מחירים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
)
סליחה שאני בוטה איתמר...
אולי לא שמת לב עדיין : אתה בישראל ...
גם אם יעשו טעינה חוזרת לא ימכרו לך 50 כדורים ב 40 ש"ח אלא ב 70 ש"ח או קופסא ממפעל בקרואטיה / סרביה / צ'כיה / איטליה ב 80 ש"ח ומעלה וזאת רק ההתחלה... (חכה חכה ל HP או SXT או כדורים של ווינצ'סטר וכו'...)
כמה זמן יעבור עד שיתחילו לחסוך והטעינה החוזרת תהיה חובבנית ? אבש"ר זול שישאיר יותר פיח ? מיחזור תרמילים אל מעבר למס' הפעמים שניתן למחזרם בביטחה ?
ולמה נראה לך שכאן אין הקפדה שתקנה תחמושת במטווח ולא תבוא עם תחמושת מהבית ?
(פרט לעובדה שכאן אין לך כמעט אפשרות להחזיק תחמושת בבית...
)
itamar כתב:לא..... אבל אם ניקח את הרעיון הזה טיפה יותר קדימה אז מדוע שהמטווחים השונים לא יעשו את ה-RELOADS בעצמם?? .... בהרבה מטווחים בארה"ב בעל המטווח אפילו מחייב אותך לקנות את התחמושת שלו ואוסר עליך לבוא עם תחמושת מהבית...
סליחה שאני בוטה איתמר...
גם אם יעשו טעינה חוזרת לא ימכרו לך 50 כדורים ב 40 ש"ח אלא ב 70 ש"ח או קופסא ממפעל בקרואטיה / סרביה / צ'כיה / איטליה ב 80 ש"ח ומעלה וזאת רק ההתחלה... (חכה חכה ל HP או SXT או כדורים של ווינצ'סטר וכו'...)
כמה זמן יעבור עד שיתחילו לחסוך והטעינה החוזרת תהיה חובבנית ? אבש"ר זול שישאיר יותר פיח ? מיחזור תרמילים אל מעבר למס' הפעמים שניתן למחזרם בביטחה ?
(פרט לעובדה שכאן אין לך כמעט אפשרות להחזיק תחמושת בבית...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
Colonel כתב:)itamar כתב:לא..... אבל אם ניקח את הרעיון הזה טיפה יותר קדימה אז מדוע שהמטווחים השונים לא יעשו את ה-RELOADS בעצמם?? .... בהרבה מטווחים בארה"ב בעל המטווח אפילו מחייב אותך לקנות את התחמושת שלו ואוסר עליך לבוא עם תחמושת מהבית...
סליחה שאני בוטה איתמר...
(פרט לעובדה שכאן אין לך כמעט אפשרות להחזיק תחמושת בבית...)
הכל נכון ידידי אבל בכל זאת...
1. גם 70 שח זה עדיין יותר זול מ-80 או אפילו 90 (זה המחיר במטווח בול)
2. אנחנו מדברים על תחמושת אימונים...ממש לא אכפת לי שהיא מלכלכת. לא עולה בדעתי להשתמש בתחמושת ממוחזרת להגנה עצמית.
3. לגבי ביטחון ובקרת איכות..אף בעל מטווח לא ירצה להיות אחראי לאקדחים שמתפוצצים בפנים של הלקוחות שלו בגלל תחמושת שהוא יצר!! אז אני מאמין שלא תהייה עם זה בעיה
וההקפדה על קנית תחמושת במטווח בארה"ב היא בגלל סיבות מסחריות..הם רוצים להרוויח כסף.. אני לא נגד זה. אני בעד שאנשים ירוויחו ויתפרנסו.
א.
- תרמתי למען הסליק

מחירים....
ככה מסקירה של כמה אתרים באינטרנט אלו הם המחירים שמצאתי לכמויות ביתיות.. אני מניח שבכמויות מסחריות המחירים הרבה יותר נמוכים.
1. מכונת טעינה מקצועית בערך $4000.. מכונה ביתית אוטומטית חשמלית שמסוגלת לייצר 1000 כדורים בשעה עולה בערך $400
2. תרמילים חינם
3. אבק שריפה בערך $35 ל-4 קילו
4. קליעים בערך $50 ל-1000 יחידות
5. פיקות $136 עבור 5000 יחידות
א.
ככה מסקירה של כמה אתרים באינטרנט אלו הם המחירים שמצאתי לכמויות ביתיות.. אני מניח שבכמויות מסחריות המחירים הרבה יותר נמוכים.
1. מכונת טעינה מקצועית בערך $4000.. מכונה ביתית אוטומטית חשמלית שמסוגלת לייצר 1000 כדורים בשעה עולה בערך $400
2. תרמילים חינם
3. אבק שריפה בערך $35 ל-4 קילו
4. קליעים בערך $50 ל-1000 יחידות
5. פיקות $136 עבור 5000 יחידות
א.
- תרמתי למען הסליק

אם היית קורא את ההודעה האחרונה שלי בנושא....
כתבתי שרצוי וצריך להעלות את זה לאחד מבעלי המטווחים......
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
אם כבר דובר על מטווחים ועל "להביא תחמושת מהבית"... הייתי מציין את העובדה שהיו מטווחים שנטו לתת לחברי הסליק לירות שם בחינם, אך העובדה שאנשים רבים הגיעו עם תחמושת מהבית ולא קנו שם כלום, אלא רק אמרו תודה (לפעמים גם זה לא), גרמה לכך שההטבה הזאת לא קיימת יותר.
והייתי מציע לאלו המגיעים למטווחים שעדיין מקנים את השימוש בחינם, לאפשר לבעל המקום להרוויח את לחמו בכבוד ולא לצפות למתן שרות חינם וללא כל תגמול.
והייתי מציע לאלו המגיעים למטווחים שעדיין מקנים את השימוש בחינם, לאפשר לבעל המקום להרוויח את לחמו בכבוד ולא לצפות למתן שרות חינם וללא כל תגמול.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:אם כבר דובר על מטווחים ועל "להביא תחמושת מהבית"... הייתי מציין את העובדה שהיו מטווחים שנטו לתת לחברי הסליק לירות שם בחינם, אך העובדה שאנשים רבים הגיעו עם תחמושת מהבית ולא קנו שם כלום, אלא רק אמרו תודה (לפעמים גם זה לא), גרמה לכך שההטבה הזאת לא קיימת יותר.
אני לא מצפה לקבל שום שירות בחינם..כל אחד זכאי להתפרנס בכבוד...
מצד שני קצת יותר תחרותיות בין המטווחים השונים לא תזיק בכלל...
אני הייתי מציע לפרסם באתר טבלא של מטווחים, עלות שימוש,מחירי תחמושת , שירותים אחרים שהם מציעים ו-RATING של המשתמשים על השירות שקיבלו.
את מספר המטווחים בארץ אפשר לספור על אצבעות ידים ורגליים וזה פרויקט קצת פחות יומרני מאשר פירסום מחירון כלי נשק משומשים.
מה אתם חושבים על הרעיון?
א.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד