ניצרה חיצונית לגלוק.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ניצרה חיצונית לגלוק.
אתמול קיבלתי ירחון טקטי מחו"ל שם מראים אפשרות להרכבת נצרה חיצונית לגלוק.(אסרוק ואוסיף התמונות וההסבר למי שירצה )
סתם נראה לי מעניין..
מישהו כבר ראה?

סתם נראה לי מעניין..
מישהו כבר ראה?
גלוק הוציאו את מודל G17S עם נצרה חיצונית איפה שהו בשנות ה-90 כדי לעמוד בתנאים של איזה מכרז גדול שזו היתה אחד מדרישות הקדם שלו. אני לא בטוח אם הם זכו במכרז או לא ואני לא יודע כמה כלים כאלה יוצרו בפועל אבל מסתובבים כמה כלים כאלה בשוק.
כמו כן נתקלתי בחיים שלי בכמה גלוקים בצבע ירוק זית (גוף ומחלק)... אחד מהם אפילו שכב בחנות ארסנל ז"ל בקניון.
מה שמוכיח שאם תבוא עם מספיק כסף והזמנה מספיק גדולה הם ייצרו בשבילך כל דבר..
א.
כמו כן נתקלתי בחיים שלי בכמה גלוקים בצבע ירוק זית (גוף ומחלק)... אחד מהם אפילו שכב בחנות ארסנל ז"ל בקניון.
מה שמוכיח שאם תבוא עם מספיק כסף והזמנה מספיק גדולה הם ייצרו בשבילך כל דבר..
א.
- תרמתי למען הסליק

פעם שמעתי כנראה שמועה שמשרד הביטחון לקח לכל מין בחינות את הגלוק איך שהוא בא מאוסטריה ואז לא מצא חן בעיניו שאין לו ניצרה חיצונית, טענו שזה לא ביטיחותי מספיק וכו' וכו'.
אז הם אמרו את זה לאוסטריה, האוסטרים תוך 24 שעות הוציאו דגם עם הניצרה והראו את זה למשרד הביטחון.
זה משהו ששמעתי וזה לא מידע מימן!!!
מישהו יכול לאשר את זה? מישהו שמע כמוני ?
אז הם אמרו את זה לאוסטריה, האוסטרים תוך 24 שעות הוציאו דגם עם הניצרה והראו את זה למשרד הביטחון.
זה משהו ששמעתי וזה לא מידע מימן!!!
מישהו יכול לאשר את זה? מישהו שמע כמוני ?
אם אני לא טועה, התמונה שפורסמה ב-isayeret נבעה ממכירה שחברות גלוק עשתה לאוסטרליה (וגם ככה"נ לישראל).
מלבד נצרה חיצונית, אביזר בטיחות נוסף לאקדחי גלוק הוא חסם הדק מסוג Saf-T-Blok - מין תותב שמשחילים מהצד מאחורי הדק דרוך. אביזר זה קיים בארבעה דגמים (שמאלי וימני, לדור שלישי או לפני בשל ההבדלים בחספוס הקת). על פי היצרן, ניתן בקלות להעיף את האביזר בעזרת האצבע. יש יתרון לשמאליים (קשה לאדם ימני שחטף את נשקך לתפעל את הנשק בזמן אמת).
אני מבטיח לכם מדיווח בהמשך.
מלבד נצרה חיצונית, אביזר בטיחות נוסף לאקדחי גלוק הוא חסם הדק מסוג Saf-T-Blok - מין תותב שמשחילים מהצד מאחורי הדק דרוך. אביזר זה קיים בארבעה דגמים (שמאלי וימני, לדור שלישי או לפני בשל ההבדלים בחספוס הקת). על פי היצרן, ניתן בקלות להעיף את האביזר בעזרת האצבע. יש יתרון לשמאליים (קשה לאדם ימני שחטף את נשקך לתפעל את הנשק בזמן אמת).
אני מבטיח לכם מדיווח בהמשך.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
שמעתי על הבן החורג הזה.
דעה אישית: מי שצריך ניצרה מכאנית חיצונית כנראה צריך אקדח אחר...
(ולא רק גלוק, יש עוד אקדחים חסרי ניצרה חיצונית)
דעה אישית: מי שצריך ניצרה מכאנית חיצונית כנראה צריך אקדח אחר...
(ולא רק גלוק, יש עוד אקדחים חסרי ניצרה חיצונית)
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד