ועוד דפקט אחד שיוציא לנו שם רע !!!!!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ועוד דפקט אחד שיוציא לנו שם רע !!!!!
ירה בכלב של שכנו כי "עצבן אותו"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2925528,00.html
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
1) אף אחד מאיתנו לא היה שם.
2) דיווחים עיתונאיים נוטים "להתעדכן" ואינם בהכרח מדוייקים או אובייקטיביים.
3) על פניו נראה שהירי היה בנסיבות מפוקפקות אבל אנחנו לא באמת יודעים מה קרה.
להזכירכם את האשכול בו נכתב מכל טוב: "איך לנטרל כלב במקרה ש.."
2) דיווחים עיתונאיים נוטים "להתעדכן" ואינם בהכרח מדוייקים או אובייקטיביים.
3) על פניו נראה שהירי היה בנסיבות מפוקפקות אבל אנחנו לא באמת יודעים מה קרה.
להזכירכם את האשכול בו נכתב מכל טוב: "איך לנטרל כלב במקרה ש.."
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
ואני אומר שהגיע הזמן לחדול ולפרסם באתר הודעות שעניינן פלילים ועברות שונות שבוצעו באמצעות נשק.
בצורה זאת אנו מנציחים את העברות שברובן המוחלט (נו, טוב, זאת הספציפית דווקא לא) נעשות תוך שימוש בנשק לא חוקי, זהו אינו מעניינו של הפורום אם א. רצח את ב., או ש-ג. ביצע שוד... בעזרת אקדח או כל כלי משחית אחר.
אנא השתדלו להמנע מהדבר, תודה.
(אגב ההודעה נשארה במקומה מכיוון שחברים הספיקו להגיב עליה, אחרת, כנראה היתה נמחקת).
בצורה זאת אנו מנציחים את העברות שברובן המוחלט (נו, טוב, זאת הספציפית דווקא לא) נעשות תוך שימוש בנשק לא חוקי, זהו אינו מעניינו של הפורום אם א. רצח את ב., או ש-ג. ביצע שוד... בעזרת אקדח או כל כלי משחית אחר.
(אגב ההודעה נשארה במקומה מכיוון שחברים הספיקו להגיב עליה, אחרת, כנראה היתה נמחקת).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:ואני אומר שהגיע הזמן לחדול ולפרסם באתר הודעות שעניינן פלילים ועברות שונות שבוצעו באמצעות נשק.
רגע,
אנחנו לא טומנים פה את הראש בחול? אם לא נדבר על הדברים האלה אז הם יעלמו? משרד הפנים פתאום יפסיק לחפש דרכים יצירתיות כדי להצר לנו את הצעדים ובמקום זה יתחיל להנפיק רשיונות נשק לכל דורש? כל מה שנאמר פה לא יעלה ולא יוריד במילימטר...
אני חושב שאנחנו צריכים כן להתייחס לדברים האלה, להוקיע ולגנות אותם לנתח אותם ולפעמים להרים קול מחאה במקרה שהעיתונות מוציאה שם רע באופן גורף לכלל ציבור בעלי הנשק.
שמירה על "זכות השתיקה" בסופו של דבר פועלת לרעתנו.
א.
- תרמתי למען הסליק

נ
איתמר אני חושב ש- webart צודק היו הרבה אשכולות על תקיפות כלבים ופתרונות שונים אבל זה לא המטרה של הפורום הזה
- תרמתי למען הסליק

Re: נ
חבלני כתב:איתמר אני חושב ש- webart צודק היו הרבה אשכולות על תקיפות כלבים ופתרונות שונים אבל זה לא המטרה של הפורום הזה
תראה,
גם אני חושב שאשכולות בנושא של "מה היה קורה אם..." (שגם אני הייתי שותף להם) יכולים להזיק וצריך להמנע מהם בכל מחיר. לא ירחק היום שמישהו יעשה איזה מעשה לדוגמא אותו אחד שירה בכלב של השכנים, והעו"ד דין המפולפל שלו יגיד שהנ"ל קיבל את ההשראה למעשיו מדברים שקרא בפורום. במחשבה שניה אני חושב שאפילו צריך אפילו ללכת אחורה ולמחוק כל שריד שלהם מהאתר הזה.
מצד שני אני חושב שיש מקום בפורום לדיון בנושאי פשיעה, חוק, עיתונות רעה, זכויות וכו..כל עוז זה נעשה בצורה אחראית.
א.
- תרמתי למען הסליק

Re: נ
[quote="itamar"
מצד שני אני חושב שיש מקום בפורום לדיון בנושאי פשיעה, חוק, עיתונות רעה, זכויות וכו..כל עוז זה נעשה בצורה אחראית.
א.[/quote]
אתה צודק צריך בפורום אבל לדעתי הנוכחי לא מתאים לנושאים הנ"ל
א.[/quote]
אתה צודק צריך בפורום אבל לדעתי הנוכחי לא מתאים לנושאים הנ"ל
- תרמתי למען הסליק

איתמר ידידי,
מטרתו של הפורום מוגדרת, ובשום שלב לא שמנו לעצמו למטרה לדון בנושאי פשיעה או עיתונות רעה, לשם כך ישנם מספיק פורומים העוסקים בחדשות, בפשע וברמתם העיתונאית של כאלה ואחרים.
הפורום אמור לשמש כפלטפורמה מקצועית למתעניינים בתחום הנשק ולא לעסוק בהקשרים נסיבתיים לתחום (ז"א, לא כל מי שמתאבד בירי של כדור לרקתו, מהווה עניין לפורום זה מכיוון שהשתמש בנשק).
לגבי עניין משרד הפנים והתייחסותו לנושא הגבלות הרישוי מצד שר או פקיד כזה או אחר, כבר נדון העניין בהרחבה בסליק - ההחלטה לסיכומו של אותו העניין הייתה כי טיפול בנושא זה ברמתו הפוליטית, לא יתקיים בסליק. נקודה.
בואו ולפחות כאן נשאיר את הפוליטיקה מחוץ לדלת, וגם את שאר הדברים שאינם רלוונטיים לעניינו של הפורום.
מטרתו של הפורום מוגדרת, ובשום שלב לא שמנו לעצמו למטרה לדון בנושאי פשיעה או עיתונות רעה, לשם כך ישנם מספיק פורומים העוסקים בחדשות, בפשע וברמתם העיתונאית של כאלה ואחרים.
הפורום אמור לשמש כפלטפורמה מקצועית למתעניינים בתחום הנשק ולא לעסוק בהקשרים נסיבתיים לתחום (ז"א, לא כל מי שמתאבד בירי של כדור לרקתו, מהווה עניין לפורום זה מכיוון שהשתמש בנשק).
לגבי עניין משרד הפנים והתייחסותו לנושא הגבלות הרישוי מצד שר או פקיד כזה או אחר, כבר נדון העניין בהרחבה בסליק - ההחלטה לסיכומו של אותו העניין הייתה כי טיפול בנושא זה ברמתו הפוליטית, לא יתקיים בסליק. נקודה.
בואו ולפחות כאן נשאיר את הפוליטיקה מחוץ לדלת, וגם את שאר הדברים שאינם רלוונטיים לעניינו של הפורום.
Webart - דביר, מייסד הסליק
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד