עזרה בזיהוי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עזרה בזיהוי
לכל המחוברים הידד
ברשותי כ25 שנה אקדח הנראה כמו WALTER PP
אך כתוב עליו HEGE WAFFEN WEST GERMANY 380
ומוטבע על המחלק ציור של סוס מעופף (או משהוא דומה)
(מכרו לי אותו חדש בטענה שזה וולטר אך אני מבין שעבדו עלי -שם החנות לא רלוונטי אחרי כל כך הרבה שנים)
היש מישהו שיכול לתת לי קצת יותר אינפורמציה על הכלי, בית החרושת שיצר אותו וכל דבר רלוונטי נוסף.
בתודה מראש על הטרחה
ברשותי כ25 שנה אקדח הנראה כמו WALTER PP
אך כתוב עליו HEGE WAFFEN WEST GERMANY 380
ומוטבע על המחלק ציור של סוס מעופף (או משהוא דומה)
(מכרו לי אותו חדש בטענה שזה וולטר אך אני מבין שעבדו עלי -שם החנות לא רלוונטי אחרי כל כך הרבה שנים)
היש מישהו שיכול לתת לי קצת יותר אינפורמציה על הכלי, בית החרושת שיצר אותו וכל דבר רלוונטי נוסף.
בתודה מראש על הטרחה
שלום, doc-no!
האקדח שלך הוא מתוצרת נדירה יחסית, מיוצר ע"י סדנה קטנה "Shvobish-halle" (טוב, בגרמנית כותבים את זה אחרת). החברה יצרה 3 דגמים: אחד - העתק של אקדח ספרדי astra constable, שיוצר עבורם במפעל FEG ההונגרי ונמכר בשנים 1967-75 תחת שם AP-66 Firebird. השני - העתק של PP שיוצרה בהונגריה במפעל FEG גם כן. השלישי - וזה מה שיש לך, כנראה - העתק של אותו אקדח המיוצר בגרמניה (לא במפעל WALTHER).
לאחר שנת 1980, בעקבות שפל במכירת אקדחים באירופה, החברה הפסיקה לייצר נשק "רגיל" וכיום מתמחה בייצור רפליקות לאקדחים עתיקים (רפליקות שיורות ולא רק ליופי).
להערכתי - אם האקדח לא עושה בעיות - אין לך מה לדאוג. במקרה הצורך - חלפים של PP אמורים להתאים לו.
מקווה שעזרתי.
תודה ויום טוב!
האקדח שלך הוא מתוצרת נדירה יחסית, מיוצר ע"י סדנה קטנה "Shvobish-halle" (טוב, בגרמנית כותבים את זה אחרת). החברה יצרה 3 דגמים: אחד - העתק של אקדח ספרדי astra constable, שיוצר עבורם במפעל FEG ההונגרי ונמכר בשנים 1967-75 תחת שם AP-66 Firebird. השני - העתק של PP שיוצרה בהונגריה במפעל FEG גם כן. השלישי - וזה מה שיש לך, כנראה - העתק של אותו אקדח המיוצר בגרמניה (לא במפעל WALTHER).
לאחר שנת 1980, בעקבות שפל במכירת אקדחים באירופה, החברה הפסיקה לייצר נשק "רגיל" וכיום מתמחה בייצור רפליקות לאקדחים עתיקים (רפליקות שיורות ולא רק ליופי).
להערכתי - אם האקדח לא עושה בעיות - אין לך מה לדאוג. במקרה הצורך - חלפים של PP אמורים להתאים לו.
מקווה שעזרתי.
תודה ויום טוב!
- סליקאי טיטניום

תודה ל SPY
HI SPY תודה מקרב לב על תשובתך המהירה והאדיבה.
בקיאותך בחומר מפתיעה וראויה לציון!!!
להתראות בשמחות
בקיאותך בחומר מפתיעה וראויה לציון!!!
להתראות בשמחות
אתה מתכוון לסשה-ברון כהן, או Ali G, כמו שהוא מפורסם בעולם.
אכן, הוא היה לפני כמעט שנה בת"א, והיה בסוויטה הסמוכה לסוויטה בה התאבדו (או רצח והתאבדות, לא ברור) שני בני דודים, בעזרת ה-M16 של אחד מהם שהיה אצלו במסגרת השירות הצבאי.
הוא אישית טען, שהכדור נכנס לו לתוך הדירה ועשה חור בטלוויזיה....
אכן, הוא היה לפני כמעט שנה בת"א, והיה בסוויטה הסמוכה לסוויטה בה התאבדו (או רצח והתאבדות, לא ברור) שני בני דודים, בעזרת ה-M16 של אחד מהם שהיה אצלו במסגרת השירות הצבאי.
הוא אישית טען, שהכדור נכנס לו לתוך הדירה ועשה חור בטלוויזיה....
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
שאלה ליבגני
האם "בספר הקסמים" שלך כתוב האם האקדח מיוצר ברישיון של וולטר או שהוא חיקוי,,,,

HASTA LA VISTA BABY
לאחרונה הזמנתי מ-Amazon:
1. "The Illustrated Encyclopedia of Handguns: Pistols and Revolvers of the
World 1870 to the Present"
A. B. Zhuk
2. "The Gun Digest Book of Combat Handgunnery"
Massad Ayoob
הזמנתי דרך מסטופ על מנת לחסוך מסדרי בושה במשרד הדואר הקרוב לביתי.
1. "The Illustrated Encyclopedia of Handguns: Pistols and Revolvers of the
World 1870 to the Present"
A. B. Zhuk
2. "The Gun Digest Book of Combat Handgunnery"
Massad Ayoob
הזמנתי דרך מסטופ על מנת לחסוך מסדרי בושה במשרד הדואר הקרוב לביתי.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
- סליקאי טיטניום

15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד