קטעי ירי מעשי מדהימים בסרט בטלויזיה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קטעי ירי מעשי מדהימים בסרט בטלויזיה
אתמול יום רביעי בערב היה סרט פעולה עם קטעי אקשן מדהימים של ירי מעשי IPSC, כולל אימונים ותחרויות. הסרט בינוני ומטה והקטעים מבויימים אך התוצאה המרתקת של צילומים בסיגנון קליפ, האטה של תנועה ואפילו כדורים במעוף, כולל צילומים מתוך המטרה אל היורה היו מדהימים.
הדגש של הסרט היה על מצבי ירי ל DOUBLE TAP בראש (המטרות היו עם A בראש) אך ללא קשר הצילומים והאקשן, כולל תמונות שנראות אמיתיות של תחילת מסלול, סיום מסלול, בדיקת בטיחות ועוד. גם קטעים של עברות בטיחות ופסילות.
ממליץ לבדוק מתי שוב ב YES 4 ולראות.
הדגש של הסרט היה על מצבי ירי ל DOUBLE TAP בראש (המטרות היו עם A בראש) אך ללא קשר הצילומים והאקשן, כולל תמונות שנראות אמיתיות של תחילת מסלול, סיום מסלול, בדיקת בטיחות ועוד. גם קטעים של עברות בטיחות ופסילות.
ממליץ לבדוק מתי שוב ב YES 4 ולראות.
גלוק, זה כל הטריק - גלוק, זה כל הגליק
- סליקאי זהב
ת'אמת, לא ראיתי סרט גרוע יותר מהסרט הזה, אני לא יודע איך קראו ל"דבר" הזה סרט, רמת העלילה שלו גרועה יותר מסיפור העלילה של סרט כחול מדרגה ח'.
אבל מה, אכן כל הסרט רווי בצילומי תחרויות ירי מעשי יפניות (או סיניות), כשדילגתי עליו במקרה חשבתי שמדובר בתחילה בערוץ הספורט ובשידור מתחרות כלשהי.
צפייה מהנה,
אבל מה, אכן כל הסרט רווי בצילומי תחרויות ירי מעשי יפניות (או סיניות), כשדילגתי עליו במקרה חשבתי שמדובר בתחילה בערוץ הספורט ובשידור מתחרות כלשהי.
צפייה מהנה,
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
http://www.geocities.com/Pentagon/Bunke ... /SABOT.GIF
זה אמיתי...אבל בקוטר שונה:)
אם הקישור לא עובד...תעשו COPY PASTE ישר לדפדפן
זה אמיתי...אבל בקוטר שונה:)
אם הקישור לא עובד...תעשו COPY PASTE ישר לדפדפן
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
donduck חברי,
אז זהו... בדיוק בשביל זה אנחנו כאן... קהילה שמתגבשת כדי לקדם את נושא הנשק ונושאי הנשק בישראל, ואולי יחד נצליח לגרום לכך שגם תחרויות ירי מעשי יראו באחד מערוצי הספורט.
אני חושב שצריכים להתחיל לחשוב ברצינות על גיוס כתבים בתחומים שונים כ"חברי הסליק".
אולי זה יעבוד, אני מאמין שכן.
אז זהו... בדיוק בשביל זה אנחנו כאן... קהילה שמתגבשת כדי לקדם את נושא הנשק ונושאי הנשק בישראל, ואולי יחד נצליח לגרום לכך שגם תחרויות ירי מעשי יראו באחד מערוצי הספורט.
אני חושב שצריכים להתחיל לחשוב ברצינות על גיוס כתבים בתחומים שונים כ"חברי הסליק".
אולי זה יעבוד, אני מאמין שכן.
Webart - דביר, מייסד הסליק
[b]תגובה ללינק ש- boltik הוסיף[/b]
boltik צירף לינק, שאכן צריך לעשת ctrl+c ואח"כ ctrl+v בדפדפן חדש, אבל התמונה הזו היא תמונה מדהימה, שמי מאיתנו ששירת בחיל השריון, כטנקיסט, יודע כי זהו פגז טנק מסוג "*" והוא קיים כיום בקטרים 105 ו- 120 מ"מ.
ישנם "*" מסוגים שונים- * ו * ואף כאלו שהשתיקה עדין יפה להם....
(אסף, מכיוון שהשתיקה יפה לחלק מהדברים אותם כתבת, הם נשארו בצל הזרקאורים ובשתיקה יפייפיה. נועם.)
שבת שלום.
ישנם "*" מסוגים שונים- * ו * ואף כאלו שהשתיקה עדין יפה להם....
(אסף, מכיוון שהשתיקה יפה לחלק מהדברים אותם כתבת, הם נשארו בצל הזרקאורים ובשתיקה יפייפיה. נועם.)
שבת שלום.
צנזורה
נועם ידידי,
מה שכתבתי אינו בגדר סוד צבאי, וזהו מידע בלמ"ס. אם אערוך אנלוגיה, זה כמו לפרט את סוגי הגלוק הקיימים היום בשימוש יחידות מיוחדות בישראל.
ושוב, שבת שלום וסופ"ש רגוע (עם גלגל"צ).
מה שכתבתי אינו בגדר סוד צבאי, וזהו מידע בלמ"ס. אם אערוך אנלוגיה, זה כמו לפרט את סוגי הגלוק הקיימים היום בשימוש יחידות מיוחדות בישראל.
ושוב, שבת שלום וסופ"ש רגוע (עם גלגל"צ).

אסף, אין אנו דנים בנושאים אלו בפומבי, ואני מזכיר במטותא לכולנו כי אנו מסכימים עם כניסתינו לאתר, לנהוג כפי שבדף הראשון של הסליק, שם מפורטים כללי ההתנהגות והכתיבה באתר.
כל מה שקשור לצה"ל, וגם אם נראה כי הוא אינו מסווג, לא יעלה לאוויר. יש לנהוג על פי הכלל
יש ספק - אין ספק ולא להעלות. אנחנו לא כמו אתרים אחרים שמסכנים את בטחון המדינה ומפרסמים דברים שהשתיקה יפה להם.
(אסף, תגובות נוספות אם יש, אשמח להמשיך ולדון במסרים הפרטיים.)
נועם.
כל מה שקשור לצה"ל, וגם אם נראה כי הוא אינו מסווג, לא יעלה לאוויר. יש לנהוג על פי הכלל
יש ספק - אין ספק ולא להעלות. אנחנו לא כמו אתרים אחרים שמסכנים את בטחון המדינה ומפרסמים דברים שהשתיקה יפה להם.
(אסף, תגובות נוספות אם יש, אשמח להמשיך ולדון במסרים הפרטיים.)
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד