שאלות נוקבות לבעלי רובי טוטו ????????
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלות נוקבות לבעלי רובי טוטו ????????
מאז גיל 16 (לפני יותר משלושים שנה) אני מחזיק רובה טוטו רמינגטון
וכל השנים האלה השתמשתי בו לעיתים לקליעה למטרה ברמה החובבנית
ופתאום אחרי מעל שלושים שנה עם תשלום של אלפי שקלים לכל מגוון אגרות
רישיונות,בדיקות והשד יודע מה מחליטה המדינה לרדת לחיי מחזיקי רובה הטוטו
בעזרת תקנות וחוקים דרקוניים לחלוטין ומאלצת אונסת אותנו
פשוט לתת למשטרה את הנשק במתנה
כיצד אני אמור לחדש את רשיון הנשק ולבצע מטווח כשעל פי החוק אסור להוציא
את הנשק מהבית? כלומר שמאלצים אותי לבצע עברה פלילית
מדוע אני לא יכול להמשיך להיות סתם חובב קליעה כמו שהיה פעם במדינה ההיא שהיכרתי בילדותי, כי פתאום היום דורשת המדינה ממני להיות ד"ר לקליעה או לחילופין איזה אלוף אולימפי
על מנת להמשיך בתחביב ילדותי?
מדוע אתם בעלי הרובים כמוני מוכנים לקבל את כל העונשים האלה מכל הגחמות של הפוליטיקאים
המ....?
מדוע אנחנו יחד לא נגיש תביעה לבג"ץ נגד התקנות ההזויות הלא חוקיות הללו?
אני לא רוצה לתת למדינה את הרובה שלי במתנה!!!!!
אני לא רוצה לשלם אגרה או רשיון לנשק אם אני לא יכול להשתמש בו!!!!!
המדינה לא רשאית לסרס את התחביבים או את החופש בעיסוק של האזרחים שעשו זאת
במשך עשרות שנים!!!!!
רק תביעה יצוגית לבג"ץ תסיר את החרפה הזאת
וכל השנים האלה השתמשתי בו לעיתים לקליעה למטרה ברמה החובבנית
ופתאום אחרי מעל שלושים שנה עם תשלום של אלפי שקלים לכל מגוון אגרות
רישיונות,בדיקות והשד יודע מה מחליטה המדינה לרדת לחיי מחזיקי רובה הטוטו
בעזרת תקנות וחוקים דרקוניים לחלוטין ומאלצת אונסת אותנו
פשוט לתת למשטרה את הנשק במתנה
כיצד אני אמור לחדש את רשיון הנשק ולבצע מטווח כשעל פי החוק אסור להוציא
את הנשק מהבית? כלומר שמאלצים אותי לבצע עברה פלילית
מדוע אני לא יכול להמשיך להיות סתם חובב קליעה כמו שהיה פעם במדינה ההיא שהיכרתי בילדותי, כי פתאום היום דורשת המדינה ממני להיות ד"ר לקליעה או לחילופין איזה אלוף אולימפי
על מנת להמשיך בתחביב ילדותי?
מדוע אתם בעלי הרובים כמוני מוכנים לקבל את כל העונשים האלה מכל הגחמות של הפוליטיקאים
המ....?
מדוע אנחנו יחד לא נגיש תביעה לבג"ץ נגד התקנות ההזויות הלא חוקיות הללו?
אני לא רוצה לתת למדינה את הרובה שלי במתנה!!!!!
אני לא רוצה לשלם אגרה או רשיון לנשק אם אני לא יכול להשתמש בו!!!!!
המדינה לא רשאית לסרס את התחביבים או את החופש בעיסוק של האזרחים שעשו זאת
במשך עשרות שנים!!!!!
רק תביעה יצוגית לבג"ץ תסיר את החרפה הזאת
- סליקאי ארד

- סליקאי זהב

itz2k4, ברוך הבא. דנו בנושאים דומים בפורום, והמסקנות האישיות שלי הן כדלקמן:
1. מספר המתנגדים (המתנגדות) לנשק בצורה נחרצת הוא לא מצומצם, ואנשים אלה אינם מסתפקים באי הוצאת רשיון, אלא גם רוצים למנוע ממך וממני להתחמש.
2. המדינה אינה קובעת תבחינים להשגת כלי ירייה לפי הגזע או הדת של המבקש, ומעדיפה להגביל לכולם.
3. המדינה יכולה מצד אחד להכריח אותך ללבוש מדים ולסכן את חייך בעבודת פרך במשכורת רעה, ומאידך יכולה לשלול ממך את הזכות להחזיק בנשק פרטי. יש מדינות שבהן מנהגים אלה אינם מתקיימים בצורה כה מחפירה (שוויץ, ארה"ב, נורווגיה, דרא"פ), אבל מה לעשות, רובנו מעדיפים לחיות בישראל.
4. כל עתירה לבג"ץ עלולה להיות ירייה בכף הרגל, באם יכניסו כתוצאה מכך הגבלות עוד יותר מחמירות. תחשוב שאם אתה רוצה להחזיק רובה אוויר, עליך להמציא את האישורים הבאים:
א. תעודת יושר בת תוקף מהמשטרה.
ב. תעודת בריאות בת תוקף ממשרד הבריאות וצירוף חוות דעת מפסיכיאטר.
ג. בדיקה רפואית בת תוקף, כולל צילומי רנטגן של כל השלד, אא"ג, בדיקת ראייה, גרפולוגיה, ומבחן רורשך.
ד. אישור בדיקת תקינות והתקנת כספת ממנעולן מוסמך.
ה. אישור מבן/בת זוג על הסכמתו/ה לכך שתחזיק נשק.
ו. אישור מהשכנים על אי התנגדות להחזקת נשק.
ז. חוות דעת מ-3 אנשים המכירים אותך לפחות 10 שנים.
ח. שבועת אמונים חדשה למדינה הנחתמת מול נוטריון, וטעונה בחידוש אחת לשלושה חודשים.
ט. אישור מהרשות המקומית על תשלום ארנונה ואגרת שמירה והסכמה על החזקת נשק בתחום שיפוטה.
י. המלצה משלטונות צה"ל על גיליון התנהגות ללא עבירות משמעת שיש בהן קלון.
יא. אישור מאת הנהלת בית המשפט, הבנק, רשם המשכונות, רשות השידור ומרכז הסליקה הבנקאי על היעדר חובות.
יב. הפקדת שטר חוב לסכום של 20,000 ש"ח בקופת משרד הפנים כערבות על אי חריגה מנוהלי החזקת נשק.
יג. אישור מחברת שמירה על מיגון ביתך, הכולל חיבור למוקד, דלתות רב-בריח ושכבות הדף.
יד. חוות דעת מרואה חשבון על איתנות פיננסית.
טו. אישור ממועדון קליעה על ביצוע קורס עיוני ומעשי בן 40 שעות ועמידה במבחנים מסכמים.
לא בכדי מדברים על דובים / כלבים בשנתם שאסור להעיר.
1. מספר המתנגדים (המתנגדות) לנשק בצורה נחרצת הוא לא מצומצם, ואנשים אלה אינם מסתפקים באי הוצאת רשיון, אלא גם רוצים למנוע ממך וממני להתחמש.
2. המדינה אינה קובעת תבחינים להשגת כלי ירייה לפי הגזע או הדת של המבקש, ומעדיפה להגביל לכולם.
3. המדינה יכולה מצד אחד להכריח אותך ללבוש מדים ולסכן את חייך בעבודת פרך במשכורת רעה, ומאידך יכולה לשלול ממך את הזכות להחזיק בנשק פרטי. יש מדינות שבהן מנהגים אלה אינם מתקיימים בצורה כה מחפירה (שוויץ, ארה"ב, נורווגיה, דרא"פ), אבל מה לעשות, רובנו מעדיפים לחיות בישראל.
4. כל עתירה לבג"ץ עלולה להיות ירייה בכף הרגל, באם יכניסו כתוצאה מכך הגבלות עוד יותר מחמירות. תחשוב שאם אתה רוצה להחזיק רובה אוויר, עליך להמציא את האישורים הבאים:
א. תעודת יושר בת תוקף מהמשטרה.
ב. תעודת בריאות בת תוקף ממשרד הבריאות וצירוף חוות דעת מפסיכיאטר.
ג. בדיקה רפואית בת תוקף, כולל צילומי רנטגן של כל השלד, אא"ג, בדיקת ראייה, גרפולוגיה, ומבחן רורשך.
ד. אישור בדיקת תקינות והתקנת כספת ממנעולן מוסמך.
ה. אישור מבן/בת זוג על הסכמתו/ה לכך שתחזיק נשק.
ו. אישור מהשכנים על אי התנגדות להחזקת נשק.
ז. חוות דעת מ-3 אנשים המכירים אותך לפחות 10 שנים.
ח. שבועת אמונים חדשה למדינה הנחתמת מול נוטריון, וטעונה בחידוש אחת לשלושה חודשים.
ט. אישור מהרשות המקומית על תשלום ארנונה ואגרת שמירה והסכמה על החזקת נשק בתחום שיפוטה.
י. המלצה משלטונות צה"ל על גיליון התנהגות ללא עבירות משמעת שיש בהן קלון.
יא. אישור מאת הנהלת בית המשפט, הבנק, רשם המשכונות, רשות השידור ומרכז הסליקה הבנקאי על היעדר חובות.
יב. הפקדת שטר חוב לסכום של 20,000 ש"ח בקופת משרד הפנים כערבות על אי חריגה מנוהלי החזקת נשק.
יג. אישור מחברת שמירה על מיגון ביתך, הכולל חיבור למוקד, דלתות רב-בריח ושכבות הדף.
יד. חוות דעת מרואה חשבון על איתנות פיננסית.
טו. אישור ממועדון קליעה על ביצוע קורס עיוני ומעשי בן 40 שעות ועמידה במבחנים מסכמים.
לא בכדי מדברים על דובים / כלבים בשנתם שאסור להעיר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני מניח שברשיון הנשק שלך רשום "להחזקה בבית" ולכן אתה טוען שאסור לך להוציאו, אבל זה לא נכון - מותר לך לשאת את הנשק בקופסא/ נרתיק סגורים ואז זה נחשב טילטול הנשק ז"א העברה ממקום למקום בצורה חוקית לחלוטין, החוק מגביל אותך בכך שטילטול הנשק יכל להעשות רק לשם אימון במטווח, אבל זו הרי מטרתך כך שאין לך למעשה שום הגבלה .. ואין צורך להתרגז
(רשיון נשק לנשיאה מאפשר לך להסתובב עם הנשק לכל מטרה, כשהוא לא בנרתיק/ קופסא סגורים וכן במצב מוכן לפעולה - מחסנית בנשק, דבר שאסור ברשיון להחזקה בבית)
שחר
(רשיון נשק לנשיאה מאפשר לך להסתובב עם הנשק לכל מטרה, כשהוא לא בנרתיק/ קופסא סגורים וכן במצב מוכן לפעולה - מחסנית בנשק, דבר שאסור ברשיון להחזקה בבית)
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
שלום!
גם אני נושא רובה וינצסטר 0.22 מזה מספר שנים, וגם אני קיבלתי חידוש רישיון להחזקה בבית בלבד...
וכמו שנאמר כאן בפורום אין כל סיבה שאתה לא יכול להגיע איתו למטווח מורשה ולטווח איתו.
חוקית אתה יכול לטווח וגם לקחת את הרובה למטווח שהוא סגור בתוך נרתיק, ולשאת אותו רק לצורך זה...
כך שמבחינה של ביצוע מטווחים אין כל בעיה , והרי לשם כך אתה מחזיק את הנשק. לא???

גם אני נושא רובה וינצסטר 0.22 מזה מספר שנים, וגם אני קיבלתי חידוש רישיון להחזקה בבית בלבד...
וכמו שנאמר כאן בפורום אין כל סיבה שאתה לא יכול להגיע איתו למטווח מורשה ולטווח איתו.
חוקית אתה יכול לטווח וגם לקחת את הרובה למטווח שהוא סגור בתוך נרתיק, ולשאת אותו רק לצורך זה...
כך שמבחינה של ביצוע מטווחים אין כל בעיה , והרי לשם כך אתה מחזיק את הנשק. לא???
סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
היגיט אתה מערבב מין שאינו במינו.
1.אדם המחזיק בכלי ירייה שברשיונו מופיע - "לאחזקה בבית" מתיר לבעליו לשאתו כאשר הוא ארוז אל המטווח (ובחזרה לביתו) לצורך אימונים בקליעה בלבד ואינו מתיר לו את נשיאת כלי הירייה על גופו.
2. מי שברשיונו מופיע "לאחזקה בבית" חייב להגיע עם כלי הירייה למטווח מורשה לצורך ביצוע זיהוי ואימות (כולל בדיקת תקינותו) של כלי הירייה. בעת הזיהוי, יש לבצע ירי של 5 כדורים לפחות בכל מחסנית על מנת לוודא כי הכלי תקין. במידה וירצה בעל הכלי לבצע אימון מלא, הוא זכאי לכך, כמובן תמורת התשלום המקובל באותה העת במטווח. מי שמבצע זיהוי בלבד, ישלם עבור זיהוי כלי הירייה ובדיקת תקינותו.
3. "פטור מחובת הכשרה ואימון" - מיועד עבור מי שהחליט המנהל לשירותי חירום במשרד הפנים, לפטור את אותו אדם מביצוע האימון התקופתי בעת חידוש רשיון / הוצאת רשיון בלבד, ואין קשר בין הדברים. הפטור אינו חל על כלי הירייה, במידה ולאותו אדם ישנו כלי ירייה שברשיונו צויינו המילים "לאחזקה בבית". (תתפלא, אבל יש כאלו)
נועם.
1.אדם המחזיק בכלי ירייה שברשיונו מופיע - "לאחזקה בבית" מתיר לבעליו לשאתו כאשר הוא ארוז אל המטווח (ובחזרה לביתו) לצורך אימונים בקליעה בלבד ואינו מתיר לו את נשיאת כלי הירייה על גופו.
2. מי שברשיונו מופיע "לאחזקה בבית" חייב להגיע עם כלי הירייה למטווח מורשה לצורך ביצוע זיהוי ואימות (כולל בדיקת תקינותו) של כלי הירייה. בעת הזיהוי, יש לבצע ירי של 5 כדורים לפחות בכל מחסנית על מנת לוודא כי הכלי תקין. במידה וירצה בעל הכלי לבצע אימון מלא, הוא זכאי לכך, כמובן תמורת התשלום המקובל באותה העת במטווח. מי שמבצע זיהוי בלבד, ישלם עבור זיהוי כלי הירייה ובדיקת תקינותו.
3. "פטור מחובת הכשרה ואימון" - מיועד עבור מי שהחליט המנהל לשירותי חירום במשרד הפנים, לפטור את אותו אדם מביצוע האימון התקופתי בעת חידוש רשיון / הוצאת רשיון בלבד, ואין קשר בין הדברים. הפטור אינו חל על כלי הירייה, במידה ולאותו אדם ישנו כלי ירייה שברשיונו צויינו המילים "לאחזקה בבית". (תתפלא, אבל יש כאלו)
נועם.
המדינה אינה קובעת תבחינים להשגת כלי ירייה לפי הגזע או הדת של המבקש, ומעדיפה להגביל לכולם
לפחות לא רשמית.
לפי השיטה הקיימת, זכותם למנוע רשיון לכל אחד, אפילו עבר את כל המבחנים, והם לא חייבים הסבר לאף אחד.
בכוח הזה מדינה משתשמשת, כמובן, לרעה.
Power corrupts...
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד