קליבר 0.357 סיג
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קליבר 0.357 סיג
הבחנתי בפורומים שונים שהקליבר זוכה ליותר "הערכה" מאשר ה 9 מ"מ למרות שהקוטר שלו קטן יותר. מה היתרונות (אם בכלל) של 0.357 על 9 מ"מ? הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו הוא המבנה השונה משאר התחמושת לאקדחים, דבר שאולי מעניק יותר מהירות לקליע....
מישהו אולי מחזיק אקדח כזה קוטר? האם בארץ נמכרת כזאת תחמושת (ואקדחים)?
מישהו אולי מחזיק אקדח כזה קוטר? האם בארץ נמכרת כזאת תחמושת (ואקדחים)?

הקוטר של הכדור כמעט זהה ל - 9 מ"מ (מעט יותר קל - לרוב 100-125 גריין) , אך במהירות לוע גבוהה בהרבה - 1300-1500FPS לעומת 900-1100 בממוצע ל - 9 מ"מ.
ראיתי בארץ אקדח כזה, אבל התחמושת נדירה ויקרה.
הזדמן לי לירות עם גלוק 31 כשהייתי בארה"ב. האקדח "בועט" חזק יחסית ל - 40S&W, ובוודאי בהשוואה ל - 9 מ"מ, אך בסך הכל נשלט. מדריך הירי עמו יריתי (המדריך הראשי של אקדמיה משטרתית באזור בו הייתי) אמר לי שהקליבר הזה צובר פופולריות מאחר וניתן להחזיק כמות תחמושת גדולה במחסנית, עם כח עצר גבוה עקב מהירות הלוע הגבוהה.
ראיתי בארץ אקדח כזה, אבל התחמושת נדירה ויקרה.
הזדמן לי לירות עם גלוק 31 כשהייתי בארה"ב. האקדח "בועט" חזק יחסית ל - 40S&W, ובוודאי בהשוואה ל - 9 מ"מ, אך בסך הכל נשלט. מדריך הירי עמו יריתי (המדריך הראשי של אקדמיה משטרתית באזור בו הייתי) אמר לי שהקליבר הזה צובר פופולריות מאחר וניתן להחזיק כמות תחמושת גדולה במחסנית, עם כח עצר גבוה עקב מהירות הלוע הגבוהה.
I think, therefore I am. I think
האם יש תיאורים של מקרים של קידוד קנה 9 מ"מ לקוטר .357 סיג? נראה לי פעולה די הרסנית, בהתחשב בתוספת הלחץ המופעל על הקנה (שדפנותיו כעת צרים יותר). כמו כן אני מתאר לעצמי שהקטנת החריקים ב-0.0015 אינץ' עלולה לפגוע בסיבוב הקליע.
אשמח לשמוע על התאמות מוצלחות ל-.357 סיג, המידה ויש.
אשמח לשמוע על התאמות מוצלחות ל-.357 סיג, המידה ויש.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הצעה להסבה\התאמה דו-שלבית של אקדח 9 מ"מ לתחמושת SIG .357 :
1. קונים לאקדח CONVERSION KIT לקליבר 0.40SW = צינה+קנה+קפיץ מחזיר+מחסנית\יות (קיים לרב האקדחים הנפוצים בקוטר 9 מ"מ).
2. מזמינים קנה DROP-IN לתחמושת SIG .357. הצינה והמחסנית של 40SW. מתאימים גם ל-SIG .357.
צריך להוסיף לרשיון האקדח את שני הקנים הנוספים (מותר עד 3 קנים לכל אקדח) ומקבלים מערכת נשק אולטימטיבית ליורה מעשי (עשיר) שרוצה לירות גם ב-MINOR וגם ב-MAJOR עם רשיון לאקדח בודד.
חיסרון - עלות של כ-500 דולר לפני הוצאות משלוח (וכמובן הרווח של סוחר הנשק שדרכו צריך להזמין את החלקים)
יתרון - חלקים בנויים באופן מקצועי עם התאמה מלאה לגוף האקדח ועם אמינות ובטיחות ברמה מבצעית.
1. קונים לאקדח CONVERSION KIT לקליבר 0.40SW = צינה+קנה+קפיץ מחזיר+מחסנית\יות (קיים לרב האקדחים הנפוצים בקוטר 9 מ"מ).
2. מזמינים קנה DROP-IN לתחמושת SIG .357. הצינה והמחסנית של 40SW. מתאימים גם ל-SIG .357.
צריך להוסיף לרשיון האקדח את שני הקנים הנוספים (מותר עד 3 קנים לכל אקדח) ומקבלים מערכת נשק אולטימטיבית ליורה מעשי (עשיר) שרוצה לירות גם ב-MINOR וגם ב-MAJOR עם רשיון לאקדח בודד.
חיסרון - עלות של כ-500 דולר לפני הוצאות משלוח (וכמובן הרווח של סוחר הנשק שדרכו צריך להזמין את החלקים)
יתרון - חלקים בנויים באופן מקצועי עם התאמה מלאה לגוף האקדח ועם אמינות ובטיחות ברמה מבצעית.
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד