מחסנית בהכנס
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אם לא מתמלאים נהלי משרד הפנים בנושאים אלו ואחרים, עליך לפנות בראש ובראשונה למנהל המטווח אשר ייתן הסבר לכך. באם לא התמלאו התנאים והכללים אשר קבע מ.הפנים, פנה למנהל כלי הירייה במשרד הפנים ודווח על החריגה / אי עמידה בהוראות המשרד.
לרוב, פנייה עם
וברוח טובה תפתור את התקלה באופן מיידי ובמקום.
לרוב, פנייה עם

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אכן רבותי , ישנם מקומות אשר בהם אנו נדרשים לפרוק את נשקנו ,ולא תמיד בצורה בטוחה .
גם אני מרגיש "ערום" כאשר המחסנית אינה בכלי ,וגם איני מסכים עם אחת התגובות כאן שאמרה שלמקומות שדורשים ממני לפרוק נשק בצורה מסוכנת ,כדאי ללכת ללא הנשק ,משום שאז אני עוד יותר "ערום"(עדיף כבר לפרוק בבית ולשאת עלי את הנשק והמחסניות).
אני למקומות כאלו לא הולך !!!!!

גם אני מרגיש "ערום" כאשר המחסנית אינה בכלי ,וגם איני מסכים עם אחת התגובות כאן שאמרה שלמקומות שדורשים ממני לפרוק נשק בצורה מסוכנת ,כדאי ללכת ללא הנשק ,משום שאז אני עוד יותר "ערום"(עדיף כבר לפרוק בבית ולשאת עלי את הנשק והמחסניות).
אני למקומות כאלו לא הולך !!!!!

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
trail_g19c כתב:איש גדול וכל מדריך ירי אחר, כולל בעלי מטווחים. שימו לב להצעה הזו !!!
נשק זה פרבילגיה? נכון? נכון !!! אז במקום מטווח מצחיק של 50 כדור יחייבו את ציבור היורים למטווח רציני יותר, אפילו 2 מפגשים ויחייבו אותם בהתאם !!! אז זה יעלה עוד קצת, עוד 50 כדור, עוד כמה תרגולים יבשים, אולי גם אימוני שליםה, החזרת נשק לנרתיק ושליפת מחסנית בטוחה...
זה דימיוני?
יופי של רעיון
במספר חידושי רישיון שעברתי התפיסה היתה - אתה צריך לעבור הדרכה ולירות 50 כדור - לא כל כך מתחשק לי להשקיע בכם (אתה + עוד כ10 יורים) זמן - את הכסף הרי ממילא שילמתם , אז יאללה - הדרכה חפיף - תירו את כל הכדורים ברצף , חתימה ולהתראות.
אז מה אתה מציע - לעשות את זה פעמיים - מי שירוויח הם בעלי המטווחים (לא כולם אבל אלה דוגמת מה שהיצגתי) מי שיפסיד הם בעלי הנשק .
מה שצריך זהו פיקוח וקביעת אחידות ולא העמסת אות מתה בתקנות שלא נאכפות ( או לפחות לא ראיתי את האכיפה)
- סליקאי ארד
SER, עלית בדיוק על הנושא, שמעת פעם על כלבוטק? מצלמה ניסתרת? כל מה שצריך לעשות זה שמשרד על הפנים יבדוק את התהליך המצחיק שנעשה היום על ידי מדריכים משועממים (לא אלו שכאן חלילה, שהרי עצם השיוך שלכם לאתר מראה כי אתם רוצים ביותר ממה שהמערכת מציעה כיום).
אני מציע מפגשי חובה, בפיקוח של משרד הפנים, עם דגש על התנהגות היורה במצבים בסיסים כמו פריקה, כניסה למבני ציבור.... אתה מתאר לעצמך מישהו ניגש לבית משפט, מוציא גלוק עם כדור בקנה ונותן למאבטח עם הקנה קדימה? זה קרה !! היתה גם פליטה !!! (בחורה פלטה במסדרון בית משפט בדרך לכספת ההפקדה !!)
אין סיבה שבעבור עוד 100 ש"ח לכל יורה, ישהה במקום מפקח מטעם משרד הפנים ! האם נראה לכם שמורי הנהיגה הם אלו שמעבירים את התלמיד את הטסט או הטסטר? האם יכול להיות שמדריך הירי הוא גם החותם בשם משרד הפנים? זה ניגוד אינטרסים הגובל בשחיתות !! האינטרס הוא לקבל כסף, להריץ כדורים וקדימה לכיתה הבאה !!!
נראה לי באמת חומר טוב לתחקיר של אמנון לוי או כולבוטק
אני מציע מפגשי חובה, בפיקוח של משרד הפנים, עם דגש על התנהגות היורה במצבים בסיסים כמו פריקה, כניסה למבני ציבור.... אתה מתאר לעצמך מישהו ניגש לבית משפט, מוציא גלוק עם כדור בקנה ונותן למאבטח עם הקנה קדימה? זה קרה !! היתה גם פליטה !!! (בחורה פלטה במסדרון בית משפט בדרך לכספת ההפקדה !!)
אין סיבה שבעבור עוד 100 ש"ח לכל יורה, ישהה במקום מפקח מטעם משרד הפנים ! האם נראה לכם שמורי הנהיגה הם אלו שמעבירים את התלמיד את הטסט או הטסטר? האם יכול להיות שמדריך הירי הוא גם החותם בשם משרד הפנים? זה ניגוד אינטרסים הגובל בשחיתות !! האינטרס הוא לקבל כסף, להריץ כדורים וקדימה לכיתה הבאה !!!
נראה לי באמת חומר טוב לתחקיר של אמנון לוי או כולבוטק
גלוק, זה כל הטריק - גלוק, זה כל הגליק
בכל מטווח חייב להיות מוצג שלט עם האימון הנדרש ובו מצוין בפירוש מה שכתבו נועם והברווז. לא צריך קומבינות !!!!
לגבי איכות האימון זהירות לא לפגוע במדריכים טובים.
לגבי המחפפים יש לפנות פרטנית למשרד הפנים ולהתלונן עם העתק למנהל המטווח.
אשר למינימום אימון למבקש חדש סבור אישית שיש לחייב 20 שעות ובחינה ע"י מדריך חיצוני כמו בירי מעשי.
גורמים אחרים טוענים שעול גדול בכל התחומים מוטל על האזרחים ואין ללחוץ יותר. המשך יבוא....
לגבי איכות האימון זהירות לא לפגוע במדריכים טובים.
לגבי המחפפים יש לפנות פרטנית למשרד הפנים ולהתלונן עם העתק למנהל המטווח.
אשר למינימום אימון למבקש חדש סבור אישית שיש לחייב 20 שעות ובחינה ע"י מדריך חיצוני כמו בירי מעשי.
גורמים אחרים טוענים שעול גדול בכל התחומים מוטל על האזרחים ואין ללחוץ יותר. המשך יבוא....
פקודות הצבא
פקודות הצבא קובעות חד משמעית.
אין ללכת עם מחסנית במצב הכנס ( מחסנית בבית המחסנית)
בתחומי הקוו הירוק. למעט ירושלים . ששם כן מותר .

אין ללכת עם מחסנית במצב הכנס ( מחסנית בבית המחסנית)
בתחומי הקוו הירוק. למעט ירושלים . ששם כן מותר .

"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד