סרטון - ירי בשידור חי בארה"ב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סרטון - ירי בשידור חי בארה"ב
בסרטון: עורך הדין ג'רי קורי נורה מספר פעמים על ידי ווליאם שטריילר מחוץ לאולם בית המשפט בלוס אנג'לס.
להורדה:
http://cool.berber.co.il/Mic/amazing.wmv
מקור:
http://rotter.net/forum/scoop/5520.shtml
(הידיעה הובאה על ידי מיק עצבני).
להורדה:
http://cool.berber.co.il/Mic/amazing.wmv
מקור:
http://rotter.net/forum/scoop/5520.shtml
(הידיעה הובאה על ידי מיק עצבני).
מחפש עבודה בתחום היבוא והיצוא.
ניצן בנק 054-5553438
ניצן בנק 054-5553438
יש כאן משהו מדהים ומפתיע
בערוץ 2 הראו את הסרטון הנ"ל, שהמופרע "פורק" על העו"ד כ 5 - 6 כדורים מטווח של מטר מטר וחצי.
הראו שם שהיתה פגיע וודאית בצוור + כתף ויד שמאל של העו"ד.
מה שלא ברור הוא, שהעו"ד המשיך להסתתר במלא המרץ בכל הארוע, ולאחריו עוד המשיך רגלית כמה מטרים.
לאחר שהשוטרים תפסו את הפושע, ראיתי בברור אקדח תופי עם קליבר גדול (0.38 או יותר).
הכיצד, פגיעות מרובות מטווח של כ-מטר, "מרוכזות" לאיזור מסויים בגוף, לא יוצרות אפקט עצירה טוב ???
אני מנסה לתת פן שונה לארוע, (את הפן המכוער של הנשק והיורה כבר ראינו, אז לפחות נפתח דיון מועיל על כוח עצירה).
בערוץ 2 הראו את הסרטון הנ"ל, שהמופרע "פורק" על העו"ד כ 5 - 6 כדורים מטווח של מטר מטר וחצי.
הראו שם שהיתה פגיע וודאית בצוור + כתף ויד שמאל של העו"ד.
מה שלא ברור הוא, שהעו"ד המשיך להסתתר במלא המרץ בכל הארוע, ולאחריו עוד המשיך רגלית כמה מטרים.
לאחר שהשוטרים תפסו את הפושע, ראיתי בברור אקדח תופי עם קליבר גדול (0.38 או יותר).
הכיצד, פגיעות מרובות מטווח של כ-מטר, "מרוכזות" לאיזור מסויים בגוף, לא יוצרות אפקט עצירה טוב ???
אני מנסה לתת פן שונה לארוע, (את הפן המכוער של הנשק והיורה כבר ראינו, אז לפחות נפתח דיון מועיל על כוח עצירה).
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
pilot - כמוך, התחבטתי גם אני בשאלה. זו המסקנה אליה הגעתי, תגיד מה דעתך: ידוע שמרכיב מרכזי בנזק שנגרם מקליע הוא ה"צליפה" שעוברת על הרקמות (מעין גלים שמתפשטים ממקום הפגיעה והחוצה וגורמים לשטפי דם פנימיים). יתכן והעובדה שעוה"ד היה בחור "בריא" סייעה בספיגת האנרגיה של הקליע וצמצום הנזק.
אופציה שנייה: יתכן ועוה"ד היה כה מוצף באדרנלין עד כי האימפקט של הפגיעות היה מינימאלי(שכן אדרנלין משמש כחומר מאלחש ומעורר - למרות ששני המושגים האלה נחשבים סותרים...), עד שרמות האדרנלין בגוף ירדו והוא התמוטט.
אופציה שנייה: יתכן ועוה"ד היה כה מוצף באדרנלין עד כי האימפקט של הפגיעות היה מינימאלי(שכן אדרנלין משמש כחומר מאלחש ומעורר - למרות ששני המושגים האלה נחשבים סותרים...), עד שרמות האדרנלין בגוף ירדו והוא התמוטט.
- סליקאי זהב

אבל עדיין...
פגיעות מרובות בקליבר כזה גדול לא הצליחו אפילו להפיל את העו"ד ???
אם כך ? מה תהיה יעילותם של קליעי ה 9 מ"מ שנחשבים נחותים יותר מה 0.38 ספישל ממרחק של 10 מטר על מחבל ??
הרי אותו מחבל יהיה "ספוג" אנדרנלין כלפיים מהעו"ד וחדור מוטיבציה לבצע פגוע.
מהסרטון הנ"ל, עושה רושם שגם "ריקון" מחסנית שלמה על אדם בריא, לא תביא ל"הפלתו" ארצה ושלילת היכולות המסוכנות שלו
האם יהיה זה מוצדק לעבור לקליבר הרבה יותר גדול ? אולי פשוט יותר טוב להשתמש באלת בייסבול משוננת ??
פגיעות מרובות בקליבר כזה גדול לא הצליחו אפילו להפיל את העו"ד ???
אם כך ? מה תהיה יעילותם של קליעי ה 9 מ"מ שנחשבים נחותים יותר מה 0.38 ספישל ממרחק של 10 מטר על מחבל ??
הרי אותו מחבל יהיה "ספוג" אנדרנלין כלפיים מהעו"ד וחדור מוטיבציה לבצע פגוע.
מהסרטון הנ"ל, עושה רושם שגם "ריקון" מחסנית שלמה על אדם בריא, לא תביא ל"הפלתו" ארצה ושלילת היכולות המסוכנות שלו
האם יהיה זה מוצדק לעבור לקליבר הרבה יותר גדול ? אולי פשוט יותר טוב להשתמש באלת בייסבול משוננת ??
אולי
אולי מעבר לפגיעות ואדרנילן, יש חשיבות מכרעת למיקום הפגיעות?
חוו דעתכם:
בן אדם יכול לחטוף מטח נוראי ביד, וידו תקטע מעל המרפק.
הוא עדיין יכול לתפקד בצורה זו או אחרת, הלא כך?
כנ"ל לגבי הרגל ונגיד שהוא שמן מאד, ונפגע ברקמות שומן "בצמיגים".. בלי לפגוע באברים חיוניים.
לאן אני חותר?
אולי מספיק כדור אחד של 9 מ"מ, במרכז החזה? שמפנצ'ר את הראה ופוגע בלב..
או ישר לתוך הלבלב? או הכבד?
שלא לדבר על הראש.
לדעתי זה מה שנקרא "עצירה". פגיעה במקום שגורם לאדם.. לעצור. כנראה שזה חייב להיות במקום קריטי לגוף, לא כך?
שורה תחתונה וסיכום, אולי זה לא הקוטר אלא מיקום הפגיעות?
דעתכם!
חוו דעתכם:
בן אדם יכול לחטוף מטח נוראי ביד, וידו תקטע מעל המרפק.
הוא עדיין יכול לתפקד בצורה זו או אחרת, הלא כך?
כנ"ל לגבי הרגל ונגיד שהוא שמן מאד, ונפגע ברקמות שומן "בצמיגים".. בלי לפגוע באברים חיוניים.
לאן אני חותר?
אולי מספיק כדור אחד של 9 מ"מ, במרכז החזה? שמפנצ'ר את הראה ופוגע בלב..
או ישר לתוך הלבלב? או הכבד?
שלא לדבר על הראש.
לדעתי זה מה שנקרא "עצירה". פגיעה במקום שגורם לאדם.. לעצור. כנראה שזה חייב להיות במקום קריטי לגוף, לא כך?
דעתכם!
- סליקאי כסף

Re: אולי
eld453 כתב:אולי מעבר לפגיעות ואדרנילן, יש חשיבות מכרעת למיקום הפגיעות?................................
כל הכבוד!
לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב
(ראה אשכול איזה 0.45 אמין)
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
PILOT כותב שהוא הצליח לזהות אקדח בקוטר 0.38
לדעתי בסרטון הזה באמת קשה לזהות סוג הנשק ובמיוחד הקליבר שלו.
התרשמתי שהיורה השתמש באקדח תופי קטן (בהשוואה למה שהחזיק שוטר בשלב מאוחר יותר). בנוסף לכך ניסיתי לספור מספר יריות שבוצעו ע"י היורה וספרתי
שמונה. רוב אקדחי תופי קטנים בקוטר גדול נטענים בשישה כדורים. לעומת זאת
אותם אקדחים בקוטר 0.22 נטענים בשמונה כדורים (היה לי כזה).
מכאן רבותי המלומדים אני מסיק מסקנה האקדח המסוים הזה היה בקוטר קטן,
ואם כך אין לכם מה לדאוג, אתם עם הגדול.
בכבוד רב
אדי
לדעתי בסרטון הזה באמת קשה לזהות סוג הנשק ובמיוחד הקליבר שלו.
התרשמתי שהיורה השתמש באקדח תופי קטן (בהשוואה למה שהחזיק שוטר בשלב מאוחר יותר). בנוסף לכך ניסיתי לספור מספר יריות שבוצעו ע"י היורה וספרתי
שמונה. רוב אקדחי תופי קטנים בקוטר גדול נטענים בשישה כדורים. לעומת זאת
אותם אקדחים בקוטר 0.22 נטענים בשמונה כדורים (היה לי כזה).
מכאן רבותי המלומדים אני מסיק מסקנה האקדח המסוים הזה היה בקוטר קטן,
ואם כך אין לכם מה לדאוג, אתם עם הגדול.
בכבוד רב
אדי
אני רציני
- סליקאי כסף

בוקר טוב
1. לא זהיתי בוודאות, רק ראיתי שאחד השוטרים אחז בידו השמאלית (או הימנית) אקדח תופי גדול (לדעתי 38 או יותר גדול) לא באחיזת ירי, כלומר באחיזה כמו שמגשים למישהו אקדח (אחיזת מסירה) ולכן הנחתי שזהו אקדחי שת היורה.
2. למרות ש 38 הוא למעשה 9 מ"מ בקוטר, המסה של הקליע היא יותר גדולה.
3. לא ב TV ולא בקישור כאן ניתן לראות את הרשף של הקליעים בזמן הירי ולא לשמוע, ולכן לא ניתן להעריך את מספר הפגיעות
4. ב TV הראו בברור פגיעת צוור, פגיעה ביד, ברגל, והמון המון דם באיזור הכרס !!!
5. אני מסכים לחלוטין עם כל קודמי, המיקום הוא אסטרטגי, אבל בחיי, הפיזיקה או לפחות המכניקה אמורה לעצור את הבחור, אפילו אם הוא מוצף באנדרנלין... לא ?
1. לא זהיתי בוודאות, רק ראיתי שאחד השוטרים אחז בידו השמאלית (או הימנית) אקדח תופי גדול (לדעתי 38 או יותר גדול) לא באחיזת ירי, כלומר באחיזה כמו שמגשים למישהו אקדח (אחיזת מסירה) ולכן הנחתי שזהו אקדחי שת היורה.
2. למרות ש 38 הוא למעשה 9 מ"מ בקוטר, המסה של הקליע היא יותר גדולה.
3. לא ב TV ולא בקישור כאן ניתן לראות את הרשף של הקליעים בזמן הירי ולא לשמוע, ולכן לא ניתן להעריך את מספר הפגיעות
4. ב TV הראו בברור פגיעת צוור, פגיעה ביד, ברגל, והמון המון דם באיזור הכרס !!!
5. אני מסכים לחלוטין עם כל קודמי, המיקום הוא אסטרטגי, אבל בחיי, הפיזיקה או לפחות המכניקה אמורה לעצור את הבחור, אפילו אם הוא מוצף באנדרנלין... לא ?
ELD - נראה לי שהתשובה שלך יותר ממוקדת. אכן, בקליעי 9 מ"מ יש חשיבות למיקום הפגיעות. לדעתי, עצירה מוחלטת של תוקף (מוצף אדרנלין או לא ) תתרחש רק אם נפגעת עצם בגוף, רצוי באזור הגפיים (שאז כל הגוף קורס לאחר שתמיכה מרכזית בו נשברת).
יש ללמוד ממקרה רצח רבין, עם כל הפלצות שבדבר: הרוצח לא פגע לכאורה באיבר חיוני, ובכ"ז רוה"מ נכנס לתרדמת לאחר מספר דקות(הוא היה בהכרה לאחר הירי ואף דיבר עם רובין). סיבת המוות, כפי שפורסם בנספח לדו"ח וועדת שמגר (- נגיש לכל אזרח מינוס החלקים החסויים), היא זליגה של חומרים רעילים לתוך מערכת הדם ומה שמכונה "חזה אוויר לחץ".
יש ללמוד ממקרה רצח רבין, עם כל הפלצות שבדבר: הרוצח לא פגע לכאורה באיבר חיוני, ובכ"ז רוה"מ נכנס לתרדמת לאחר מספר דקות(הוא היה בהכרה לאחר הירי ואף דיבר עם רובין). סיבת המוות, כפי שפורסם בנספח לדו"ח וועדת שמגר (- נגיש לכל אזרח מינוס החלקים החסויים), היא זליגה של חומרים רעילים לתוך מערכת הדם ומה שמכונה "חזה אוויר לחץ".
- סליקאי זהב

15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד