מה דעתכם על זיג 226?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מה דעתכם על זיג 226?
שלום
ברצוני לקנות אקדח שיהיה נח לנשיאה ולכן אני חושב על פולמרי,אך יש גם מגבלת תקציב...עד 2300 אני מעדיף לכן בברור משומש...מה דעתכם על הזיג 226 קיבלתי עליו הצעה ב2000...
איך האקדח הזה?שמעתי על הרבה דעות מגוונות..על חלודה על שחיקה...
אני יודע גם שהצבא משתמש בו אז איך הוא?
ברצוני לקנות אקדח שיהיה נח לנשיאה ולכן אני חושב על פולמרי,אך יש גם מגבלת תקציב...עד 2300 אני מעדיף לכן בברור משומש...מה דעתכם על הזיג 226 קיבלתי עליו הצעה ב2000...
איך האקדח הזה?שמעתי על הרבה דעות מגוונות..על חלודה על שחיקה...
אני יודע גם שהצבא משתמש בו אז איך הוא?
- סליקאי ארד

ה- 226 הוא אקדח ברמה עולמית - נוח אחיזה, מדויק, בעל קיבולת גבוהה ואמין. חלודה היא לא בעיה למי שיודע לנקות את נשקו ולשמרו היטב. כיום קיימים אקדחים קלים וקטנים יותר שקל לשאתם, ותוכל למצוא הרבה כלים ברמה של ה- 226 במחיר דומה (דגמי יריחו, CZ75, FN). גופים פולימריים בדרך כלל שוקלים כ-250 גרם פחות מגופים מתכתיים (כלומר משקל של מחסנית מלאה ל- 226).
אם אני הייתי במצב שלך, אלון, ורציתי לרכוש אקדח "קרבי" במהירות מבלי להפסיד ימי עבודה בחיפושים, לא הייתי מצטער על רכישת 226. תמיד יש מציאות גדולות יותר, אבל בסוף הזמן שלוקח לך למצוא אותם עולה יותר מהפרש המחירים.
http://world.guns.ru/handguns/hg09-e.htm
http://www.isayeret.com/weapons/handguns/sig/sig.htm
בהצלחה.
נ.ב. הכותב הוא הבעלים של גלוק 19.
אם אני הייתי במצב שלך, אלון, ורציתי לרכוש אקדח "קרבי" במהירות מבלי להפסיד ימי עבודה בחיפושים, לא הייתי מצטער על רכישת 226. תמיד יש מציאות גדולות יותר, אבל בסוף הזמן שלוקח לך למצוא אותם עולה יותר מהפרש המחירים.
http://world.guns.ru/handguns/hg09-e.htm
http://www.isayeret.com/weapons/handguns/sig/sig.htm
בהצלחה.
נ.ב. הכותב הוא הבעלים של גלוק 19.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
תיקון...ההצעה שקיבלתי היא על 228 הבדל גדול חוץ מהגודל?
אני יודע שיש הבדל בגודל ה226 יותר גדול אך האם יש עוד הבדלים?
ומה עם ה228 הוא טוב?
הוא נח לאחיזה שלי...בדקתי..ודברים נוספים?
ומה עם ה228 הוא טוב?
הוא נח לאחיזה שלי...בדקתי..ודברים נוספים?
- סליקאי ארד

ה-228 קטן יותר ובעל קיבולת של 13 כדור במקום ה-15 של ה-226.
אם אתה כבר הולך על כיוון של נשק משומש אל תסמוך על מילה של אחרים. תבקש מבעל הנשק או החנות ללכת איתך למטווח ותנסה את הנשק בעצמך. בסופו של דבר אתה תהיה זה שירכוש את הנשק ואתה תהיה זה שתישא אותו יום יום.. כמו כן אל תוותר על בדיקת נשק מומחה.
א.
אם אתה כבר הולך על כיוון של נשק משומש אל תסמוך על מילה של אחרים. תבקש מבעל הנשק או החנות ללכת איתך למטווח ותנסה את הנשק בעצמך. בסופו של דבר אתה תהיה זה שירכוש את הנשק ואתה תהיה זה שתישא אותו יום יום.. כמו כן אל תוותר על בדיקת נשק מומחה.
א.
- תרמתי למען הסליק

מאוד נוח
שלום.
לי יש 228 כבר 5 שנים הוא עליי יום יום האקדח נוח מאוד ביד יש לי כף יד בינונית האקדח ניראה חדש
כמובן שאני מנקה ומטפל בו היטב.
הדריכה בזיג מאוד נוחה מיכיוון שיש לו צינה רחבה.
אני מאוד ממליץ בהצלחה
לי יש 228 כבר 5 שנים הוא עליי יום יום האקדח נוח מאוד ביד יש לי כף יד בינונית האקדח ניראה חדש
כמובן שאני מנקה ומטפל בו היטב.
הדריכה בזיג מאוד נוחה מיכיוון שיש לו צינה רחבה.
אני מאוד ממליץ בהצלחה
אני מכיר את האקדח מצויין מהצבא.
סוג של "אהבה ראשונה"
היתרון הגדול לדעתי הוא הנוחות. הוא ישב לי ביד בצורה מושלמת ולאור העובדה שעוד לא יצא לי להכיר כל כך הרבה נשקים אני חייב להודות שעוד לא אחזתי נשק נוח כמותו. CZ היה הכי קרוב.
מה שהפריע לי תמיד זה ההדק. מצד אחד, רכשתי בו נסיון רב כך שהיום (אולי הודות להדק של הזיג) יש לי עבודת הדק ברמה גבוהה. אבל לא משנה כמה התאמנתי אופי ההדק שלו הגביל מאוד את קצב האש שיכולתי לייצר.
לעומת זאת, בפעם ב.. שיריתי בגלוק (שאותו אני ממש לא אוהב - לא נוח לי) הרבצתי קצב אש גבוהה מאוד.
אם אתה פחות מתעניין בקצב אש מהיר וירי מטחים - זיג. אבל 228 כי 226 כבר מתחיל להיות גדול מדי לדעתי.
סוג של "אהבה ראשונה"
היתרון הגדול לדעתי הוא הנוחות. הוא ישב לי ביד בצורה מושלמת ולאור העובדה שעוד לא יצא לי להכיר כל כך הרבה נשקים אני חייב להודות שעוד לא אחזתי נשק נוח כמותו. CZ היה הכי קרוב.
מה שהפריע לי תמיד זה ההדק. מצד אחד, רכשתי בו נסיון רב כך שהיום (אולי הודות להדק של הזיג) יש לי עבודת הדק ברמה גבוהה. אבל לא משנה כמה התאמנתי אופי ההדק שלו הגביל מאוד את קצב האש שיכולתי לייצר.
לעומת זאת, בפעם ב.. שיריתי בגלוק (שאותו אני ממש לא אוהב - לא נוח לי) הרבצתי קצב אש גבוהה מאוד.
אם אתה פחות מתעניין בקצב אש מהיר וירי מטחים - זיג. אבל 228 כי 226 כבר מתחיל להיות גדול מדי לדעתי.
"מטח אחד שווה אלף מילים"
מדובר באקדח בעל גוף אלומיניום וצינה מפלדה. השילוב הזה לא עובד טוב וגורם לבלאי מואץ לאלומיניום.
אקדח DA עם כל היתרונות ובעיקר כל החסרונות, על כך דובר הרבה בפורום, ואין טעם לחזור.
קפיצת הקנה בזמן הירי גבוהה ביחס לאקדחים אחרים. זה נובע מהמבנה שלו ומהעובדה שציר הקנה נמצא הרחק מעל לציר אמת היד האוחזת.
מורכב מהרבה חלקים, חלקיקים, קפיצים וקפיצונים. עלות מחסניות וחלקי חילוף - גבוהה.
נקודת תורפה לשבירת המחלק מתחת לפתח ההפלטה. ראיתי 2 כאלו.
בסיכום, קניה בינונית (-)
אקדח DA עם כל היתרונות ובעיקר כל החסרונות, על כך דובר הרבה בפורום, ואין טעם לחזור.
קפיצת הקנה בזמן הירי גבוהה ביחס לאקדחים אחרים. זה נובע מהמבנה שלו ומהעובדה שציר הקנה נמצא הרחק מעל לציר אמת היד האוחזת.
מורכב מהרבה חלקים, חלקיקים, קפיצים וקפיצונים. עלות מחסניות וחלקי חילוף - גבוהה.
נקודת תורפה לשבירת המחלק מתחת לפתח ההפלטה. ראיתי 2 כאלו.
בסיכום, קניה בינונית (-)
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
כבעל זיג מזה 6 שנים,
יחסית לנשקים אחרים הדק מעט "בעיתי", אין בעיה להתרגל ולעבוד איתו באופן מעולה.
נוח, 0 מעצורים , בעזרת תחזוקה נכונה אין לי בעיות חלודה ( הוא כל היום עלי ואני בקיץ נוטף).
מדויק נוח לדריכה ותפעול,
בטיחותי בטיחותי בטיחותי!!!!! אין בעיה של כדור בקנה
10 שנים נשאתי עלי יריחו ויש לי עוד 2 כלים וחיפשתי לי 226 עד שמצאתי מציעה של ממש.
כך לדעתי אם הנשק במצב טוב אין לך שום בעיה.
יחסית לנשקים אחרים הדק מעט "בעיתי", אין בעיה להתרגל ולעבוד איתו באופן מעולה.
נוח, 0 מעצורים , בעזרת תחזוקה נכונה אין לי בעיות חלודה ( הוא כל היום עלי ואני בקיץ נוטף).
מדויק נוח לדריכה ותפעול,
בטיחותי בטיחותי בטיחותי!!!!! אין בעיה של כדור בקנה
10 שנים נשאתי עלי יריחו ויש לי עוד 2 כלים וחיפשתי לי 226 עד שמצאתי מציעה של ממש.
כך לדעתי אם הנשק במצב טוב אין לך שום בעיה.
- סליקאי ארד

8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד