אקדחים לא מסורתיים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אקדחים לא מסורתיים
שלום לכולם
אני חדש בעולם האקדחים( ובעליו הגאה של קולט 1911) שמתי לב שרוב האקדחים המוזכרים ע"י חברי הפורום הם: גלוק, SW, וולטר,SIG,CZ,HK, ברטה וכן הלאה...
אבל מה לגבי אקדחים "לא מסורתיים"? אקדחים תוצרת רוסיה, דרא"פ,צרפת, בולגריה, הונגריה ופולין ? האם הם קיימים בשוק הישראלי? אמינים ? זולים?
חוצמזה, האם מישהו יודע מה חושבים בחו"ל על היריחו וברק?
תודה מראש,
שי
אני חדש בעולם האקדחים( ובעליו הגאה של קולט 1911) שמתי לב שרוב האקדחים המוזכרים ע"י חברי הפורום הם: גלוק, SW, וולטר,SIG,CZ,HK, ברטה וכן הלאה...
אבל מה לגבי אקדחים "לא מסורתיים"? אקדחים תוצרת רוסיה, דרא"פ,צרפת, בולגריה, הונגריה ופולין ? האם הם קיימים בשוק הישראלי? אמינים ? זולים?
תודה מראש,
שי
- סליקאי ארד

שי, ברוך הבא לסליק.
לגבי השאלה השנייה: מה שאני יודע על דעות על הברק ועל היריחו הוא יותר בגדר רכילות מאשר סטטיסטיקה, מפאת המדגם המצומצם.
לגבי הברק, לא התייחסו אליו ברצינו מחו"ל מפעת כיעורו והתחרות הרבה בשוק. ככל הנראה היבואן בארה"ב, Magnum Research" אינו מקדם אותו בצורה אינטנסיבית.
לגבי היריחו, הוא זכה בתארים: אקדח מעולה, סקסי, אך כבד. הנה אשכול בנושא מפורום נוסף שסובל את נוכחותי, הוא GlockTalk:
http://www.glocktalk.com/showthread.php ... did=334488
כמו כן קיימות אנקדוטות בקישור הבא:
http://www.handgunreview.com/make.asp?make=MRI
לגבי השאלה השנייה: מה שאני יודע על דעות על הברק ועל היריחו הוא יותר בגדר רכילות מאשר סטטיסטיקה, מפאת המדגם המצומצם.
לגבי הברק, לא התייחסו אליו ברצינו מחו"ל מפעת כיעורו והתחרות הרבה בשוק. ככל הנראה היבואן בארה"ב, Magnum Research" אינו מקדם אותו בצורה אינטנסיבית.
לגבי היריחו, הוא זכה בתארים: אקדח מעולה, סקסי, אך כבד. הנה אשכול בנושא מפורום נוסף שסובל את נוכחותי, הוא GlockTalk:
http://www.glocktalk.com/showthread.php ... did=334488
כמו כן קיימות אנקדוטות בקישור הבא:
http://www.handgunreview.com/make.asp?make=MRI
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Re: אקדחים לא מסורתיים
shybs כתב:שלום לכולם![]()
תודה מראש,
שי
"אקדחים לא מסורתיים"???
הבעיה עם רוב האקדחים מתוצרת רוסיה (לפחות מה שמסתובב פה) היא שהם יותר מדי מסורתיים... ברובם העתקים של כלים פשוטים ומיושנים. כולם בקטרים שהיו נפוצים במדינות ברית ורשה לשעבר, קשה להשיג להם תחמושת ויעילותם מוטלת בספק.
דרא"פ- אני מניח שאתה מתכוון לקימבר- לא ידוע לי על ייבוא שלהם. לפי הנתונים אמורים להיות מצויינים.
צרפת- לא מכיר תוצרת מודרנית שלהם. אקחי "יוניק" משלל לבנון מסתובבים פה ושם, פשוטים, לא התרשמתי בכלל. אקדחי תוף "מנורהין"- לא רעים כלל.
בולגריה- לא מכיר.
הונגריה- חיקוי FN בשם "פאג" נמכר פה בהמוניו לחברות שמירה בעיקר, עלוב למדי. לעומתו, חיקוי וולטר PP בשם "וואלאם" (בקוטר 9 מ"מ קצר) ששימש קצינים בכוחות הבטחון השונים של הונגריה הקומוניסטית הוא בסדר גמור.
פולין- למיטב ידיעתי ייצרו רק את אקדח השירות "רדום" 9 מ"מ לוגר, גדול, כבד אבל אמין.
סייג חשוב: כמעט כל האקדחים הללו ישנים מאד ועברו "קילומטרז'" אסטרונומי. ההיצע בשוק המשומשים מתוצרת מודרנית כיום רב מאד. אני לא הייתי מציע להתפתות לעיסקה מפוקפקת רק בגלל מחיר נמוך מאד.
כותב שורות אלו נושא בגאווה רוגר בלאקהוק...
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
BROADAXE
כמה תיקונים.
לאקדחי "יוניק" היה יבואן מסודר בארץ איפהשהו ברחוב העליה בת"א. הוא פעל במשך שנים רבות, אבל אני לא יודע באיזו מידה של הצלחה. החברה UNIQUE הפסיקה את פעילותה לפני מספר שנים וכנ"ל היבואן עוד הרבה קודם. האקדחים עצמם היו מצויינים ואמינים אם כי קצת מוזרים.
לגבי אקדחים מהבלוק הקומוניסטי לשעבר...אין מה להתבייש בתוצרת. ספינת הדגל היתה כמובן CZ הצ'כית אבל גם למקרוב ולטוקרב אין מה להתבייש.
בשוק אצל הסוחרים מסתובבים עדיין על המדפים כלי נשק שמקומם במוזיאון. אם הם שם כנראה שיש ביקוש (ביחוד למי שהפרוטה אינה מצויה בכיסו). ראיתי אקדחי FEG הונגריים, סטאר ספרדי, FN ארגנטנאי, DAEWOO קוריאני, ברטות וברסות 7.65 מעודפי משטרות וכו.. אני מסכים איתך שלכל הכלים האלה קילומטראז' גבוה..אני לא הייתי מתקרב אליהם ממטר.
א.
כמה תיקונים.
לאקדחי "יוניק" היה יבואן מסודר בארץ איפהשהו ברחוב העליה בת"א. הוא פעל במשך שנים רבות, אבל אני לא יודע באיזו מידה של הצלחה. החברה UNIQUE הפסיקה את פעילותה לפני מספר שנים וכנ"ל היבואן עוד הרבה קודם. האקדחים עצמם היו מצויינים ואמינים אם כי קצת מוזרים.
לגבי אקדחים מהבלוק הקומוניסטי לשעבר...אין מה להתבייש בתוצרת. ספינת הדגל היתה כמובן CZ הצ'כית אבל גם למקרוב ולטוקרב אין מה להתבייש.
בשוק אצל הסוחרים מסתובבים עדיין על המדפים כלי נשק שמקומם במוזיאון. אם הם שם כנראה שיש ביקוש (ביחוד למי שהפרוטה אינה מצויה בכיסו). ראיתי אקדחי FEG הונגריים, סטאר ספרדי, FN ארגנטנאי, DAEWOO קוריאני, ברטות וברסות 7.65 מעודפי משטרות וכו.. אני מסכים איתך שלכל הכלים האלה קילומטראז' גבוה..אני לא הייתי מתקרב אליהם ממטר.
א.
- תרמתי למען הסליק

לגבי קימבר- טעות שלי
, משום-מה התבלבלתי עם הווקטור והמאמבה.
לגבי תוצרי הגוש הקומוניסטי: לא השוויתי שומדבר. אין דין CZ75 שהינו מודרני יחסית ותוכנן "עם הפנים למערב", כדינו של טוקרב TT33. לתקופתו אין ספק שנתן שירות סביר. ברטרוספקטיבה של כ-70 שנה אחרי, היו בתקופתו אקדחים טובים יותר. לכדור המיוחד שלו, 7.62 מ"מ סובייטי בקבוקי הייתה מהירות לוע אדירה עם מאסה קטנה יחסית, לא המתכון הרצוי לכח עצירה (חדירה כן, עצירה לא). ועוד לא דיברנו על הנדסת האנוש של הטוקרב. המקרוב היה נוח יותר בשימוש, וכדורו, 9X18 נמצא באמצע הדרך בין 9 קצר ל 9 לוגר.
אקדחי "יוניק"- מעניין, אני זוכר במעומעם את היבואן, אבל זה היה שמו המסחרי, לא בטוח שיש קשר לאקדח בשם זה. לצרפתים היו גם אקדחי "מאב".
שוב, מפידבקים רבים לגבי אקדחי "פאג"- פשוט מ****ן. מעצורים, שברים ומה לא (אה, לא יורה...).
לגבי תוצרי הגוש הקומוניסטי: לא השוויתי שומדבר. אין דין CZ75 שהינו מודרני יחסית ותוכנן "עם הפנים למערב", כדינו של טוקרב TT33. לתקופתו אין ספק שנתן שירות סביר. ברטרוספקטיבה של כ-70 שנה אחרי, היו בתקופתו אקדחים טובים יותר. לכדור המיוחד שלו, 7.62 מ"מ סובייטי בקבוקי הייתה מהירות לוע אדירה עם מאסה קטנה יחסית, לא המתכון הרצוי לכח עצירה (חדירה כן, עצירה לא). ועוד לא דיברנו על הנדסת האנוש של הטוקרב. המקרוב היה נוח יותר בשימוש, וכדורו, 9X18 נמצא באמצע הדרך בין 9 קצר ל 9 לוגר.
אקדחי "יוניק"- מעניין, אני זוכר במעומעם את היבואן, אבל זה היה שמו המסחרי, לא בטוח שיש קשר לאקדח בשם זה. לצרפתים היו גם אקדחי "מאב".
שוב, מפידבקים רבים לגבי אקדחי "פאג"- פשוט מ****ן. מעצורים, שברים ומה לא (אה, לא יורה...).
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
אקדחים לא מסורתיים
הקוריאנים התענינו בקניית ברק,לאחר שהמשלחת קוריאנית זכתה בכבוד מלכים,
הרכישה לא יצא לפועל.התשובה של הקוריאנים לשאלה מדוע לא היתה פשותה ,
באזה אקדחים משתמשים כוחות הביטחון שלכם?
זה לא ברק,זה גלוק.....
2:אקדח רוסי בשם גיורזה(שם של נחש מסוכן ביותר)חודר פופר 10מ"מ מ מרחק של 100 מטר.
רק FN 5.7 מסוגל לזה.אין ווסט שיכול לעצור את הקליע שלו.
אקדח רוסי אחר ממלחמת העולם השניה העונה על שם TT עם תרמיל בתצורת בקבוק ,כוח חדירה
מצויין,יש אחד כזה לחבר שלי ולא סובל מסדקים בגוף כמו אקדחי FN HP מפורסמים.
יש הרבה אקדחים אקזותיים בארץ,אבל רק בידיים פרטיות.
בקיצור לא רק על BULL לבדו...

הרכישה לא יצא לפועל.התשובה של הקוריאנים לשאלה מדוע לא היתה פשותה ,
באזה אקדחים משתמשים כוחות הביטחון שלכם?
זה לא ברק,זה גלוק.....
2:אקדח רוסי בשם גיורזה(שם של נחש מסוכן ביותר)חודר פופר 10מ"מ מ מרחק של 100 מטר.
רק FN 5.7 מסוגל לזה.אין ווסט שיכול לעצור את הקליע שלו.
אקדח רוסי אחר ממלחמת העולם השניה העונה על שם TT עם תרמיל בתצורת בקבוק ,כוח חדירה
מצויין,יש אחד כזה לחבר שלי ולא סובל מסדקים בגוף כמו אקדחי FN HP מפורסמים.
יש הרבה אקדחים אקזותיים בארץ,אבל רק בידיים פרטיות.
בקיצור לא רק על BULL לבדו...
- סליקאי ארד

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד