איפה Webart ונועם?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
איפה Webart ונועם?
סליקאים יקרים,
אני מתחיל להרגיש את היעדרם של חברינו היקרים Webart ונועם. כל היודע לספק פרטים אודות מקום הימצאם ו/או מעשיהם מוזמן לשתף אותנו.
דרך אגב, ליורה לא-מעשי, האם כדאי לא להחזיק כלי ניקוי באקדח בבית, בהנחה שיש עמדת ניקוי מצוידת במטווח? [השאלה נשאלה על מנת שהאשכול יהיה קשור בנשק]
אני מתחיל להרגיש את היעדרם של חברינו היקרים Webart ונועם. כל היודע לספק פרטים אודות מקום הימצאם ו/או מעשיהם מוזמן לשתף אותנו.
דרך אגב, ליורה לא-מעשי, האם כדאי לא להחזיק כלי ניקוי באקדח בבית, בהנחה שיש עמדת ניקוי מצוידת במטווח? [השאלה נשאלה על מנת שהאשכול יהיה קשור בנשק]
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
האחד נופש בדרום הארץ והאחר עובד בצפונה.
לשניהם שלום.
לגבי ניקוי נשק במטווח, ברוב המטווחים אין עמדות ניקוי מאחר ועמדה כזו יכולה לשמש כמקום מפלט ל...כדורים.
עמדה שמשמשת לניקוי הופכת תוך זמן קצר לפינת ה"תראה לי את שלך ואראה לך את שלי" (הנשק לא ה...) וזה בדיוק המקום בו הסחבקיה הופכת למקום מסוכן.
לשניהם שלום.
לגבי ניקוי נשק במטווח, ברוב המטווחים אין עמדות ניקוי מאחר ועמדה כזו יכולה לשמש כמקום מפלט ל...כדורים.
עמדה שמשמשת לניקוי הופכת תוך זמן קצר לפינת ה"תראה לי את שלך ואראה לך את שלי" (הנשק לא ה...) וזה בדיוק המקום בו הסחבקיה הופכת למקום מסוכן.
נערך לאחרונה על ידי שרקן בתאריך 28 אוגוסט 2003, 07:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
Re: איפה Webart ונועם?
ארנולד כתב:סליקאים יקרים,
ברחו עם הכסף. לא ברור?
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לגבי עמדות ניקוי לנשק במיטווחים, ברוב המקומות בהם ביקרתי אשר היו בהם עמדות ניקוי - העמדות האלו היו מטונפות בצורה מחפירה, חסר בהן ציוד (פלנליט, שמן, טסטר וכו') ורובן גם לא היו ממוקמות באזור מואר כך שקצת קשה לנקות את הנשק במקומות כאלו.
לדעתי הכי טוב לנקות את הנשק בבית, בתנאים שנוחים לך, עם האביזרים וחומרי הניקוי המועדפים עליך ובזמן שנוח לך.
לדעתי הכי טוב לנקות את הנשק בבית, בתנאים שנוחים לך, עם האביזרים וחומרי הניקוי המועדפים עליך ובזמן שנוח לך.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד