"סקיוריטי ישראל" 2004 התערוכה הבינ"ל לביטחון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הייתי ואין מה לצלם מלבד.....
חברים מי שלא הייה לא הפסיד כל כך העמדות המעניינות (שעמדנו כמה חברה בסביבות ה 5 דקות...) היתה העמדה שהציגה מערכות ירי .... העמדה הכי פופולרית הייתה (ולא בגלל מה שהיא הציגה אלה בגלל מי שהציגה...) הייתה העמדה עם הציוד האזנה שאת האמת לא הייה לחברה שמציגים שם שמץ של מושג .רוב המבקרים התעניינו בלבוש של המציגה בעמדה ובמציגה שהייתה בדוכן הסמוך ל ICOM .
הייה הכי כיף להכיר את החברה מהפורום ולהסתובב עם תג המבקר שעליו מתנוסס בגאון השם יחד עם הכיתוב..... איך אם לא "פורום הסליק"
הייה הכי כיף להכיר את החברה מהפורום ולהסתובב עם תג המבקר שעליו מתנוסס בגאון השם יחד עם הכיתוב..... איך אם לא "פורום הסליק"
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
אנשים, עם כל הכבוד...
מה אתם חושבים שזה פה??? Vegas וגרמניה? כל התערוכות הענקיות שלוקח שבוע לראות הכל? מה קרה לכם?
איזה נשקים ואיזה ייבואנים???? רוב החברות והתעשיות בכלל לא מכוונות לכיוון שלכם, האזרחים הפרטיים. הם אפילו לא ממצמצים אליכם. הם רוצים לעשות כסף,ולעשות כסף=הזמנות גדולות מחברות אבטחה, משטרה, צבא וכו', לא מאנשים פרטיים. עובדה, שהרבה חברות לא הגיעו, והציגו בתערוכות בחו"ל. ויודעים מה, גם אם היו מגיעים, מה כבר הייתם רואים שקשור אלינו, הנמלים הקטנות??????
תגידו תודה בכלל ש-ACS הביא הזמנות ושנתנו לכם להיכנס.
*באמת וובי, עוד רגע מאשימים אותך
מה זה, Shot Show כמו המטורפים בווגאס שמקימים מטווחים בחוץ? רדו מהעץ, ותחזרו למציאות.
מה אתם חושבים שזה פה??? Vegas וגרמניה? כל התערוכות הענקיות שלוקח שבוע לראות הכל? מה קרה לכם?
איזה נשקים ואיזה ייבואנים???? רוב החברות והתעשיות בכלל לא מכוונות לכיוון שלכם, האזרחים הפרטיים. הם אפילו לא ממצמצים אליכם. הם רוצים לעשות כסף,ולעשות כסף=הזמנות גדולות מחברות אבטחה, משטרה, צבא וכו', לא מאנשים פרטיים. עובדה, שהרבה חברות לא הגיעו, והציגו בתערוכות בחו"ל. ויודעים מה, גם אם היו מגיעים, מה כבר הייתם רואים שקשור אלינו, הנמלים הקטנות??????
תגידו תודה בכלל ש-ACS הביא הזמנות ושנתנו לכם להיכנס.
*באמת וובי, עוד רגע מאשימים אותך
מה זה, Shot Show כמו המטורפים בווגאס שמקימים מטווחים בחוץ? רדו מהעץ, ותחזרו למציאות.
SPS - מתקרב לשלמות...
אני לא חושב שמישהו האשים...ובכל זאת, בעמוד הקודם תמצא מספר תודות לACS
, ואני הודיתי פעמיים עוד לפני התערוכה, וגם עכשיו אני מודה לו שבעזרתו נכנסתי, ולמרות שהיה פחות ממה שדמיינתי ורציתי, היה שווה לראות דברים חדשים (היה שווה יותר לראות את היום קרב, אבל כפי שנאמר כבר, זאת רק הבעת תסכול בגלל הביטול, לא הטלת האשמה על ACS)
היה גם נחמד לבוא ולהכיר אישית כמה אנשים מהפורום, ולראות את הפרצופים מאחורי השמות, ולראות שבכל תערוכה, חייבת להיות איזו מישהי עם 20 גרם ביגוד
(דווקא הדוכן הזה לא היה צריך כזאת תשומת לב, כי המכשירים שלהם דווקא היו מאוד מעניינים)
ולכל החבורה שישבתי איתה, נטשתי אתכם בפתאומיות כי ראיתי את אבא שלי מגיע לשומר (שלא היה נותן לו להיכנס בלי הרישום בכניסה)
היה גם נחמד לבוא ולהכיר אישית כמה אנשים מהפורום, ולראות את הפרצופים מאחורי השמות, ולראות שבכל תערוכה, חייבת להיות איזו מישהי עם 20 גרם ביגוד
ולכל החבורה שישבתי איתה, נטשתי אתכם בפתאומיות כי ראיתי את אבא שלי מגיע לשומר (שלא היה נותן לו להיכנס בלי הרישום בכניסה)
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף

Cybrosh כתב:אנשים, עם כל הכבוד...
חבר יקר,
כיוון שאנחנו לא מכירים אנסה להשיב בעדינות...... יש לך מושג על מה בדיוק אתה מדבר ???
1) קיבלתי הזמנה לתערוכה, המיועדת "לאנשי מקצוע בלבד" (ככה מצויין בפירוש), אז על איזה אנשים פרטיים אתה מדבר ?
2) כאיש מקצוע בתחום האבטחה והמיגון ההיקפי הגעתי לתערוכה אשר אמורה להציג לי את החידושים האחרונים בנושא, ובנוסף אמורות להיות מס' מצגות והדמיות. נסעתי מירושלים במיוחד - והינה לא הדמיות ולא עציצים, ואיש אפילו לא טרח לעדכן את אתר התערוכה בדבר הנ"ל.
3) לגבי רמת התצוגות - אתה מוזמן לקרוא את תגובתי הקודמת.
לסיכום, אני לא מגיע לתערוכת סקיוריטי שנתית ע"מ לראות סכינים. הייתי כבר בהרבה תערוכות מקצועיות בארץ ובעולם, ובמקרה שלפנינו נתקלתי בתערוכה עלובה אשר כל קשר בינה לבין הפרסום שנתנו לה מקרי בהחלט.
ואפרופו כסף גדול ולקוחות גדולים וכו' ....... אני מעסיק יותר מ- 200 מאבטחים/ות במשמרת, תכפיל את זה בשלוש משמרות ביום ותענה לי - אני מספיק גדול כדי שיתייחסו אלי ברצינות ???
צנחן שלום
אצלנו בגדוד אחד כמוך היה מקבל שמיכה כי הוא חוכמולוג שמוציא את שם הגדוד לרעה
תקשיב טוב לפני שאתה הולך לבקש סליחה מכמה אנשים.
את התערוכה לא עשו עבור חברי הסליק, חברי הסליק הם טרמפיסטים רצויים כל עוד הם יודעים את מקומם.
מי שרצו שיבקר במקום בהיותו צרכן פוטנציאלי קיבל הזמנה אורגינלית מאחד המציגים.
אי ביצוע התרגולת נגרם עקב דרישות של הרגע האחרון עבור המארגנים שלא יכלו לעמוד בהן.
הם הודיעו למוזמנים הרשומים אצלם באי מיילים והתנצלו בשטח התערוכה.
מי שבא רק לראות קרקס (סליחה מופע התאבדות ) ואת כלי הנשק החדישים, לא מבין כנראה מה משמעות המילה בטחון על כל מרכיביה זו מטרת התערוכה ולדרישות אלו ענתה, כנשק הוא חלק קטנטן מהמכלול הקרוי אבטחה ובטחון.
אני חוזר ומדגיש התערוכה לא יועדה במקור לחובבי נשק חברי הסליק.
אז צנחני יאללה להגיד תודה יפה ל ACS ולוובי שעזרו לך להיכנס,
לבקש סליחה מכל מי שפגעת בו. (בעיקר מהצנחנים שהוצאת להם שם רע)
ולהתחיל לעשות חזרות לקראת תפילת יום הכיפורים.
מאילן בן נון
רפתן גאה
ולשעבר צנחן לא פחות גאה.
אצלנו בגדוד אחד כמוך היה מקבל שמיכה כי הוא חוכמולוג שמוציא את שם הגדוד לרעה
את התערוכה לא עשו עבור חברי הסליק, חברי הסליק הם טרמפיסטים רצויים כל עוד הם יודעים את מקומם.
מי שרצו שיבקר במקום בהיותו צרכן פוטנציאלי קיבל הזמנה אורגינלית מאחד המציגים.
אי ביצוע התרגולת נגרם עקב דרישות של הרגע האחרון עבור המארגנים שלא יכלו לעמוד בהן.
הם הודיעו למוזמנים הרשומים אצלם באי מיילים והתנצלו בשטח התערוכה.
מי שבא רק לראות קרקס (סליחה מופע התאבדות ) ואת כלי הנשק החדישים, לא מבין כנראה מה משמעות המילה בטחון על כל מרכיביה זו מטרת התערוכה ולדרישות אלו ענתה, כנשק הוא חלק קטנטן מהמכלול הקרוי אבטחה ובטחון.
ולהתחיל לעשות חזרות לקראת תפילת יום הכיפורים.
מאילן בן נון
רפתן גאה
ולשעבר צנחן לא פחות גאה.
תגיד לי אילן הרפתן ... אתה גם קורא את התגובות שאתה מתייחס אליהן, או ישר כותב מה שבא ??
רפתן כתב:צנחן שלום
אצלנו בגדוד אחד כמוך היה מקבל שמיכה כי הוא חוכמולוג שמוציא את שם הגדוד לרעה - לא שווה התייחסות.
את התערוכה לא עשו עבור חברי הסליק, חברי הסליק הם טרמפיסטים רצויים כל עוד הם יודעים את מקומם. מי שרצו שיבקר במקום בהיותו צרכן פוטנציאלי קיבל הזמנה אורגינלית מאחד המציגים. - אני איש מקצוע בתחום, צרכן פוטנציאלי, וקיבלתי "הזמנה אורגינלית"
אי ביצוע התרגולת נגרם עקב דרישות של הרגע האחרון עבור המארגנים שלא יכלו לעמוד בהן.הם הודיעו למוזמנים הרשומים אצלם באי מיילים והתנצלו בשטח התערוכה. - אני מוזמן רשום אצלם, לא קיבלתי כלום באי-מייל. וגם כשהגעתי, ונרשמתי בתערוכה עצמה לא הודיעו דבר.
מי שבא רק לראות קרקס (סליחה מופע התאבדות ) ואת כלי הנשק החדישים, לא מבין כנראה מה משמעות המילה בטחון על כל מרכיביה זו מטרת התערוכה ולדרישות אלו ענתה, כנשק הוא חלק קטנטן מהמכלול הקרוי אבטחה ובטחון. - שוב, במטותא על מה כבודו מדבר ?? "לבוא לראות קרקס" קוראים היום לתצוגות תכלית ?? לך תסביר את זה לבא"פ לכיש שהקימו מתקן מיוחד רק לזה. חשבת אולי הנושא הוא רלוונטי, ומתקיימים לגביו לא מעט ימי עיון וקבוצות חשיבה ??
ולהתחיל לעשות חזרות לקראת תפילת יום הכיפורים. - אילן ?? הלו, מישהו בבית ??
מאילן בן נון
רפתן גאה
ולשעבר צנחן לא פחות גאה.
צנחן
ככל שאתה צועק נדמה לי שאני יותר צודק.
אתה כותב בסליק את טענותיך - יופי !!!
מותר לך לבקר בתערוכה, מותר לך לבקר את מארגני התערוכה.
אף אחד לא הכריח אותך לרדת לת"א ואם ירדת יופי !!!
זה עדיין אינו מקנה לך בתור סליקאי שום זכות לבוא בטענות למי מחברי הסליק שסידר כניסה לחברים אחרים שלא כמוך לא קיבלו הזמנות.
מכסימום להגיד התאכזבתי מהתערוכה.
אשר לביקורתך על תצוגות התכלית, בית גוברין וכדומה, אני מתנצל שאני נושם.
הבית שלי באשדות יעקב מאוחד. ואני בבית
ככל שאתה צועק נדמה לי שאני יותר צודק.
מותר לך לבקר בתערוכה, מותר לך לבקר את מארגני התערוכה.
זה עדיין אינו מקנה לך בתור סליקאי שום זכות לבוא בטענות למי מחברי הסליק שסידר כניסה לחברים אחרים שלא כמוך לא קיבלו הזמנות.
מכסימום להגיד התאכזבתי מהתערוכה.
אשר לביקורתך על תצוגות התכלית, בית גוברין וכדומה, אני מתנצל שאני נושם.
הבית שלי באשדות יעקב מאוחד. ואני בבית
י
צנחן+רפתן אין קשר בין היותכם "צנחנים" לשעברלבין התערוכה הנ"ל. כמו שאצבעות כף היד לא שוות כך גם הדעה של כל אחד על התערוכה לא שווה תכבדו את הדעה של של כל אחד{מבלי לפגוע ברגשותיו}ונוכל לחיות בשלום.לacs פועלך מבורך תמשיך כך גם בפעם הבאה
צנחן לשעבר
צנחן לשעבר
- תרמתי למען הסליק

אילן ידידי,
מה שכתבת זה מה שאני כתבתי, אז על מה מדובר ??
איפה ראית שביקרתי מישהו מחברי הסליק על כך שאירגן כניסה לתערוכה ??
לתומי חשבתי שבבואנו לכתוב על תערוכת סקיוריטי מותר גם לכתוב את התרשמותנו - וזה מה שכתבתי. הוזמנתי לתערוכה (ושוב, מתוקף תפקידי ולא דרך הסליק), פגשתי שם את ג'וקר, היה נחמד לפגוש מישהו מכותבי הפורום - מה דין שמיטה להר סיני, או במילים אחרות מה בין טענותי למארגני התערוכה לעובדה שאני כותב בסליק ?
ונושא תצוגות התכלית - זה בא כתגובה למה שאתה כתבת , ולכך שדווקא תצוגת התכלית היתה הדבר שבגללו הרבה אנשים הגיעו דווקא ליום הראשון ולשעה הספציפית הזו.
לא הבנתי את הקשר לאשדות יעקב מאוחד (חוץ מזה שהכרתי שם בחורה פעם), אני שמח שאתה נושם, ואני אף פעם לא צועק.
בקיצור, הכל בידידות, אני לא כועס או צועק או מתלונן כנגד אף אחד בפורום , אני סתם מאוכזב מהרמה שהופגנה בתערוכה, ומכך שביזבזו לי יום עבודה. אבל לצערי, זה אופייני אצלנו.... וכנראה שלא נצליח לחנך אף אחד.
אגב .... חבלני .... אין דבר כזה "צנחן לשעבר" !!!
רפתן כתב:צנחן
ככל שאתה צועק נדמה לי שאני יותר צודק.מי צועק ?
מותר לך לבקר בתערוכה, מותר לך לבקר את מארגני התערוכה. נכון
זה עדיין אינו מקנה לך בתור סליקאי שום זכות לבוא בטענות למי מחברי הסליק שסידר כניסה לחברים אחרים שלא כמוך לא קיבלו הזמנות. ?
מכסימום להגיד התאכזבתי מהתערוכה. נכון
אשר לביקורתך על תצוגות התכלית, בית גוברין וכדומה, אני מתנצל שאני נושם. ?
הבית שלי באשדות יעקב מאוחד. ואני בבית זו הזמנה לקפה ?
מה שכתבת זה מה שאני כתבתי, אז על מה מדובר ??
איפה ראית שביקרתי מישהו מחברי הסליק על כך שאירגן כניסה לתערוכה ??
לתומי חשבתי שבבואנו לכתוב על תערוכת סקיוריטי מותר גם לכתוב את התרשמותנו - וזה מה שכתבתי. הוזמנתי לתערוכה (ושוב, מתוקף תפקידי ולא דרך הסליק), פגשתי שם את ג'וקר, היה נחמד לפגוש מישהו מכותבי הפורום - מה דין שמיטה להר סיני, או במילים אחרות מה בין טענותי למארגני התערוכה לעובדה שאני כותב בסליק ?
ונושא תצוגות התכלית - זה בא כתגובה למה שאתה כתבת , ולכך שדווקא תצוגת התכלית היתה הדבר שבגללו הרבה אנשים הגיעו דווקא ליום הראשון ולשעה הספציפית הזו.
לא הבנתי את הקשר לאשדות יעקב מאוחד (חוץ מזה שהכרתי שם בחורה פעם), אני שמח שאתה נושם, ואני אף פעם לא צועק.
בקיצור, הכל בידידות, אני לא כועס או צועק או מתלונן כנגד אף אחד בפורום , אני סתם מאוכזב מהרמה שהופגנה בתערוכה, ומכך שביזבזו לי יום עבודה. אבל לצערי, זה אופייני אצלנו.... וכנראה שלא נצליח לחנך אף אחד.
אגב .... חבלני .... אין דבר כזה "צנחן לשעבר" !!!
פעם....
"פעם צנחן תמיד צנחן....."
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
צנחן לשאלתך מישהו בבית קיבלת כתובת.
וכן אתה מוזמן כמו כל סליקאי.
אשדות יעק זה הבית שלי.
קראתי עוד פעם את דבריך ומהם התרשמתי שיש לך טענות לתערוכה ולסליק שגרם לך לרדת משם. אם ככה הבנתי לשנינו יש בעיה (מי אמר הטעות של השחקן המוסר?) אתה היית עוד אחד מאלו שהלינו על הסליק - לדעתי שלא בצדק. מאחרים לא ציפיתי ממך כן ! (קבל זאת כמחמאה)
ואגב באינטרנט כשאתה כותב באותיות גדולות = אתה צועק!
ההזמנה לקפה בעינה עומדת.
משאיר לך את זכות התגובה האחרונה.
וכן אתה מוזמן כמו כל סליקאי.
אשדות יעק זה הבית שלי.
קראתי עוד פעם את דבריך ומהם התרשמתי שיש לך טענות לתערוכה ולסליק שגרם לך לרדת משם. אם ככה הבנתי לשנינו יש בעיה (מי אמר הטעות של השחקן המוסר?) אתה היית עוד אחד מאלו שהלינו על הסליק - לדעתי שלא בצדק. מאחרים לא ציפיתי ממך כן ! (קבל זאת כמחמאה)
ואגב באינטרנט כשאתה כותב באותיות גדולות = אתה צועק!
ההזמנה לקפה בעינה עומדת.
משאיר לך את זכות התגובה האחרונה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד