שאלת פטישים...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלת פטישים...
מדוע יש פטישים עם ראש מעוגל +חור באמצע וכאלה בצורת שפיץ

- סליקאי ארד

עד כמה שידוע לי, אין לזה סיבה מיוחדת במינה...ניתן להרכיב כל פטיש לכל אקדח.
אני אישית מעדיף את העגולים כי הם לא צובטים את היד בשעת ירי. אני תמיד הייתי מחפש את ה-FN-ים העתיקים עם הפטיש העגול.
פטישי MATCH הם תמיד עגולים, כדי להפחית מהמסה של קצה הפטיש.
ככל שקצה הפטיש קל יותר, כך הוא נע מהר יותר, ומכה בנוקר מיד לאחר הלחיצה על ההדק.. פטיש כבד יותר נע לאט יותר ובכך הנשק מושפע יותר מרעידות היד של היורה לאחר הלחיצה על ההדק.
א.
אני אישית מעדיף את העגולים כי הם לא צובטים את היד בשעת ירי. אני תמיד הייתי מחפש את ה-FN-ים העתיקים עם הפטיש העגול.
פטישי MATCH הם תמיד עגולים, כדי להפחית מהמסה של קצה הפטיש.
ככל שקצה הפטיש קל יותר, כך הוא נע מהר יותר, ומכה בנוקר מיד לאחר הלחיצה על ההדק.. פטיש כבד יותר נע לאט יותר ובכך הנשק מושפע יותר מרעידות היד של היורה לאחר הלחיצה על ההדק.
א.
- תרמתי למען הסליק

גאס,
כמובן שפטיש קל יותר משפיע על עוצמת הנקירה, אבל בצורה שולית ביותר בשביל היורה הממוצע (נשק נקי פחות או יותר, ופיקות סטנדרטיות).
ובכל מקרה, אני בטוח שלא אחדש לך כלום אם אגיד לך שבאקדחים מסוג 1911 תחרותיים, אתה תמיד מקריב את האמינות של הכלי תמורת עוד דיוק.
א.
כמובן שפטיש קל יותר משפיע על עוצמת הנקירה, אבל בצורה שולית ביותר בשביל היורה הממוצע (נשק נקי פחות או יותר, ופיקות סטנדרטיות).
ובכל מקרה, אני בטוח שלא אחדש לך כלום אם אגיד לך שבאקדחים מסוג 1911 תחרותיים, אתה תמיד מקריב את האמינות של הכלי תמורת עוד דיוק.
א.
- תרמתי למען הסליק

פטיש קל כמעט ואינו משפיע על עוצמת הנקירה. מה שהקובע את עוצמת הנקירה זה הקפיץ הראשי, קפיץ הנוקר וגם אורך הנוקר אם כי אלו בד"כ באורך קבוע.
הפטיש הכי סקסי היום באקדחי 1911 הוא של Doug Koenig ניתן לראות שהוא שילדי לחלוטין, יותר אוויר מאשר פטיש. נחשב למהיר מכולם ומוצע גם באקדחי בול M5 תחרותיים
לעולם לא מקריבים את אמינות האקדח ע"ח הדיוק שלו, בטח שלא באקדחי 1911 המיועדים לירי מעשי או דיסציפלינות דומות.
בתרגיל שאמר להימשך בין כמה שניות לכמה עשרות שניות, שבו יורים בין 9 ל 40 כדור ולעיתים אף יותר, מעצור אחד משנה את התמונה מקצה לקצה, בעוד שפגיעות בC או אפילו בD אינן כה קריטיות.
הפטיש הכי סקסי היום באקדחי 1911 הוא של Doug Koenig ניתן לראות שהוא שילדי לחלוטין, יותר אוויר מאשר פטיש. נחשב למהיר מכולם ומוצע גם באקדחי בול M5 תחרותיים
לעולם לא מקריבים את אמינות האקדח ע"ח הדיוק שלו, בטח שלא באקדחי 1911 המיועדים לירי מעשי או דיסציפלינות דומות.
בתרגיל שאמר להימשך בין כמה שניות לכמה עשרות שניות, שבו יורים בין 9 ל 40 כדור ולעיתים אף יותר, מעצור אחד משנה את התמונה מקצה לקצה, בעוד שפגיעות בC או אפילו בD אינן כה קריטיות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
דון-דאק,
כשאתה מצמצם טולרנסים אתה פוגע באמינות. אין מה לעשות, תמיד אחד בא על חשבון השני.
אותם "החופשים" שיש באקדחים מבצעיים מיועדים לאפשר להם לפעול בתנאי סביבה קשים שלא תמצא אותם בשום תחרות ירי מעשי. בתחרות ירי מעשי אתה מתחיל עם נשק נקי ומטופל למשעי ויורה תוך זמן קצר בערך 300 כדור ובזה זה נגמר.
הדרישות מנשק מבצעי שונות לגמרי:
1. MTBF של 20,000 - 30,000 כדור בלי לנקות
2. ירי בתנאי קיפאון קיצוני (בערך 20- צלזיוס)
3. ירי בתנאי חום קיצוני
4. ירי במצב של נשק מלוכלך באבק
בקיצור, אף אקדח תחרותי לא יעמוד בתנאים האלה בלי להתקע....
א.
כשאתה מצמצם טולרנסים אתה פוגע באמינות. אין מה לעשות, תמיד אחד בא על חשבון השני.
אותם "החופשים" שיש באקדחים מבצעיים מיועדים לאפשר להם לפעול בתנאי סביבה קשים שלא תמצא אותם בשום תחרות ירי מעשי. בתחרות ירי מעשי אתה מתחיל עם נשק נקי ומטופל למשעי ויורה תוך זמן קצר בערך 300 כדור ובזה זה נגמר.
הדרישות מנשק מבצעי שונות לגמרי:
1. MTBF של 20,000 - 30,000 כדור בלי לנקות
2. ירי בתנאי קיפאון קיצוני (בערך 20- צלזיוס)
3. ירי בתנאי חום קיצוני
4. ירי במצב של נשק מלוכלך באבק
בקיצור, אף אקדח תחרותי לא יעמוד בתנאים האלה בלי להתקע....
א.
- תרמתי למען הסליק

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד