עוד חנות לממכר כלי נשק! "שוקי שהין" מרכז השווקים ב

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

עוד חנות לממכר כלי נשק! "שוקי שהין" מרכז השווקים ב

על ידי גידי מצגר » 08 נובמבר 2003, 16:33

את שוקי שהין אישית אני מכיר עוד מילדות. כשאבי ז'ל. היה קונה דרכו את התחמושת לאקדחו ומתקן אצלו את אקדוחיו. ומי שמכירו יודע ששוקי הינו נשק ממוחה מאין כמוהו. בן של נשק מומחה. ויש גם חלק ממשפחתו שעבר בשנות העשרים של המאה הקודמת לארה'ב. והקימו שם מפעל לייצור ותיקון נשקים. התמונה עדיין מתנוססת בחנותו של שוקי בעכו.
לדעתי שוקי הוא נשק בדרגה של אומן. ואין נשק או בכלל מכשיר כלשהוא שאינו יכול לתקנו. ולפעמים להביאו למצב יותר טוב מהמקור.
לבקר אצלו בחנות זה תענוג אמיתי.לכל קונה נשק ולכל נודניק ברמה שלי. לשוקי יש סבלנות של פיל. ונודניקים יוצאים מחנותו בדכאון.אחרי שלא מצליחים לעצבנו . והוא כחלק ממסורת קבלת אורחים עתיקת יומין . מצליח לעצבנם שלא בכוונה אלא מתוך אדיבות.
עוזרת כנגדו בחנות אשתו החביבה . שלשתות את הפה שהיא מכינה. זה תענוג בפני עצמו.
ובניו הנרי. ופיליפ שירשו מאביהם את הגנים של גאונות עבודת כפיים ומתכת.וגם עוזרים לו במטווח . בקיצור צוות לעניין. ומלאכה משמיים.
"מוזה" זה דבר חשוב.כשאתה כותב שירים.אבל אי אפשר לקנות עם זה אוכל במכולת!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי donduck » 08 נובמבר 2003, 17:58

לפני ששמים תגיות לחנויות נשק, או לכל עסק אחר (כן, חנות לממכר כלי יריה כי עסק למי שלא משוכנע), אז כדאי להגדיר לעצמנו מראש מהי "חנות נשק טובה" ואילו קריטריונים יבדקו וישמשו אותנו בקביעתנו.
על פי מה שגידי מצגר כתב עד היום, המדד הכמעט בלעדי הוא סבלנותו ואדיבותו של המוכר שעמד מולו באותו רגע, האם הביקור לווה בקפה ומה היתה איכותו, ועוד כאלו עניינים.

לא שמענו מילה על:
1. סידור החנות מבחינה לוגיסטית ועסקית
2. מבחר כלי הנשק והתחמושת במקום, האם מגמתי או כולל הכל, האם יש תצוגה
3. המחירים של הכלים והתחמושת - מרכיב עקרוני מאד בכל עסק, אפילו ע"ח הנחמדות.
4. יש\אין מטווח במקום
5. האם מאפשרים ירי חי במספר כלים לפני שבחרת וקנית
6. אמצעי הבטיחות הננקטים למניעת תאונות, גניבות, חטיפות וכו'.
7. איזה הסבר והדרכה ועזרה כולל עם ניירת מקבל מי שקונה נשק בפועל (ולא רק מי שבא לנדנד...)
8. השירות לאחר הקניה.

זו היא רק רשימה חלקית ובטוח שאפשר להוסיף עוד.
לעניות דעתי, כל אלו צריכים לבוא בחשבון הרבה לפני נחמדות המוכר או סבלנותו.

מוכרים רבים יודעים לזהות את ה"נודניקים", שלא יצא מהם שום דבר, לאחר 2 המשפטים הראשונים (בתחום הנשק זה אפילו יותר קל , כי אם הוא מזהה שאתה חמוש אז הסיכוי שתקנה ממנו כלי נוסף שואף ל 0 ואם היית מתעניין בהחלפה סביר שהיית מציין זאת בתחילת השיחה). הם גם יודעים להכיר את מי שבא "ללמד אותם" את עבודתם.

בכל עסק שעובד מול קהל, אם המוכר מגיע למסקנה שלא באת לקנות, יעזוב אותך לנפשך ויקדיש את זמנו ללקוח עם כוונות עיסקיות יותר. מה לעשות, אלו החיים.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

החנות

על ידי יאיר אדרי » 08 נובמבר 2003, 18:14

העסק של שוקי משרת אותי כבר הרבה שנים הוא עסק מעולה לרכישת הנשק ומעט שירות הוא מאד שמרני לגבי שידרוגים ושינויים בכלי נשק אבל הוא מעולה לגבי החלפות וציודים סטנדרטים.
בקיצור כלי הנשק שלי נרכשו אצלו אבל שינויים ושידרוגים אינו אוהב לעשות לכן בוצעו במקומות אחרים. לגבי תיקונים אני שולח אליו חברים עם תקלות ותמיד חזרו מרוצים מעל הראש.
מקום נחמד ממוקם בכניסה שוק עירוני עכו.(יתרון מתחת למשרד הפנים עכו= פקידת רישוי נשק נמצאת במקום)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

לברווזו של דיסני!

על ידי גידי מצגר » 09 נובמבר 2003, 19:03

כשכתבתי על רשמי הראשונים.הודעתי תוך כדי שאני מתייחס לנושאים הספציפיים הנ'ל. היינו סבלנות. ואדיבות נימוסים לא לצד הטכני.
אך אינני רואה שום בעייה בכך להבא אם אמשיך לכתוב וזה כרגע מוטל בספק לגבי הנושאים הנ'ל מסיבה של יציאה לחו'ל במסגרת עבודה פרטית. לאחר מכן אעשה חושבים.
"מוזה" זה דבר חשוב.כשאתה כותב שירים.אבל אי אפשר לקנות עם זה אוכל במכולת!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד