שאלות- ruger 10
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלות- ruger 10
שלום, יש ברשותי רוגר מודל 10 ,22 LR
1. מישהו יודע מה הקשת הבליסטית של הרובה?
2.איזה כוונת ממולץ לחבר לנשק, ואיפה אפשר להשיג אותה?
3.מקומות בירושלים שאפשר לטווח למרחק סביר?
תודה מראש
1. מישהו יודע מה הקשת הבליסטית של הרובה?
2.איזה כוונת ממולץ לחבר לנשק, ואיפה אפשר להשיג אותה?
3.מקומות בירושלים שאפשר לטווח למרחק סביר?
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי MIB בתאריך 06 אוגוסט 2004, 02:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי ארד

19c
מה??? אם זה לא גלוק אז לא מתיחסים....?
יש לי גם גלוק! 19c משופר לחלוטין , סבבה של אקדח,
עכשיו אפשר להתיחס לרוגר....
?????????
יש לי גם גלוק! 19c משופר לחלוטין , סבבה של אקדח,
עכשיו אפשר להתיחס לרוגר....
- סליקאי ארד

אחלה של רובה רוגר 10/22 הסיבה שאנשים לא עונים לך היא פשוט שאין כל כך הרבה אנשים בפורום שיש להם רובה 0.22
כוונת X4 של WEAVER או TASCO מספיקה בהחלט לצרכים שלך. אתה יכול ללכת לאתר האינטרנט שלהם ולראות כוונות שמתאימות ל-0.22. אין טעם שתשקיע בכוונת של LEOPOLD או SWAROVSKY שיעלו לך פי 10 מהרובה.
איפה אפשר לקנות...בחיי שאני לא יודע..תצטרך להתחיל לעשות טלפונים..כנ"ל לגבי מטווח אולימפי שמאפשר לך לירות לטווחים שמתאימים לרובה.
א.
כוונת X4 של WEAVER או TASCO מספיקה בהחלט לצרכים שלך. אתה יכול ללכת לאתר האינטרנט שלהם ולראות כוונות שמתאימות ל-0.22. אין טעם שתשקיע בכוונת של LEOPOLD או SWAROVSKY שיעלו לך פי 10 מהרובה.
איפה אפשר לקנות...בחיי שאני לא יודע..תצטרך להתחיל לעשות טלפונים..כנ"ל לגבי מטווח אולימפי שמאפשר לך לירות לטווחים שמתאימים לרובה.
א.
- תרמתי למען הסליק

אפשר לקנות כוונת מתאימה מרוב הסוחרים - למטווח העיר נתניה, לדוגמה, יש מבחר גדול של כוונות אופטיות, כנ"ל ל"להב" בת"א, ואני מניח שגם לאחרים.
אין בירושלים מטווחים מעל 15 מ' (נדמה לי שבמעלה אדומים יש 20מ'). אם אתה רוצה מטווח עם טווחים יותר גדולים - הקרוב ביותר הוא אימפריאל מטווחים בבית נבאללה, וכן בקיסריה. שמעתי על מטווח בגוש עציון, אבל אני לא מכיר אותו. (ואם מישהו יציע לך את מטווח מוצא - הוא כיום שייך למשטרה, ולא ניתן לאזרחים פרטיים לירות שם).
לגבי הקשת הבליסטית של כדור 0.22 - לא מצאתי טבלאות כאלה בתוכנה בליסטית - כדורי 0.22 אפילו לא הוזכרו שם.
אין בירושלים מטווחים מעל 15 מ' (נדמה לי שבמעלה אדומים יש 20מ'). אם אתה רוצה מטווח עם טווחים יותר גדולים - הקרוב ביותר הוא אימפריאל מטווחים בבית נבאללה, וכן בקיסריה. שמעתי על מטווח בגוש עציון, אבל אני לא מכיר אותו. (ואם מישהו יציע לך את מטווח מוצא - הוא כיום שייך למשטרה, ולא ניתן לאזרחים פרטיים לירות שם).
לגבי הקשת הבליסטית של כדור 0.22 - לא מצאתי טבלאות כאלה בתוכנה בליסטית - כדורי 0.22 אפילו לא הוזכרו שם.
I think, therefore I am. I think
- סליקאי ארד

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד