שאלה על נרתיק פדל של פובוס
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה על נרתיק פדל של פובוס
אתמול הייתי באירוע בו נכחו הרבה קציני משטרה. רוב הניצבים ותתי הניצבים נשאו אקדחים מסוג גלוק 19, והנרתיק הנפוץ לכלים אלה היה נרתיק פדל חיצוני של פובוס.
כמחצית מהחבר'ה חגרו את הפדל בין החגורה למכנסיים, וכמחצית בתוך המכנסיים. אז השאלה המתבקשת היא: איפה הפדל אמור להיות (בתוך המכנסיים או מחוץ להם)?
[באותו האירוע השתמשתי בפונדת פדל מאותו היצרן, כאשר הפדל היה בתוך המכנסייםן; לא נשאתי מחסניות נוספות למיקרו גליל]
כמחצית מהחבר'ה חגרו את הפדל בין החגורה למכנסיים, וכמחצית בתוך המכנסיים. אז השאלה המתבקשת היא: איפה הפדל אמור להיות (בתוך המכנסיים או מחוץ להם)?
[באותו האירוע השתמשתי בפונדת פדל מאותו היצרן, כאשר הפדל היה בתוך המכנסייםן; לא נשאתי מחסניות נוספות למיקרו גליל]
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
לדעתי בתוך....
מנסיוני האישי ולראות עניי הפדל אמור להיות בתוך המכנסיים ..... 
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
נרתיק פדל- בתוך המכנסיים!
הרעיון המקורי היה ליצור נרתיק שניתן לנשיאה גם בלבוש אלגנטי עם חגורה צרה ויהיה אפשר להעבירו באופן מהיר ממכנס למכנס.
וגם כמו שראיתי- מאד נפוץ- נרתיק פנקייק בתוך החגורה...
הרעיון המקורי היה ליצור נרתיק שניתן לנשיאה גם בלבוש אלגנטי עם חגורה צרה ויהיה אפשר להעבירו באופן מהיר ממכנס למכנס.
וגם כמו שראיתי- מאד נפוץ- נרתיק פנקייק בתוך החגורה...
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
Re: שאלה על נרתיק פדל של פובוס
ארנולד כתב: אז השאלה המתבקשת היא: איפה הפדל אמור להיות (בתוך המכנסיים או מחוץ להם)?...
...
....[ לא נשאתי מחסניות נוספות למיקרו גליל]
פדל- בתוך המכנסיים!
מה הקשר למחסניות הנוספות , מעבר לעובדה שבעצם המשפט הזה הבאת לידיעת כולנו שנשאת מיקרו גליל?
היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
1. מה הקשר בין מחסניות נוספות לאקדח, לבין מחסניות נוספות לנשק ארוך לבין הנושא שהוא צורת הנשיאה של נרתיק פובוס עם פדל? אני לא הבנתי.
2. הקש לוגי הוא שהביא אותי למסקנה (שייתכן בהחלט כי היא מוטעה) כי נשאת באירוע נשק ארוך. אם לא כך, מדוע ציינת דווקא כי "לא נשאתי מחסניות נוספות למיקרו גליל" ולא ציינת מה המצב לגבי מחסניות נוספות לקרבין או ל M-16 או לקלאצ'ניקוב וכו'?
3. את השאלה הזו אתה צריך לשאול את כל אלו שלא שאלו. אני יכול להסביר רק את מה שאני עשיתי ולא את מה שלא עשו האחרים.
בברכת שנה טובה ופוריה, ושנזכה להריח המון אבק שריפה
2. הקש לוגי הוא שהביא אותי למסקנה (שייתכן בהחלט כי היא מוטעה) כי נשאת באירוע נשק ארוך. אם לא כך, מדוע ציינת דווקא כי "לא נשאתי מחסניות נוספות למיקרו גליל" ולא ציינת מה המצב לגבי מחסניות נוספות לקרבין או ל M-16 או לקלאצ'ניקוב וכו'?
3. את השאלה הזו אתה צריך לשאול את כל אלו שלא שאלו. אני יכול להסביר רק את מה שאני עשיתי ולא את מה שלא עשו האחרים.
בברכת שנה טובה ופוריה, ושנזכה להריח המון אבק שריפה
היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
בתוך המכנס.......!!!
לפני כחודש נתקלתי במישהו שלובש את הנרתיק בצורה חיצונית,
א) נראה מגוחך, מאוד ,מאוד.....
ב) הנשק זז לעניות דעתי יותר מאשר כאשר הוא מקובע, מוגבל משהו, בדופן המכנס.
ג) לא ברור לי מה קשורות המחסניות שנשאת או לא לעניין שאלתך.
בברכת סו"פש מהנה,
לפני כחודש נתקלתי במישהו שלובש את הנרתיק בצורה חיצונית,
א) נראה מגוחך, מאוד ,מאוד.....
ב) הנשק זז לעניות דעתי יותר מאשר כאשר הוא מקובע, מוגבל משהו, בדופן המכנס.
ג) לא ברור לי מה קשורות המחסניות שנשאת או לא לעניין שאלתך.
בברכת סו"פש מהנה,
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

- סליקאי זהב

12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד