"שריטות" בקנה?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי itamar » 01 מאי 2004, 18:08

נועם,

אני במקומך לא הייתי נדיב כל כך במתן קרדיט בצורה עיוורת לנשק של להב...

לאף אחד מאיתנו אין שום מידע מה הוא עשה או לא עשה ולכן זה בלתי אחראי להגיד שאתה סומך עליו, בדיוק באותה בלתי אחראי ולא אתי להשמיץ אותו כאן מעל דפי הפורום...
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Colonel » 01 מאי 2004, 18:22

נועם כתב:מכיוון שאיני בקיא בפרטי המקרה של הצייד, לא אכנס ולא אתייחס נקודתית למקרה שלו, אין זה מין הראוי לעשות זאת, לא הוגן כלפי "להב". אני מאמין וסומך על הנשק של "להב", שהוא נשק ותיק ומקצועי, כי ביצע את הבדיקות הדרושות - מדידים ובדיקה בירי.
נועם.

itamar כתב:אני במקומך לא הייתי נדיב כל כך במתן קרדיט בצורה עיוורת לנשק של להב...

לאף אחד מאיתנו אין שום מידע מה הוא עשה או לא עשה ולכן זה בלתי אחראי להגיד שאתה סומך עליו, בדיוק באותה בלתי אחראי ולא אתי להשמיץ אותו כאן מעל דפי הפורום...

שניכם צודקים אבל כדי לחדד את הנקודה אני מאמין (או רוצה להאמין) שנועם התכוון שהוא סומך עליו לא בעיניים עצומות ולא בצורה עיוורת, אלא סומך עליו עד שלא יוכח אחרת...
לצורך העניין והגילוי הנאות, אין לי דבר וחצי דבר עם להב, יתרה מכך, אני לא לקוח של להב ולא נראה שאהיה לקוח של להב בזמן הקרוב עקב הזלזול שהופגן כלפי בבואי לרכוש את אקדחי הראשון ולמרות הזמן הרב שחלף מאז (האקדח לבסוף נרכש, כמובן, ממקום אחר...)
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 01 מאי 2004, 18:40

צדקת ב-100%
זה בדיוק למה שנועם התכוון.....

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי avital » 01 מאי 2004, 19:20

כדי להחזיר את העניין לפרופורציות לדעתי לפי מה שהציד כתב סה"כ להב עמדו אחרי הציוד שלהם.
הוא קיבל את השרות והגיבוי שמתבקש מחברה מקצועית ורצינית.
השאלות שהתעוררו הן מהיבט המקצועי בלבד ובהיסתיגות ורק על סמך מה שהצייד כתב.
"יודע אני שאין אני יודע, אך יש אנשים שאף דבר זה אינו ידוע להם"
סוקרטס
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ~Hunter~ » 02 מאי 2004, 09:33

נועם
הנשק שלהם לא ביצע ירי עם הכלי שלי, זה אני יכול להגיד בבטחון רב ולו בגלל שכל זמן הטיפול כל החלקים של הכלי, מלבד הקנה, היו אצלי ביד.

עליי להודות, לפני פחות משבוע הייתי מרוצה מהטיפול שחהם, בכל זאת תוך שעה טופל העניין שלי בצורה לה ציפיתי - החלפת קנה לחדש. עכשיו, אני כבר לא כ"כ בטוח, הרי לא השתמשו ממדידים ולא ירו 5-6 כדורים מהכלי, לאחר התיקון. צודק מי שאמר לגבי "לאכול ת'לב", באמת הרגשה משונה. :?

נ.ב. ובהזדמנות זאת אברך אתכם על זכיית קבוצה ישראלית נוספת בגביעה האירופה. :wink:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 02 מאי 2004, 16:52

צייד נכבד,
האם לא יריתה באקדח לאחר ההחלפה???????????????
מה לי ולמדידים ,ולתאוריות מהפקולטה של סולז'ניצין,,,,,ו
אני רוצה שהאקדח שלי ירה טוב ומדוייק!!!!
ועכשיו אתה במצב שאין לך סריטה בקנה ,,,,,אבל הוא עוד לא ירה,,,אולי עו יהיה,,,,אולי הוא לא יורה,,,אולי,,,אולי,,,

לך למטווח ובדוק את הנשק שלך א ת ה כי בהיתקלות שלך ..אם תבוא לא עלינו
דבר אחד בטוח ,,,הנשק של להב לא יהיה שם איתך,,,,רק אתה והאקדח שלך,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד