סחיטה בגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
- תרמתי למען הסליק

גלוקי כתב:אני רואה שאתה מכיר ממש טוב את המרשם .
אז קדימה אידיוט אני בטוח שזה יעזור לך.
הבעיה היא שאתה מציק ומעיר לכולם על כל הודעה שהם כותבים
אני אחזור על מה שכתבתי אתה מאוס פה על כולם .
עמוס
להגדיל את המינון?
או פשוט לעבור לחומרים בשימוש וטרינרי, כי לא נראה לי שתרופות שמתאימות לשימוש בבני אנוש מסוגלות להשפיע עליך... אז קח איזה 10מ"ג דרממין ותרגע
א.
נ.ב.
אני חושב שהגיע הזמן לנעול את האשכול הזה כי הוא לא מתפתח לשום כיוון חיובי... תודה.
- תרמתי למען הסליק

חברים,
האשכולות מתארכים לאחרונה יותר ויותר, והופכים לבמה ל- "ראו כמה אני יודע ואתם לא".
בואו נרגע כולם, ונשתדל לתת תמצית של החומר ולא את האינציקלופדיה כולה, בצרוף הפניות לחומר המלא.
לפני כל תגובה מומלץ לשתות הרבה מים קרים (גם בחורף), לספור עד 100 בהקסאדצימלית, ורק אז לענות בזהירות על כבודם של שאר החברים.
האשכולות מתארכים לאחרונה יותר ויותר, והופכים לבמה ל- "ראו כמה אני יודע ואתם לא".
בואו נרגע כולם, ונשתדל לתת תמצית של החומר ולא את האינציקלופדיה כולה, בצרוף הפניות לחומר המלא.
לפני כל תגובה מומלץ לשתות הרבה מים קרים (גם בחורף), לספור עד 100 בהקסאדצימלית, ורק אז לענות בזהירות על כבודם של שאר החברים.
- סליקאי זהב

הלו !?
מנהל ?!?
מה קורה פה ? זה הסליק שבו כ"כ נהנינו ? יש כאלה שנהנים כששני סליקאים חובטים , אני לא !
מישהו אמר פעם שהניצרה בראש . איזה ראש ואיזו ניצרה ?
די ! מספיק ! ENOUGH !
גם אלימות מילולית היא אלימות , ולא משנה בכלל מי צודק...
במקום
שיהיה פה 
מנהל ?!?
מה קורה פה ? זה הסליק שבו כ"כ נהנינו ? יש כאלה שנהנים כששני סליקאים חובטים , אני לא !
מישהו אמר פעם שהניצרה בראש . איזה ראש ואיזו ניצרה ?
די ! מספיק ! ENOUGH !
גם אלימות מילולית היא אלימות , ולא משנה בכלל מי צודק...
במקום
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד