מעצורים ביריחו

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי נועם » 15 ספטמבר 2004, 23:36

aronh כתב:לנועם ולשאר החברים שלום (ושנה טובה),

לאחר כל כמה כדורים מומלץ בגלוק 17(דור II) להחליף את החלקים הבאים, אם בכלל:

1. קפיץ נוקר.
2. קפיץ הדק.
3. בלוק נעילה.
4. מגשר (CONNECTOR).

בתודה,

ארי,
אין לי מדד מדוייק לשאלותיך, אני חושב שכדאי לפנות ליצרן, ונראה שעדיף לפנות לדודים מאמריקה, הם מעט יותר ידידותיים מהקוזינים באוסטריה .. :wink:

אבל, כמה נקודות מדברים שראיתי בעין והרגשתי עם האצבע :

קפיץ הדק - (מנסיון אישי) נחלש לאחר שניסית לרכך אותו ובסיוע של כ 3000 כדור, פירקתי, מתחתי מעט והוא איבד את כושרו לקפוץ בחזרה. הבעייה הייתה בעת הירי - לא בוצע חידוש דריכת הדק כהלכה, אך עם זאת, האקדח המשיך לירות.

קפיץ נוקר - (לא מנסיון אישי, אבל אקדח של חבר שסייעתי לו לתקן את התקלה)
באקדח בן כ 14 שנים (למיטב זכרוני) מהדגם הראשון של גלוק, קפיץ הנוקר התרסק לחתיכות. מספר הכדורים שהאקדח ירה - כמה אלפים טובים. האקדח המשיך לירות גם עם קפיץ נוקר שבור (הוצאנו לפחות שלוש חתיכות שלמות ועוד כמה טבעות קפיץ בודדות) אבל היתה מין חריקה בתנועת ההדק... בתחילה חשבו שישנה בעייה עם הפלסטיק של האקדח, אבל בדיקה מעמיקה יותר העלתה כי הקפיץ שבור וגורם להדק לנוע עם קושי מסויים.

מקשר הדק ("פחית הדק מינוס או הדק רגיל") - אצלי באקדח מותקנת פחית המקשר הראשונה שלי - משנת 1999, שלמה ותקינה לחלוטין, עברה 3 גלוקים, נראה לי שתמשיך להיות מותקנת עוד כמה וכמה אלפי כדורים עד שתצעק "גוועלד!".. אמנם נראים עליה סימני שחיקה אבל אין ירידה רצינית בעובי או סדקים.

בלוק נעילה -
המקרה שאמנון תיאר הוא הראשון שאני שומע עליו.

חלקים אחרים שהחלפתי - פין בלוק הנעילה, לאחר כ 3000 כדור, יחד עם הקפיצים, עקב עקמומיות קלה. (גלוק דור 2)

נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד