אחזקת נשק ואינסטינקט הורי

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי yuval5 » 01 אוקטובר 2003, 06:08

ישנה בדיחה ישנה מאוד שנהגו לספר במישפחתי..
בעירה היהודית בפולין , בדרך העפר הראשית, התנהלה בכבדות עגלה רתומה לשני סוסים ועמוסה לגובה בעצי אגוז כרותים ששלח הפריץ לעיר הגדולה.
שלוימה בדיוק חזר מבית המידרש, הביט בעגלה זיהה את העצים ופרץ בזעקות שבר:"שרה
הכניסי את הילדים מיד הביתה ,זה עץ בשביל רובים".

לי ניראה שהדיה של הזעקה הזו עדיין מהדהדים באזני האמהות היהודיות עד היום.
WALK IN PEACE
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ser » 01 אוקטובר 2003, 09:33

יש לי 5 ילדים, וגם אקדח ו-M-16.
האקדח עלי כל היום אבל הרובה לא. כיון שאני בכיתת כוננות לא אפשרי לפרק ולהחביא בחלקים.
הפיתרון : חינוך, הילדים יודעים שנשק ותחמושת חיה , מחוץ לתחום. יש הרבה תרמילים של תחמושת בבית (כולל זנב המרגמה שנפלה אצל השכנים) אבל הם יודעים שלא נוגעים בתחמושת חיה ובודאי לא בנשק.
עדיין אני מחפש פתרון נעילה לרובה שישמש גם כאבטחה (חיבור לקיר) עם אפשרות ל"שליפה מהירה".
סליקאי ארד
סליקאי ארד

נשק

על ידי יאיר אדרי » 01 אוקטובר 2003, 11:09

חברי היקרים אני נושא נשקים מאז שהנני מכיר עצמי . ילדי שניהם נולדו וזה כבר היה.
חינוך לילדים מונע הרבה צרות את אשתי לימדתי לתפעל הנשק וכשילדי הגיעו לגיל התענינות לימדתי אותם בסבלנות וסובלנות לתפעל בסיסי ולירות ממש במטווח אם בסגור ואם בפתוח כולל הסברים לגבי ההשלכות של שימוש.(פציעות וכד)
לעולם ולעולם עד היום לא נגעו בנשק ואפילו כשהיה בקירבתם (יש לאחסנו רק בכדי שבעל הנשק יוכל להגיע ולהשתמש . לבל נשכח זאת)לכן הסכנה אינה בנשק אלא בצורת החינוך היום הבן בן 16 הבת בת 19.
מקווה שימשיכו כך.(סליחה עם הארכתי בהסבר)

בברכה
יאיר :!: :!:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הורות

על ידי yuval5 » 01 אוקטובר 2003, 12:21

אז ככה.. יותר צודקים מצודקים אלו שאמרו שנשק זה הכל ענין של חינוך.
כשנמרוד בני היה בן שלש בערך באו חברים שלהם בן גדול ממנו בשנה. לפתע שמענו מהומה מחדר הילדים וכשניכנסנו מצאנו את בן החברים בוכה .. בירור העלה כי נמרוד ושני ילדי מנעו ממנו לשחק ברובה ואקדח צעצוע. מששאלתי מדוע ענו: הוא כל הזמן מכוון אלינו וזה אסור.
זו היתה ההתחלה.. כיום בני בן 22 עם עבר של לוחם A3 בנח"ל וכן חובש קרבי וחוג"ד. ושני בת 25 ששירתה כקצינה ברצועה ונשאה נשק כל השירות. כל מהלך חיהם כרוך ומעורב באקדחים ורובים..מיטווחים וצייד... ואני כמי שאחראי על שלומם תמיד יכול לומר שמעולם לא ניכשלו בבטיחות בטיפול בנשק. ועדים עד היום לכך חברי שתמיד שמחו כשהם הצטרפו אלינו לפעילויות שכרוכות בנשק.. הכל ידידי זה חינוך..ומעצם היותנו מחנכים של הדור הצעיר גם אנו מקפידים שלא להכשל בבטיחות.
שניהם כאשר באו חמושים לחופשות מהצבא..דאגו דבר ראשון להניח את הנשקים בכספת שבבית.
ואין הנאה גדולה להורנ מזו שילדיו הולכים בדרכיו באהבת הדברים שהוא אוהב..
WALK IN PEACE
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ארנון » 01 אוקטובר 2003, 13:37

על זה אומרים אצלנו:

עבודה יפפפפפה.

:lol:

יצאו ילדים לתפארת !
"אם תמיד תעשה את מה שתמיד עשית, תגיע תמיד רק לאן שהגעת" (פ. אלמוני)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד