רובי קשת...כבר דנו בזה אבל...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
החץ עשוי עץ עם קצה קידמי מתכת והברגה המיועדת להקל על ההוצאה. אני אצרף תמונה ביום שני בערב.
החיצים אכן נפגעים, נשברים או נפגעים בקצה הקידמי ויוצאים משימוש.
עלות חץ כ- 30 - 40 $.
הקשת בדרך כלל בעוצמה של 50 ליברות.
במועדון הפועל תל אביב שלושה רובי קשת במועדונים נוספים (רחובות אשקלון מטווח אולימפי וחיפה) רובי קשת נוספים.
החיצים אכן נפגעים, נשברים או נפגעים בקצה הקידמי ויוצאים משימוש.
עלות חץ כ- 30 - 40 $.
הקשת בדרך כלל בעוצמה של 50 ליברות.
במועדון הפועל תל אביב שלושה רובי קשת במועדונים נוספים (רחובות אשקלון מטווח אולימפי וחיפה) רובי קשת נוספים.
נערך לאחרונה על ידי yuval בתאריך 23 מאי 2004, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החץ עשוי (למיטב ידיעתי, ואני מקווה שאינני מטעה...) מגזע של שיח ורד, כאשר החוזק שלו הוא בכיוון הסיבים, כלומר הוא עמיד כמעט בכל עוצמה של פגיעה בכיוון הסיבים, אבל אם תנסה לשבור אותו לשניים יהיה לך קל מאוד...
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
ספציפיקציות ארבאלט - תוצרת בארנט.
אם מתיחסים לארבאלט תוצרת בארנט BARNETT , אזי הנתונים של 400 - QUAD הם:
כח דריכה: 150 פאונד ( ! ) רצוי התקן דריכה חיצוני המקל על כך. או קבוע.
אנרגיה: 122 פאונדX רגל ( חצי X מקדם הקפיציות X התזוזה בריבוע )
מהלך הקשת (מהלך הכח): 15.5 אינטש
מהירות החץ: 345 רגל לשניה ( !! )
החץ בנוי בדרך כלל מגוף ( SHAFT ) צילינדרי מאלומיניום או מחומר מרוכב (COMPOSITE ).
ניתן לקנות אשפת חיצים + חיצים ( 4X ) באורכים של 16 , 20, 22 אינטש במחיר סביבת
ה 20 $.
כח דריכה: 150 פאונד ( ! ) רצוי התקן דריכה חיצוני המקל על כך. או קבוע.
אנרגיה: 122 פאונדX רגל ( חצי X מקדם הקפיציות X התזוזה בריבוע )
מהלך הקשת (מהלך הכח): 15.5 אינטש
מהירות החץ: 345 רגל לשניה ( !! )
החץ בנוי בדרך כלל מגוף ( SHAFT ) צילינדרי מאלומיניום או מחומר מרוכב (COMPOSITE ).
ניתן לקנות אשפת חיצים + חיצים ( 4X ) באורכים של 16 , 20, 22 אינטש במחיר סביבת
ה 20 $.
- סליקאי ארד

מהצצה בקישור ששלח יובל, עלתה בי תהייה" עד כמה שאני יודע בארצנו לא יורים ברובה קשת ל-30 מ' וגם לא מתקיימת תחרות אולימפית בתחום, לאילו מטרות משמש הרובה ל-30 מ' (ז"א לאילו סוגי תחרויות).
בנוסף, לעניות דעתי, ישנם רבים כאן שלא שמים לב להבדל בין רובי קשת ספורטיביים לרובי קשת המיועדים לצייד או להנאה, ולכן הדיון נשמע לעיתים כדו-שיח של חרשים.
בנוסף, לעניות דעתי, ישנם רבים כאן שלא שמים לב להבדל בין רובי קשת ספורטיביים לרובי קשת המיועדים לצייד או להנאה, ולכן הדיון נשמע לעיתים כדו-שיח של חרשים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
בארץ כן יורים רובה קשת 30 מטר, אבל רק לעתים נדירות.
רובה קשת 30 מטר יורים בעיקר במטווח רחובות, שהוא, למיטב ידיעתי, המטווח היחיד בארץ המצויד בעמדות ירי מתאימות.
חשוב לציין כי לא רק שבארץ יורים רובה קשת 30 מטר, אלא יש לנו אפילו אלוף אירופה במקצוע זה:
בוריס פולק, אלוף אירופה ברובה קשת 30 מטר, ומחזיק שיאי העולם (!!!) ברובה קשת 30 מטר תרגיל מלא (30 עמידה + 30 כריעה), וברובה קשת 30 מטר כריעה.
(מיכאל, בבקשה תקן אותי אם אני טועה, ואם אתה זוכר, אנא ממך עדכן לאיזו שנה מידע זה נכון...)
רובה קשת 30 מטר יורים בעיקר במטווח רחובות, שהוא, למיטב ידיעתי, המטווח היחיד בארץ המצויד בעמדות ירי מתאימות.
חשוב לציין כי לא רק שבארץ יורים רובה קשת 30 מטר, אלא יש לנו אפילו אלוף אירופה במקצוע זה:
בוריס פולק, אלוף אירופה ברובה קשת 30 מטר, ומחזיק שיאי העולם (!!!) ברובה קשת 30 מטר תרגיל מלא (30 עמידה + 30 כריעה), וברובה קשת 30 מטר כריעה.
(מיכאל, בבקשה תקן אותי אם אני טועה, ואם אתה זוכר, אנא ממך עדכן לאיזו שנה מידע זה נכון...)
*** אופיר גולדשטיין ***
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד