להב בשיטת הסימרור

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

להב בשיטת הסימרור

על ידי הכנרתי » 03 יולי 2004, 17:32

נתקלתי בבעיה: לאחר שהחלפתי את הכוונת המקורית של האקדח שלי (ספרינגפילד 1911) למפרולייט אני נתקל בבעיה חוזרת של השתחררות הלהב (לאוחרונה נפל, החזרתי אותו למקום, הדבקתי עם לוקטייט וסמררתי מחדש). רציתי לדעת קודם כל האם התופעה מוכרת, ואם כן איך מתגברים עליה.
שנית: האם ניתן לכרסם זנב סנונית בצינה, מי יכול לעשות את זה (לדעתי זה לא כל כך פשוט - הפלדה מאוד חזקה ודרוש דיוק רב), האם זה גורם נזק לצינה כמו נתיה לסדקים וכו' ולבסוף: כמה זה עלול לעלות?
נערך לאחרונה על ידי הכנרתי בתאריך 04 יולי 2004, 05:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
מטרת העל: לחזור הביתה בשלום!

***__ מדריך ירי __***
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי gil. » 03 יולי 2004, 20:01

שנית: האם ניתן לכרסם זנב סנונית בצינה, מי יכול לעשות את זה (לדעתי זה לא כל כך פשוט - הפלדה מאוד חזקה ודרוש דיוק רב), האם זה גורם נזק לצינה כמו נתיה לסדקים וכו' ולבסוף: כמה זה עלול לעלות?

קודם כל אומר את האמת שאני לא יודע מה זה "זנב סנונית". אבל קח בחשבון שע"מ לייצר את הצינה שלך כבר ביצעו בה לא מעט תהליכי עיבוד שבבי. כך שלא צריכה להיות בעיה מיוחדת לבצע איזושהי תוספת (לא מבחינת החוזק ולא מבחינת הדיוק). באופן טבעי ע"מ להבטיח את האיכות (בסטנדרטים שמקובלים בכלי נשק) עדיף לפנות לייצרן אקדחים (בול, אני מניח), למרות שאני בטוח שתוכל למצוא עוד עשרות בעלי מקצוע שיוכלו לבצע את העבודה ברמה לא פחות טובה לאחר שתסביר בדיוק מה אתה רוצה.

הערה: כמו שאמרתי, אני לא יודע או מכיר מה בדיוק השינוי שאותו אתה מבקש ולכן לא בטוח שלבצע אצל מי שאינו נשק מתיישב עם החוק.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי הצעדן » 03 יולי 2004, 20:56

גיל, בלי שום קשר לשינוי המבוקש במקרה זה, כל שינוי הכרוך ב"הפחתת חומר" עשוי להיחשד כגורם פוטנציאלי להיחלשות המבנה.
אין מדובר בהיחלשות של המתכת דווקא אלא ביצירת נקודת כשל שאינה נתמכת באופן מספק כפי שתכנן היצרן. עבודות מהסוג הזה רצוי שיעשו ע"י חרש נשק בעל נסיון רב.
בהצלחה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

כוונת

על ידי מגן1 » 04 יולי 2004, 04:42

בחור יקר
באקדחים מסוג קולט צריך להיות קונוס מהצד הפנימי של הצינה עליו מסמררים את הכוונת. במידה ואין קונוס יש ליצר אותו.
אם הכוונת שלך נופלת כנראה שאין קונוס בתוך הצינה ולכן הסימרור לא מחזיק, עכשיו ישנה בעיה, במידה וסימררו לך את הכוונת מבלי ליצר קונוס ואחרי הסמרור הורידו את שאריות החומר שנשארו מהסימרור, יתכן ותצטרך כוונת קדמית חדשה לצורך הרכבה.
הוא שמע פעמונים של כנסייה
אבל הוא לא ידע אם זאת חתונה או לוויה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יונה » 04 יולי 2004, 05:25

בסרט הזה כבר הייתי :cry:

הפיתרון היה כרסום זנב סנונית והתקנת כוונת בהתאמה.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 04 יולי 2004, 08:41

זנב סנונית זה הפיתרון וזה פותח בפניך הרבה אפשרויות של כוונות מסוגים שונים.
לגבי חשש מהחלשות הצינה כתוצאה מהפחתת חומר...אתה לא הראשון ולא האחרון שמתקין זנב סנונית על 1911... אחת הסיבות ש-1911 הוא כל כך פופולרי בין יורי הירי מעשי, BULLSEYE וכו זה הגמישות של הפלטפורמה הזו לשיפורים והתאמות...בקיצור לך על זה בלי חשש.

מי יכול לעשות את זה? כל נשק שיש לו כרסומת בחנות. בנשקיה של בול יש כרסומת (אם אני לא טועה זו הכרסומת של איציק אריאל ממגנא וסיפא ז"ל) ולא נראה לי שתהיה איזה בעיה לעשות את זה.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי איציק אלנבוגן » 04 יולי 2004, 08:54

כינרתי,
בהמשך לדבריו של יונה - היינו בסיפור הזה - רבים מאיתנו.
ב"בול" יכרסמו ויתקינו כוונת עבורך - לא זוכר בדיוק מה העלות,
אבל בהחלט במחיר סביר.
כך בחשבון שתאלץ ל"אשפז" את הנשק - לא עושים זאת במקום,
אלא אם אולי תתאם מראש. 03-6392911.
בהצלחה.
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי מגן1 » 07 יולי 2004, 17:33

צודקים אלה שאומרים שאפשר לכרסם זנב סנונית, אולם יש למצוא כוונת מתאימה לאדח מבחינת הגובה שלה כך שהיא תהיה זהה.
נסה בקל-וי ברמת גן יש להם נשק שמתמחה בהרכבת כוונות מסוג זה ויש לו את המכשור המתאים.
טלפון 7511824 - 03, בקש שיתאמו עם הנשק שיגיע לחנות ותוכל לקבל אפילו את האקדח באותו היום שהנשק יהי שם אחר הצהרים.
הוא שמע פעמונים של כנסייה
אבל הוא לא ידע אם זאת חתונה או לוויה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד