כלי יריה נוסף
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כלי יריה נוסף
שלום
שמי אריה ואני חדש בפורום . אז קודם כל שלום לכולכם.
ובכן אני חובב אקדחים. ומחזיק באקדח משנת 94 האקדח האחרון שלי הוא גלוק 17 C משופר (קומפינסטור ועוד). מאז שרכשתי אותו בשנת 04 . איני רוצה יותר להחליף נשק .הכלי פשוט מושלם.
אלא שאני בתפקיד משמש כרב בביהכ"נ המונה למעלה מ-100 מתפללים . ואקדח מסוג זה שלא ניתן להסתירו אינו הולם את מעמדי . כמו שאמרו חז"ל אי ספרא לאו סייפא.
מאד הייתי מעונין להחזיק באקדח נוסף קטן מימדים שניתן להסתירו בכיס . אבל בפנייתי למשרד הרישוי באשקלון נעניתי בשלילה וגם בוועדת ערר נדחיתי .
מאידך חבל לי על הגלוק .
ולכן אני פונה אליכם פורום יקר האם יש לכם פיתרון חוקי להציע . גם אם זה כרוך במחיר יקר לעו"ד וכדומה.
אשמח לשמוע את דעתכם.
שלכם אריה.
שמי אריה ואני חדש בפורום . אז קודם כל שלום לכולכם.
ובכן אני חובב אקדחים. ומחזיק באקדח משנת 94 האקדח האחרון שלי הוא גלוק 17 C משופר (קומפינסטור ועוד). מאז שרכשתי אותו בשנת 04 . איני רוצה יותר להחליף נשק .הכלי פשוט מושלם.
אלא שאני בתפקיד משמש כרב בביהכ"נ המונה למעלה מ-100 מתפללים . ואקדח מסוג זה שלא ניתן להסתירו אינו הולם את מעמדי . כמו שאמרו חז"ל אי ספרא לאו סייפא.
מאד הייתי מעונין להחזיק באקדח נוסף קטן מימדים שניתן להסתירו בכיס . אבל בפנייתי למשרד הרישוי באשקלון נעניתי בשלילה וגם בוועדת ערר נדחיתי .
מאידך חבל לי על הגלוק .
ולכן אני פונה אליכם פורום יקר האם יש לכם פיתרון חוקי להציע . גם אם זה כרוך במחיר יקר לעו"ד וכדומה.
אשמח לשמוע את דעתכם.
שלכם אריה.
כשיורד גשם הוא יורד על הטובים והפושעים כאחד . אלא שהטובים נרטבים. מכיון שהפושעים גונבים להם את המטריה.
- תרמתי למען הסליק

אריה בוקר טוב וברוך הבא. שמי ליאור, ובאתי לפורום הסליק וקודמו "שוק הנשק" בשנת 2002, עם מעט מאוד ידע באקדחים. קניתי את האקדח הראשון שלי בינואר 2004.
יהיה לך סיכוי גדול יותר למצוא נרתיק הסלקה שמסתדר עם ביגוד ההולם בית כנסת מאשר לקבל רשיון נוסף.
בלשי משטרה מסליקים דרך קבע אקדחי יריחו המגמדים את הגלוק 17C באמצעות נרתיק פנימי פשוט וקפוצ'ון / חולצת טריקו בחוץ.
להסלקת אקדח גדול עם חולצה בפנים בביגוד פורמלי יש מספר פתרונות:
1. נרתיק פנימי בן שני ווים המאפשר הכנסת חולצה. הנה דוגמה מחברת Sidearmor:
[אין לי נרתיק כזה - הוא רק דוגמה שהדגימו עם גלוק 17]
אשכול זה בארה"ב דן בהסלקת גלוק 17 (עם תמונות)
http://glocktalk.com/showthread.php?s=&threadid=381843
אני אישית משתמש בנרתיק C-TAC של חברת Comp-Tac עם גלוק 19, הרבה פעמים עם מחסנית 15+2 כדורים, ברמת הסלקה כזו שילדים, שכנים, וחברים אינם יודעים שרכשתי אקדח בכלל.
2. חגורה פנימית המסליקה את האקדח במפשעה.
ישנם שני יצרנים רציניים:
www.smartcarry.com (אני משתמש בנרתיק כזה להסלקה יומית של גלוק 19 ומחסנית נוספת - אמנם יותר פשוט מ-17, אך אותו העיקרון).
www.thunderwear.com (זול יותר, אך ישנן בליטות בתוך הנרתיק העלולות לפגוע בשליפה מהירה).
כאן עמוד עם תמונות של בעל החברה המסליק אקדח M1911:
http://www.smartcarry.com/scinvi.htm
הנה תמונה של הנתריק (כמו שיש לי) עם אקדח HS2000 (בגודל של גלוק 19 פחות או יותר)
לסיכום ניתן להסליק כמעט כל אקדח בביגוד פורמלי, אך זה מצריך תכנון מראש.
על אף שיש תעשיית נרתיקים פורה ומכובדת בארץ, את הנרתיקים הנ"ל הזמנתי מחו"ל באינטרנט. אם אתה מעונין בהמלצות או בסיוע, אשמח לפגוש אותך או להזמין עבורך.
יהיה לך סיכוי גדול יותר למצוא נרתיק הסלקה שמסתדר עם ביגוד ההולם בית כנסת מאשר לקבל רשיון נוסף.
בלשי משטרה מסליקים דרך קבע אקדחי יריחו המגמדים את הגלוק 17C באמצעות נרתיק פנימי פשוט וקפוצ'ון / חולצת טריקו בחוץ.
להסלקת אקדח גדול עם חולצה בפנים בביגוד פורמלי יש מספר פתרונות:
1. נרתיק פנימי בן שני ווים המאפשר הכנסת חולצה. הנה דוגמה מחברת Sidearmor:
[אין לי נרתיק כזה - הוא רק דוגמה שהדגימו עם גלוק 17]
אשכול זה בארה"ב דן בהסלקת גלוק 17 (עם תמונות)
http://glocktalk.com/showthread.php?s=&threadid=381843
אני אישית משתמש בנרתיק C-TAC של חברת Comp-Tac עם גלוק 19, הרבה פעמים עם מחסנית 15+2 כדורים, ברמת הסלקה כזו שילדים, שכנים, וחברים אינם יודעים שרכשתי אקדח בכלל.
2. חגורה פנימית המסליקה את האקדח במפשעה.
ישנם שני יצרנים רציניים:
www.smartcarry.com (אני משתמש בנרתיק כזה להסלקה יומית של גלוק 19 ומחסנית נוספת - אמנם יותר פשוט מ-17, אך אותו העיקרון).
www.thunderwear.com (זול יותר, אך ישנן בליטות בתוך הנרתיק העלולות לפגוע בשליפה מהירה).
כאן עמוד עם תמונות של בעל החברה המסליק אקדח M1911:
http://www.smartcarry.com/scinvi.htm
הנה תמונה של הנתריק (כמו שיש לי) עם אקדח HS2000 (בגודל של גלוק 19 פחות או יותר)
לסיכום ניתן להסליק כמעט כל אקדח בביגוד פורמלי, אך זה מצריך תכנון מראש.
על אף שיש תעשיית נרתיקים פורה ומכובדת בארץ, את הנרתיקים הנ"ל הזמנתי מחו"ל באינטרנט. אם אתה מעונין בהמלצות או בסיוע, אשמח לפגוש אותך או להזמין עבורך.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ברוך הבא ר' אריה,
ראשית, איני רואנ כל סתירה בין כהונתך כרב לנשיאת נשק, להיפך, שכן "ונשמרתם מאוד" תקף לצורך העניין. אני גם משוכנע שיש עוד רבים וטובים נושאי נשק בקהילתך, כך שלא צריכה להיות בעיה.
קראתי את המלצתו של ארנולד, אכן, חולצה (או בדל חולצה) בחוץ - יכולה לפתור את עניין ההסלקה - אבל יש גם פתרונות יצירתיים אחרים - כמו לשאת את הנשק בנרתיק הטלית, אשר נכנס ישירות לתא בביהכנ"ס.
הכי זול, הכי נגיש, הכי פשוט.
ראשית, איני רואנ כל סתירה בין כהונתך כרב לנשיאת נשק, להיפך, שכן "ונשמרתם מאוד" תקף לצורך העניין. אני גם משוכנע שיש עוד רבים וטובים נושאי נשק בקהילתך, כך שלא צריכה להיות בעיה.
קראתי את המלצתו של ארנולד, אכן, חולצה (או בדל חולצה) בחוץ - יכולה לפתור את עניין ההסלקה - אבל יש גם פתרונות יצירתיים אחרים - כמו לשאת את הנשק בנרתיק הטלית, אשר נכנס ישירות לתא בביהכנ"ס.
הכי זול, הכי נגיש, הכי פשוט.
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
George Orwell
- סליקאי זהב

ז'קט של החליפה, או בימות הקיץ החמים וסט קל חסר שרוולים מכותנה (יש גם מהודרים... לאו דווקא בסגנון "ספארי"), מסתירים להפליא כל אקדח גם בנרתיק חיצוני.
ידיד טוב שלי, מאושיות הירי והלחימה בארץ, אדם דתי שמתפלל מדי יום, מסתיר בדיוק כך את אקדח הFN HIGHPOWER שלו. בשבתות הוא מסתירו בנרתיק מיוחד מובנה בתוך תיק הטלית.
ידיד טוב שלי, מאושיות הירי והלחימה בארץ, אדם דתי שמתפלל מדי יום, מסתיר בדיוק כך את אקדח הFN HIGHPOWER שלו. בשבתות הוא מסתירו בנרתיק מיוחד מובנה בתוך תיק הטלית.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
אריה,
הסלקת נשק תלויה הרבה גם באמצעים (נרתיקים, פאוצ'ים) בהם אתה משתמש, אבל תלויה הרבה יותר במבנה גופו של הנושא.
אם אתה גדול גוף אז אני מניח שלא יקשה עליך להסליק אקדח G17 בצורה שלא תמשוך יותר מדי תשומת לב. ודרך אגב, אף אחד לא העלה פה את האופציה של נרתיק כתף אם אתה הולך עם ז'קט.
אם אתה בעל מבנה גוף קטן יחסית, אז כנראה שתזדקק לנשק קצת יותר קטן ממה שיש לך כיום.
בכל מקרה, הייתי מציע לך לנסות לבדוק את ה-G19. מבחינת אורך קנה, אין הבדל משמעותי בינו לבין ה-G17, ומבחינת קיבולת כדורים אתה מפסיד בסך הכל שניים. אתה גם יכול להמשיך להשתמש במחסניות של ה-G17 בתור מחסניות נוספות.
מה שעושה את ההבדל המשמעותי ביכולת ההסלקה זה ה-2סמ שקיצצו בקת של ה-G19 לעומת ה-17. שווה לנסות.
א.
הסלקת נשק תלויה הרבה גם באמצעים (נרתיקים, פאוצ'ים) בהם אתה משתמש, אבל תלויה הרבה יותר במבנה גופו של הנושא.
אם אתה גדול גוף אז אני מניח שלא יקשה עליך להסליק אקדח G17 בצורה שלא תמשוך יותר מדי תשומת לב. ודרך אגב, אף אחד לא העלה פה את האופציה של נרתיק כתף אם אתה הולך עם ז'קט.
אם אתה בעל מבנה גוף קטן יחסית, אז כנראה שתזדקק לנשק קצת יותר קטן ממה שיש לך כיום.
בכל מקרה, הייתי מציע לך לנסות לבדוק את ה-G19. מבחינת אורך קנה, אין הבדל משמעותי בינו לבין ה-G17, ומבחינת קיבולת כדורים אתה מפסיד בסך הכל שניים. אתה גם יכול להמשיך להשתמש במחסניות של ה-G17 בתור מחסניות נוספות.
מה שעושה את ההבדל המשמעותי ביכולת ההסלקה זה ה-2סמ שקיצצו בקת של ה-G19 לעומת ה-17. שווה לנסות.
א.
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:מה שעושה את ההבדל המשמעותי ביכולת ההסלקה זה ה-2סמ שקיצצו בקת של ה-G19 לעומת ה-17. שווה לנסות.
ב-G26 קיצצו גם מכיוון הקנה...וגם אותו בהחלט שווה לנסות כתחליף .
(אני הולך ביומיום עם מחסנית 15 שעליה מורכב מתאם ,
והאקדח תמיד מוסלק מתחת לחולצה/ווסט ואינו נראה)
A friend in need - is a friend indeed
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד