מילה טובה ... בול ....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מילה טובה ... בול ....
לכל החברים למאן הסר ספק אם מישהו הבין את דברי או לא , אני מבהיר אותם עכשיו , לגבי ההודעות ששלחתי על היחס שלאחרונה התקבל במטווח בול , אני רוצה לציין כי כל הדברים הופנו כלפי אלי ולא לגבי אף אחד ממדריכי הירי או העובדים האחרים בבול , לציין כי כל העובדים שם (כולם !!! ) מקסימים ונותנים את כל מה שהם יכולים ואף מעבר לכך, ואי בצורה כזו או אחרת פגעתי באחד מהם אני שולח את התנצלותי על דף זה .
[b] colonel[/b][b]
א5ני בדיוק כמוך אשמח מאוד לקבל את התגובה של בול על הנושא אך טרם קיבלתי אותה וכבר עבר שבוע וחצי , בכל מקרה זה גם משליך על איך הסתדרו שני הצדדים , את הגלוק שלי כבר קניתי בקל - וי שהיחס שם מדהים , וכמו שכבר הסברתי קודם בסך הכל רציתי תגובה למה שכתבתי , איזו שהיא תגובה... ולא קיבלתי , לכן המשכתי הלאה למקום הבא , עדיין אפשר לסדר את העיניינים וחבל שהם ככה .[/b]
א5ני בדיוק כמוך אשמח מאוד לקבל את התגובה של בול על הנושא אך טרם קיבלתי אותה וכבר עבר שבוע וחצי , בכל מקרה זה גם משליך על איך הסתדרו שני הצדדים , את הגלוק שלי כבר קניתי בקל - וי שהיחס שם מדהים , וכמו שכבר הסברתי קודם בסך הכל רציתי תגובה למה שכתבתי , איזו שהיא תגובה... ולא קיבלתי , לכן המשכתי הלאה למקום הבא , עדיין אפשר לסדר את העיניינים וחבל שהם ככה .[/b]
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד