אחריות לגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אחריות לגלוק
מהו זמן האחריות שמקבלים אם קונים גלוק חדש (האם יתכן שנה)?לאקדח שעולה כל כך יקר
- סליקאי ארד

אנקדוטה שקראתי לא מזמן (מאת איוב) היא שמעט מאוד אנשים נוסעים על הרכב שהיה שייך לסבא שלהם, או משתמשים במקרר בן 60 שנה, אך יש היום מאות אלפי אנשים בארה"ב שמחזיקים באקדחים שהיו שייכים לסבא וסבתא.
כלומר אקדח שמוחזק טוב הוא מוצר בר קיימא אחושילינג (דמיינו אותי אומר את זה במבטא האנגלו-סכסי שלי).
המחשב שקיבלתי במתנת בר מצווה (Acorn BBC-B) הגיע עם חמש שנות אחריות. היום אין דבר כזה. כעבור שנה וחצי החלפתי את המחשב, במסגרת אחריות, במחשב Commodore 128, שנחשב לטוב יותר בהרבה. כלומר אין זה בכדי שבעידן בו מוצרים בני קיימא מקבלים אחריות לרוב לשנה (כולל מכוניות מרצדס), יצרן אקדחים יכול להשרות לעצמו להעניק חמש שנות אחריות לפנים משורת הדין.
כלומר אקדח שמוחזק טוב הוא מוצר בר קיימא אחושילינג (דמיינו אותי אומר את זה במבטא האנגלו-סכסי שלי).
המחשב שקיבלתי במתנת בר מצווה (Acorn BBC-B) הגיע עם חמש שנות אחריות. היום אין דבר כזה. כעבור שנה וחצי החלפתי את המחשב, במסגרת אחריות, במחשב Commodore 128, שנחשב לטוב יותר בהרבה. כלומר אין זה בכדי שבעידן בו מוצרים בני קיימא מקבלים אחריות לרוב לשנה (כולל מכוניות מרצדס), יצרן אקדחים יכול להשרות לעצמו להעניק חמש שנות אחריות לפנים משורת הדין.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד