סרט תדמית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סרט תדמית
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
סוף הדרך
ראיתי, נגנבתי, הזלתי ריר.
רוצה גםםםםםםם
שרקן, יש ל FN ????
רוצה גםםםםםםם
שרקן, יש ל FN ????
- סליקאי כסף

סרט תדמית
בסרט זה נראה יפה אבל:
א-זה נראה קצת מסורבל לשימוש באקדח
ב-זה שאני מסתכל במוניטור כל הזמן ומתרכז בו יכול ליהיות מסוכן מכוון שזה מנתק אותי מן הסביבה וזה לא רצוי בסוג הלוחמה שמראים בסרט
א-זה נראה קצת מסורבל לשימוש באקדח
ב-זה שאני מסתכל במוניטור כל הזמן ומתרכז בו יכול ליהיות מסוכן מכוון שזה מנתק אותי מן הסביבה וזה לא רצוי בסוג הלוחמה שמראים בסרט
- תרמתי למען הסליק

בתור סרט זה יופי וגם זה בספק... ואפרט :
בסרטון ישנו צוות שחמוש כולו בפיתוח הנ"ל, מעניין איפה ימצא מפקד הצוות (שלא בסרט)שיסכים להפקיד את ה MP5 של הצוות שלו בתמורה לגלוקים עם טלויזיה...
בנוסף, למה לבחור שמתחבא מתחת למיטה לחכות שהגלוק עם הטלויזיה יגיע אליו ולא ירה להם ברגליים לפני זה ? ברגע שהנשק מבצבץ לו מה הבעיה לירות אנשי הצוות דרך הגוף המטוס, גג הרכבת, גוף האוטובוס וכו' ? וברגע שהו מבצבץ מפתח האוורור למה לא להשליך רימון פנימה וזהו ? ואיך לעזאזל חמושים בקלאצ'ים שמרססים לכל עבר מוכנעים על ידי אקדח ?! (המציאות לצערנו מראה אחרת...
)
בקיצור, אפילו בתור סרט הוליוודי זה טעון שיפור...
ולסיום, כן, אני מסכים ולא פוסל על הסף כי יתכנו שימושים להם הנשק יהיה יעיל ביותר...
בסרטון ישנו צוות שחמוש כולו בפיתוח הנ"ל, מעניין איפה ימצא מפקד הצוות (שלא בסרט)שיסכים להפקיד את ה MP5 של הצוות שלו בתמורה לגלוקים עם טלויזיה...
בנוסף, למה לבחור שמתחבא מתחת למיטה לחכות שהגלוק עם הטלויזיה יגיע אליו ולא ירה להם ברגליים לפני זה ? ברגע שהנשק מבצבץ לו מה הבעיה לירות אנשי הצוות דרך הגוף המטוס, גג הרכבת, גוף האוטובוס וכו' ? וברגע שהו מבצבץ מפתח האוורור למה לא להשליך רימון פנימה וזהו ? ואיך לעזאזל חמושים בקלאצ'ים שמרססים לכל עבר מוכנעים על ידי אקדח ?! (המציאות לצערנו מראה אחרת...
בקיצור, אפילו בתור סרט הוליוודי זה טעון שיפור...
ולסיום, כן, אני מסכים ולא פוסל על הסף כי יתכנו שימושים להם הנשק יהיה יעיל ביותר...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
- סליקאי זהב

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד