עזרה מקצועי;ת...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עזרה מקצועי;ת...
לכל החברים...
רכשתי גלוק 19C שטרם קיבלתי בעקבות השביתה ... אבל בכל אופן רציתי לדעת עם מישהו מהחבר'ה חווה את האקדח ויכול לתת לי התרשמות
וגם למבינים בעינין , אילו שיפורים אפשר לעשות לו מלבד ההדק מינוס שכבר יש לו.
תודה
חן.
רכשתי גלוק 19C שטרם קיבלתי בעקבות השביתה ... אבל בכל אופן רציתי לדעת עם מישהו מהחבר'ה חווה את האקדח ויכול לתת לי התרשמות
וגם למבינים בעינין , אילו שיפורים אפשר לעשות לו מלבד ההדק מינוס שכבר יש לו.
תודה
חן.
***NO ONE IS FASTER THEN A BULLET ***
אם זכרוני אינני מטעה אותי, שיפורים נוספים לאקדחים ממשפ' הגלוק בכלל ניתן להוסיף:
-כוונות מפרולייט (זוהרות בחשכה)
-עצר מחלק מוגדל
-עצר מחסנית מוגדל (ככה קוראים לזה, לא זוכר..)
-כאמור, הדק מינוס
-שרוול גומי לשיפור האחיזה (בדגמים יישנים של גלוק 19 ו-17)
-מחסנית של 32 כדור (33 למי שמתעקש על כדור בקנה)
-פנס, ציין ליזר, מנפץ חלונות, מחסנית ועוד - אשר מורכבים על מסילות הפיקיניטי בקצה האקדח.
-אביזר אופטי, כגון כוונת דוקטר או מסוג אחר. אינני בטוח לגבי שמישותם בדגמי C.
אינני יודע אם ארבעת השיפורים האחרונים נחשבים כ-"שיפורים" מן המניין, אך לדעתי הם ראויים לציון.

-כוונות מפרולייט (זוהרות בחשכה)
-עצר מחלק מוגדל
-עצר מחסנית מוגדל (ככה קוראים לזה, לא זוכר..)
-כאמור, הדק מינוס
-שרוול גומי לשיפור האחיזה (בדגמים יישנים של גלוק 19 ו-17)
-מחסנית של 32 כדור (33 למי שמתעקש על כדור בקנה)
-פנס, ציין ליזר, מנפץ חלונות, מחסנית ועוד - אשר מורכבים על מסילות הפיקיניטי בקצה האקדח.
-אביזר אופטי, כגון כוונת דוקטר או מסוג אחר. אינני בטוח לגבי שמישותם בדגמי C.
אינני יודע אם ארבעת השיפורים האחרונים נחשבים כ-"שיפורים" מן המניין, אך לדעתי הם ראויים לציון.

"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
מניסיוני האישי, מומלץ להוסיף כוונות מפרו (גם עמידות יותר וגם הרבה יותר קל לכוון איתן בגלל שאין את הרווח הגדול של הכוונת האחורית המקורית).
החלפה לעצר מחלק מוגדל ותפס מחסנית מוגדל משפרות בהרבה את קלות התיפעול של הנשק ביד אחת. אני קניתי ישר דגם כ"ד עם כל השיפורים הנ"ל ואני מרוצה מאוד.
החלפה לעצר מחלק מוגדל ותפס מחסנית מוגדל משפרות בהרבה את קלות התיפעול של הנשק ביד אחת. אני קניתי ישר דגם כ"ד עם כל השיפורים הנ"ל ואני מרוצה מאוד.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
תתתןדה לכולם ...
אני מבין שהנשק מומלץ, כי דברים רעים לא פורסמו , מה שכן אני רוצה לדעת לגבי הכוונות מפרו, אם ידוע מה העלות שלהן כי לפי מה שהראו לי בחנות שקניתי ממנה את האקדח ( וקניתי חדש למי ששאל ) אמרו לי שהן עולות 400 ש"ח , האם זו העלות או שניתן להשיג אותן במחיר טוב יותר
.
כמו כן מה הכוונה לעצר מחלק מורחב , יש למישהו תמונה של זה ויכול להעלות לפורום שאדע על מה מדובר

אני מבין שהנשק מומלץ, כי דברים רעים לא פורסמו , מה שכן אני רוצה לדעת לגבי הכוונות מפרו, אם ידוע מה העלות שלהן כי לפי מה שהראו לי בחנות שקניתי ממנה את האקדח ( וקניתי חדש למי ששאל ) אמרו לי שהן עולות 400 ש"ח , האם זו העלות או שניתן להשיג אותן במחיר טוב יותר
כמו כן מה הכוונה לעצר מחלק מורחב , יש למישהו תמונה של זה ויכול להעלות לפורום שאדע על מה מדובר
***NO ONE IS FASTER THEN A BULLET ***
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד