1911 אקזוטיים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

1911 אקזוטיים

על ידי glockbuster » 03 אוגוסט 2004, 18:14

סתם לידע כללי

האם אפשר בארץ להשיג 1911 יותר אקזוטיים מקולט

wilson combat

kimber

springfield armory
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 03 אוגוסט 2004, 19:47

סתם לידע כללי,

springfield armory לא שייך לקטגוריה של 1911 אקזוטיים.

אפשר להשיג כל מה שתרצה עבור מחיר מתאים.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 03 אוגוסט 2004, 21:26

donduck

איך אתה תגדיר 1911 אקזוטי?

ואתה מתכוון לכל דגם של ספרינגפילד: TRP. Operator,TGO?
ואיפו אפשר להשיג

תודה :D

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 03 אוגוסט 2004, 21:50

בעיני אקזוטי הוא רק המראה החיצוני, שאמנם מוסיף הרבה, אלא בעיקר התכנון הפנימי של הכלי.
בעיני, 1911 חד טורי מברזל הוא לא כל כך "אקזוטי", כנ"ל אחד שעושה שימוש בנעילה קידמית בעזרת בושינג, או בעל קנה non suppoted .

בעיני,SVI STI SPS בולM5 מתאימים הרבה יותר ל"אקזוטי", ובמיוחד אלו שיוצרו בהזמנה מיוחדת.

כל סוחר נשק מורשה יוכל להזמין עבורך כל כלי שתרצה, כאמור, עבור מחיר מתאים.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 03 אוגוסט 2004, 23:17

משהו מוכן לשער למה הרבה יחידות ימ"מ בארה"ב מעדיפות אקדח 1911 חד טורי
במקום לעבור לאותו מנגנון רק על גוף רחב עם 15 עד 18 כדור במחסנית

אני אישית בעליו של M5 וזה נראה לי האקדח המושלם מנגנון כל כך אמין וגוף כל כך נוח
אבל לא נחות מבחינת כוח אש

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 04 אוגוסט 2004, 09:23

glockbuster כתב:משהו מוכן לשער למה הרבה יחידות ימ"מ בארה"ב מעדיפות אקדח 1911 חד טורי
במקום לעבור לאותו מנגנון רק על גוף רחב עם 15 עד 18 כדור במחסנית

אני אישית בעליו של M5 וזה נראה לי האקדח המושלם מנגנון כל כך אמין וגוף כל כך נוח
אבל לא נחות מבחינת כוח אש

אתה צריך להבין קודם את תורת הלחימה של צוותי השתלטות :)...

תראה..1911 הוא לא "הכלי" בהא הידיעה של צוותי הימ"מ בארה"ב. הם חמושים במגוון רחב של כלים ואמצעים וה-1911 הוא רק אחד מהם.. אם לא שמת לב, הכלי המועדף על כל יחידות הימ"מ הוא תמ"ק עם קת מלאה (לא מתקפלת) שניתן לירות איתו אש מהירה ומדויקת מהכתף. בארה"ב משתמשים בHK MP5 ובכל מיני וראיציות של M4. אח"כ בתור באים תמ"קים מקוצרים ואקדחים שאותם נותנים ללוחמים שנדרשים לבצע תמרונים מסובכים כמו גלישה מחבלים. וגם שם קרוב לודאי שתמצא זיג 226 עם פנס טקטי. ב-1911 משתמשים למקרים שצריך לתת כדור מדויק מאד מטווח קצר יחסית ולהבטיח ניטרול מידי של המטרה...לשם כך אתה לא צריך כח אש גדול, אבל את מוכרח אחיזה טובה, הדק מעולה, כוונות מעולות וכלי מדויק ביותר.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 04 אוגוסט 2004, 17:00

ITAMAR

כן אני יודע שביחידות האלו 1911 הוא נשק גיבוי אבל עדיין למה 1911 קלאסי ולא תאום שמתאים יותר למציאות העכשוית (בימ"מ של לוס אנג'לס לא תמצא שום אקדח גיבוי חוץ מהקימבר שלהם גם לצוותי קופי טרור) למרות השוטר הראשון (SCOUT) חמוש ב1911 ומראה 180מעלות שם נראה לי שכוח אש גדול יותר יכול להיות נחוץ

בלי קשר אני אהבתי איך התייחסת לנושא רובי הצייד(ENTRY SHOTGUN) באותה הסיטואציה וחבל שלא משתמשים בהם גם פה :P

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 04 אוגוסט 2004, 17:40

glockbuster כתב:ITAMAR

כן אני יודע שביחידות האלו 1911 הוא נשק גיבוי אבל עדיין למה 1911 קלאסי ולא תאום שמתאים יותר למציאות העכשוית (בימ"מ של לוס אנג'לס לא תמצא שום אקדח גיבוי חוץ מהקימבר שלהם גם לצוותי קופי טרור) למרות השוטר הראשון (SCOUT) חמוש ב1911 ומראה 180מעלות שם נראה לי שכוח אש גדול יותר יכול להיות נחוץ

בלי קשר אני אהבתי איך התייחסת לנושא רובי הצייד(ENTRY SHOTGUN) באותה הסיטואציה וחבל שלא משתמשים בהם גם פה :P

אתה גם יכול באותה המידה לשאול מדוע הם לא משתמשים בהקלר USP TACTICAL שהוא אקדח מעולה עם קיבולת גדולה ומדויק לא פחות מ-1911 לצרכים האלה. זיג 220 גם כן אקדח עם מחסנית 8 כדור ומדויק מאד.. ויש רשימה די מכובדת של כלי נשק שבהחלט יכלו להתאים... אז כנראה ש:

1. מישהו חשב ומצא שכוח אש זה פרמטר חשוב פחות מאשר נוחות אחיזה. וזה די נכון כי לוט"ר מתבצע בצוותים גדולים מאד (יש גם גיבוי צלפים וכו).

2. לאמריקאים יש איזה סנטימנטים בלתי מוסברים ל-0.45 ול-1911 בפרט. הם פשוט לא מצליחים להתגבר על הקטע הזה... לא משנה מה, הם תמיד יחזרו בסוף ל-0.45 + 1911... תסתכל במגזינים אמריקאים ותראה מה האקדח השולט שם...

3. יש ליחידות האלה עודף כסף אז למה לא....למה לקנות איזה USP 0.45 כאשר אפשר להזמין אקדח CUSTOM מ-KIMBER עם הדק כזה, כוונות כאלה, פטיש אחר... ושים לב שהאקדחים האלה כווננו לירות סוג תחמושת אחד!! בו בשעה שכל אקדח ממוצע היום אוכל כמעט כל מה שתיתן לו.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי avital » 05 אוגוסט 2004, 20:29

מקריאת אתרי יחידות מיוחדות ושרות חשאי אמריקאים (אין טעם להוסיף קישורים הם פשוט רבים מידי)

האקדח המועדף על רובם המוחלט של היחידות הוא Sig Sauer P229, 357.

לא נתקלתי באקדחי 1911 וזה לא אומר שאינו בשימוש אבל כנראה מאוד נדיר.

העוזי שלנו על כל דגמיו,רמינגטון 870,מוסברג 590 קצר,M4 קומנדו וhk-MP5.

בניגוד לתדמית לדעתי מרבית היחידות לא עושות שימוש בכלים אקזוטים אלה מעדיפים את המוכר והבטוח משיקולי תחזוקה,אחזקה ואימון.
"יודע אני שאין אני יודע, אך יש אנשים שאף דבר זה אינו ידוע להם"
סוקרטס
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 05 אוגוסט 2004, 22:01

שירותי ביון זה לא יחידות לוט"ר SWAT...

באמת רוב "הסוכנויות בעלי 3 האותיות" (ויש כאלה כמו זבל..) משתמשות בכלים סטנדרטיים כמו זיג, גלוק, סמיט וכו... אבל יש איזה 3-4 יחידות לוט"ר עירוניות שהזמינו ללוחמים שלהם 1911 CUSTOM. על המכרזים האלה התחרו KIMBER, SPRINGFILD וכל הגדולים..מי שזכה במכרז עבור ה-SWAT של עירית לוס אנג'לס היו KIMBER אם אני לא טועה...

http://www.defensereview.com/modules.ph ... le&sid=247

http://hunting.about.com/library/weekly ... ld1911.htm
א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד