hiviz
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
hiviz
בתור יורה מתחיל, אני עדיין מתקשה בירי סביר בשתי עיניים פקוחות. קשה לי בדרך כלל להסתכל על המטרה ולהבחין במיקום של הכוונת הקדמית (בתכל'ס אני עדיין רואה שתי כוונות קדמיות). אצלי זה דורש מעין פיצול של ריכוז. להחליט איפה הכוונת הקדמית נמצאת ביחס למטרה ואיפה המטרה, ואז לירות.
פעמיים יצא לי לירות באקדח מיצרן מסוים שהמתנדב שונא המצויד בכוונת קדמית מסוג hiviz - צינור דמוי סיב אופטי המרכז את האור לכוונת. התוצאה היא מרשימה. בתנאי תאורה יש כתם ירוק בהיר במקום של הכוונת הקדמית שקשה לפספס כאשר יורים על המטרה. היה לי קל עד כדי גיחוך (באופן יחסי) לכוון את האקדח במהירות אל המטרה לאש תכליתית (להבדיל מאש טיווח), בהסתמך על כתם האור של כוונת זו ועמידת מוצא סימטרית (יותר מאשר עמידה כאשר עיני הלא דומיננטית עצומה) והצבעה.
הערות והארות תתקבלנה בשמחה. האתר של היצרן:
http://www.hivizsights.com
פעמיים יצא לי לירות באקדח מיצרן מסוים שהמתנדב שונא המצויד בכוונת קדמית מסוג hiviz - צינור דמוי סיב אופטי המרכז את האור לכוונת. התוצאה היא מרשימה. בתנאי תאורה יש כתם ירוק בהיר במקום של הכוונת הקדמית שקשה לפספס כאשר יורים על המטרה. היה לי קל עד כדי גיחוך (באופן יחסי) לכוון את האקדח במהירות אל המטרה לאש תכליתית (להבדיל מאש טיווח), בהסתמך על כתם האור של כוונת זו ועמידת מוצא סימטרית (יותר מאשר עמידה כאשר עיני הלא דומיננטית עצומה) והצבעה.
הערות והארות תתקבלנה בשמחה. האתר של היצרן:
http://www.hivizsights.com
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
טייסי, המדריך שנתן לי לירות ב-hiviz טען שחוק הכינון שונה לירי בכוונה זו - מסתכלים על מטרה ועל הפריפריה שלה, והכוונת תיראה במטושטש (אך תיראה).
כאשר אני משתמש בכוונת אחרת (כלומר כמעט כל הזמן), אני בהחלט מסתכל על הלהב(ים
). נראה שאני רחק רואי לא מאובחן לפי התיאור שלך (ליתר דיוק מתקשה באקומודציה עד הידיים).
כאשר אני משתמש בכוונת אחרת (כלומר כמעט כל הזמן), אני בהחלט מסתכל על הלהב(ים
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
יש איזה טריק
יש איזשהוא טריק כזה ששמעתי עליו פעם שיכול לעזור להיתרגל לירות עם שני עיינים פקוחות.
קח מישקפי שמש ותוציא את העדשה של העין היורה שלך תרכיב אותם ותשים לב שאתה מרוכז יותר בעין ימין(אם זו העין היורה) ובדרך אתה עדיין רואה בעין שמאל.
אני לא יודע אם זה משהוא בדוק אבל לי זה נישמע הגיוני ונכון.
אני אישית הישמתשתי ב"שיטה" זאת ולי זה עזר...
נ.ב. אני יריתי עם אייר סופט...כי לי אין אקדח אמיתי אבל העיקרון הוא אותו עיקרון........לא?
בהצלחה
(מה דעתכם חברי הסליק????)
קח מישקפי שמש ותוציא את העדשה של העין היורה שלך תרכיב אותם ותשים לב שאתה מרוכז יותר בעין ימין(אם זו העין היורה) ובדרך אתה עדיין רואה בעין שמאל.
אני לא יודע אם זה משהוא בדוק אבל לי זה נישמע הגיוני ונכון.
אני אישית הישמתשתי ב"שיטה" זאת ולי זה עזר...
נ.ב. אני יריתי עם אייר סופט...כי לי אין אקדח אמיתי אבל העיקרון הוא אותו עיקרון........לא?
בהצלחה
(מה דעתכם חברי הסליק????)
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד