עוד ביקור בעוד חנות! לביא 2000 נהריה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עוד ביקור בעוד חנות! לביא 2000 נהריה
ברב "צניעותי" החלטתי לבקר בחנות בשם לביא" 2000" בנהריה מקום מגורי.הסבר קטן על החנות.פעם היה אדם בשם שלמה לביא בנהריה על שמו רשומה עדיין החנות.ואינני מתכוון לספר לכם עליו .מפאת ............., האיש עזב מסיבה זו או אחרת ובמקומו קנה את החנות אדם שעבד אצלו דוד שמו. ואשתו רינה.החברה האלה פתחו חנות צנועה למדי בנהריה. וקראו לה בשם הנ'ל.
האמת שלא הכרתי את האיש. ובגלל הטעם הרע שהשאיר בפי קודמו הנ'ל. התעלמתי מקיומה.עד יום ראשון האחרון. אז כבר נשזרתי. ונכנסתי לחנות.קבלה את פני אשתו של דוד רינה. בצורה מאוד סימפטית. ואפילו כוס קפה קבלתי (אני מציין שאין הם מכירים אותי לפני כן).שאלה לרצוני
ואני כטוב ליבי בנודניקיזם. שאלתי פה שאלתי שם בקשתי לראות.ולספר לי על אקדחים.וראה זה פלא.אדיבות שאין כמותה.סבלנות שאינה פוקעת.וידע בלתי נדלה.אני רוצה לאמר לכם. רינה שבפני עצמה יכולה גם לייצג את המדינה בתחרות יופי.לא חסכה שום הסבר או יכולת. והסוף היה
שלחצנו ידיים .ונפרדנו בחביבות.תוך שאני מבטיח לחזור. ואני אחזור בטוח...... (אגב שיחה התברר שגם רינה וגם בעלה דוד הם מדריכי ירי מוסמכים.ורשיונות לניהול מטווחים)
האמת שלא הכרתי את האיש. ובגלל הטעם הרע שהשאיר בפי קודמו הנ'ל. התעלמתי מקיומה.עד יום ראשון האחרון. אז כבר נשזרתי. ונכנסתי לחנות.קבלה את פני אשתו של דוד רינה. בצורה מאוד סימפטית. ואפילו כוס קפה קבלתי (אני מציין שאין הם מכירים אותי לפני כן).שאלה לרצוני
ואני כטוב ליבי בנודניקיזם. שאלתי פה שאלתי שם בקשתי לראות.ולספר לי על אקדחים.וראה זה פלא.אדיבות שאין כמותה.סבלנות שאינה פוקעת.וידע בלתי נדלה.אני רוצה לאמר לכם. רינה שבפני עצמה יכולה גם לייצג את המדינה בתחרות יופי.לא חסכה שום הסבר או יכולת. והסוף היה
שלחצנו ידיים .ונפרדנו בחביבות.תוך שאני מבטיח לחזור. ואני אחזור בטוח...... (אגב שיחה התברר שגם רינה וגם בעלה דוד הם מדריכי ירי מוסמכים.ורשיונות לניהול מטווחים)
"מוזה" זה דבר חשוב.כשאתה כותב שירים.אבל אי אפשר לקנות עם זה אוכל במכולת!
- סליקאי כסף

לברווזו של דיסני!!
אניסומך עליך בנושא !!!!!!
- סליקאי כסף

- סליקאי זהב

ל-hk
אתה באמת כל כך תמים???????????
- סליקאי כסף

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד