יש דבר כזה בעולם התחמושת????
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
יש דבר כזה בעולם התחמושת????
שמעתי על כדורים שעשוים מסגסוגת טיטניום עם מעטפת טפלון...
האם יש דבר כזה??
מה זה מעטפת טפלון??
אם יש כדורים כאלו ,מי מישתמש בהם???
האם יש דבר כזה??
מה זה מעטפת טפלון??
אם יש כדורים כאלו ,מי מישתמש בהם???
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
Nyclad
Nyclad ammunition features lead bullets which have a specially applied nylon coating. The coating virtually eliminates bore leading and gun fouling associated with lead bullets and reduces significantly the amount of lead particles in the air of firing ranges. 100 TMF Primer (Toxic Metal Free).
ראה קישור
Nyclad ammunition features lead bullets which have a specially applied nylon coating. The coating virtually eliminates bore leading and gun fouling associated with lead bullets and reduces significantly the amount of lead particles in the air of firing ranges. 100 TMF Primer (Toxic Metal Free).
ראה קישור
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
יש לי כדור 38 ספיישל עם קליע טיטניום הולופוינט...
אין לי מושג איך הוא הגיע אלי אבל עושה לי רושם שהוא נועד ליצור נזק מעניין לטווח קרוב וחסר כל יכולת מעבר לזה... - הקליע עושה רושם ממש קל וקריספי...
הטיטנים בקליע הזה מזכיר מאוד את קליעי האלומיניום שיש ל -M-16 - שלב אחרי כדורי הפלסטיק...
אין לי מושג איך הוא הגיע אלי אבל עושה לי רושם שהוא נועד ליצור נזק מעניין לטווח קרוב וחסר כל יכולת מעבר לזה... - הקליע עושה רושם ממש קל וקריספי...
הטיטנים בקליע הזה מזכיר מאוד את קליעי האלומיניום שיש ל -M-16 - שלב אחרי כדורי הפלסטיק...
- סליקאי ארד

מיקה אתה הולכת לטיב טעם קונה בשר טחונה באתה בביתה שלך מערבבת זה עם פרורים לחם ישן וכצת ביצות ופפריקה ובצלה ותבלינות עושה כדורים עגול עגול שם בסיר אש גדול ויש מוכן צ'יק צאק כדורים מה קוראים
"קוטלטקה" טוף מיאוד עם וודקה ,,,,טוף מאד בלי וודקה ,,כל זמן טוב מאד, מתי נגמר קשה קשה !!
אין קוטלטקה צריל הולכת עוד פעם טיב טעם,אין זמן בשביל אישה, בישביל רבוטה, אין זמן בשביל קונה אבטומוביל חדש רק קוטלטקה,,,,
"קוטלטקה" טוף מיאוד עם וודקה ,,,,טוף מאד בלי וודקה ,,כל זמן טוב מאד, מתי נגמר קשה קשה !!
אין קוטלטקה צריל הולכת עוד פעם טיב טעם,אין זמן בשביל אישה, בישביל רבוטה, אין זמן בשביל קונה אבטומוביל חדש רק קוטלטקה,,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד