גדי בלליוס ז"ל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
גדי בלליוס ז"ל
גדי בליליוס , חבר , נהרג אתמול בתאונת דרכים.
ההלויה תערך היום בשעה 13:00 בקיבוץ עינת ( ע"י ראש העין).
קשה לי הכתיבה ולכן .....עוד רבות יסופר.

ההלויה תערך היום בשעה 13:00 בקיבוץ עינת ( ע"י ראש העין).
קשה לי הכתיבה ולכן .....עוד רבות יסופר.

אבי לגמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
- מדריך ירי מעשי
המלחמה בתאונות הדרכים
אכן, מאוד לצער לשמוע על אדם\ חבר שמאבד את חייו על לא כלום.
אפשר לקום ולעשות מעשה, משטרת התנועה תמיד מחפשת מתנדבים איכותיים, אשר אכפת להם ושרוצים לתרום ולו במעט למלחמה בנגע תאונות הדרכים הקטלניות שמתרחשות מידי יום בכבישי הארץ.
לידיעתכם, על כל שוטר תנועה בארץ, יש היום 3-4 מתנדבים, שכולם ביחד מפעילים את מערך השיטור הזה.
אז קדימה, אפשר להתנדב למשטרת התנועה הארצית, שעובדת רק בצירים בין עירוניים, או ללשכות התנועה (לת"ן) שעובדות בתוך הערים.
סעו בשלום.
אפשר לקום ולעשות מעשה, משטרת התנועה תמיד מחפשת מתנדבים איכותיים, אשר אכפת להם ושרוצים לתרום ולו במעט למלחמה בנגע תאונות הדרכים הקטלניות שמתרחשות מידי יום בכבישי הארץ.
לידיעתכם, על כל שוטר תנועה בארץ, יש היום 3-4 מתנדבים, שכולם ביחד מפעילים את מערך השיטור הזה.
אז קדימה, אפשר להתנדב למשטרת התנועה הארצית, שעובדת רק בצירים בין עירוניים, או ללשכות התנועה (לת"ן) שעובדות בתוך הערים.
סעו בשלום.

"המעז - מנצח"
התנדבות למשטרת התנועה
דניאל1 היקר,
אני יכול לעזור לך רק אם רצונך להתנדב לשורות משטרת התנועה הארצית שבבית - דגן. ההתנדבות הנה על בסיס זמנך הפנוי, ולפחות משמרת אחת בחודש של 9 שעות.
לפני כן יש לעבור קורס ראשוני- "שלב - א' " על מנת להתחיל פעילות ולקבל מדים. הקורס הנו בן כ- 10 מפגשים ואורך כל מפגש כ- 3 שעות.
לאחר כשנת פעילות יש אפשרות להצטרף לקורס "שלב - ב' " ובסיומו תוכשר לרשום דוח"ות תנועה לכל דבר ולצאת לפעילות ביחד עם עוד מתנדב, במקום עם שוטר.
עליך לפנות אל עזרא, מפקד ית"מ עתודה מרכז - 707014 057 בין השעות 9- 17 בלבד.
בהצלחה
אני יכול לעזור לך רק אם רצונך להתנדב לשורות משטרת התנועה הארצית שבבית - דגן. ההתנדבות הנה על בסיס זמנך הפנוי, ולפחות משמרת אחת בחודש של 9 שעות.
לפני כן יש לעבור קורס ראשוני- "שלב - א' " על מנת להתחיל פעילות ולקבל מדים. הקורס הנו בן כ- 10 מפגשים ואורך כל מפגש כ- 3 שעות.
לאחר כשנת פעילות יש אפשרות להצטרף לקורס "שלב - ב' " ובסיומו תוכשר לרשום דוח"ות תנועה לכל דבר ולצאת לפעילות ביחד עם עוד מתנדב, במקום עם שוטר.
עליך לפנות אל עזרא, מפקד ית"מ עתודה מרכז - 707014 057 בין השעות 9- 17 בלבד.
בהצלחה

"המעז - מנצח"
גדי
נוח על משכבך בשלום.היה שלום סמוראי ומורה דרך.
papy
משתתף בצערך ובצער המשפחה
מי יתן ולא תראו עוד צער.
שלך תמיד
ירון
מי יתן ולא תראו עוד צער.
שלך תמיד
ירון
- סליקאי ארד
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר