רוגר P85
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אקדח לצייד דובים לבנים באלסקה.
וברצינות, זה היה האקדח הראשון שלי, גדול, כבד (יחסית) ומתאים לידיים גדולות בלבד ואצבעות ארוכות מכיוון שההדק שלו רחוק. מהלך הדק ארוך.
אך עם זאת, אקדח מדוייק ודי נוח בירי. המחסניות מכילות 15 כדורים. הפירוק וההרכבה שלו, כמיטב המסורת האמריקאית, לא פשוטים, וצריך לזכור לעבוד ע"פ השלבים היחודיים לכלי. (לאחר הפריקה, יש להרים מין מכסה המונע הכנסת מחסנית ונמצא בתוך בית המחסנית, ורק אז ניתן להתחיל בפירוק)
סה"כ כלי לא רע, רק צריך לקחת בחשבון כי אם הוא לא יושב לך טוב ביד ואתה מחפש משהו יחסית קל, אל תרכוש.
בהצלחה.
נועם.
וברצינות, זה היה האקדח הראשון שלי, גדול, כבד (יחסית) ומתאים לידיים גדולות בלבד ואצבעות ארוכות מכיוון שההדק שלו רחוק. מהלך הדק ארוך.
אך עם זאת, אקדח מדוייק ודי נוח בירי. המחסניות מכילות 15 כדורים. הפירוק וההרכבה שלו, כמיטב המסורת האמריקאית, לא פשוטים, וצריך לזכור לעבוד ע"פ השלבים היחודיים לכלי. (לאחר הפריקה, יש להרים מין מכסה המונע הכנסת מחסנית ונמצא בתוך בית המחסנית, ורק אז ניתן להתחיל בפירוק)
סה"כ כלי לא רע, רק צריך לקחת בחשבון כי אם הוא לא יושב לך טוב ביד ואתה מחפש משהו יחסית קל, אל תרכוש.
בהצלחה.
נועם.
בסך הכל אקדח אמין ומדויק, אבל חשוב לשים לב לכמה חסרונות (שהוזכרו כאן):
1. אקדח גדול ומסורבל, לא נוח לנשיאה יומיומית.
2. לחיצת הדק גרועה, וחידוש קשר ארוך.
3. צינה גבוהה, מה שמגדיל את הרתיעה - מה שמקשה על ירי מהיר.
נושאים אחרים כמו פירוק מסובך - אם יש קצת חוש טכני אין כאן בעיה.
ככלל לא הייתי ממליץ עליו, אלא אם כן יש לך הזדמנות טובה מאד מבחינה כלכלית. יש לי חבר שקנה כזה, הסתובב אתו חודש, ואז נשבר והחליף למשהו יותר נוח לנשיאה. אם ללכת עם כלי גדול ומסורבל לא מפריע לך - אפשר להסתדר אתו.
1. אקדח גדול ומסורבל, לא נוח לנשיאה יומיומית.
2. לחיצת הדק גרועה, וחידוש קשר ארוך.
3. צינה גבוהה, מה שמגדיל את הרתיעה - מה שמקשה על ירי מהיר.
נושאים אחרים כמו פירוק מסובך - אם יש קצת חוש טכני אין כאן בעיה.
ככלל לא הייתי ממליץ עליו, אלא אם כן יש לך הזדמנות טובה מאד מבחינה כלכלית. יש לי חבר שקנה כזה, הסתובב אתו חודש, ואז נשבר והחליף למשהו יותר נוח לנשיאה. אם ללכת עם כלי גדול ומסורבל לא מפריע לך - אפשר להסתדר אתו.
I think, therefore I am. I think
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד