ניזקי אימון יבש,,
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ניזקי אימון יבש,,
נתקלתי במאמר בפורום זר,שדן וגם קבע, כי הנזק הניגרם מתירגול ירי יבש בדיגמי 1911 מיזעריים עד זניחים לעומת דגמים אחרים,
מה האמת מי יודע ?
יש לציין כי ה"בלוקר"של ידידנו פפי מונע נזקים לחלוטין אך הכוונה לאקדח נטו,,
מה האמת מי יודע ?
יש לציין כי ה"בלוקר"של ידידנו פפי מונע נזקים לחלוטין אך הכוונה לאקדח נטו,,
פחות -לרוב זה יותר,,
לא מדוייק.
אם האימון היבש שלך כולל גם דריכות מהירות, אז הנזק שתגרום לעבודת ההדק הוא חמור. אם אתה מתאמן בשליפות ממצב ! בשיטת "פטיש ניצרה" לא יגרם שום נזק משמעותי.
אם אתה רוצה למנוע נזק לנוקר, השתמש בבלוקר, כדור תרגול, או אם אין שום ברירה אחרת ולאחר בדיקה מדוקדקת, תרמיל ירוי.
אם האימון היבש שלך כולל גם דריכות מהירות, אז הנזק שתגרום לעבודת ההדק הוא חמור. אם אתה מתאמן בשליפות ממצב ! בשיטת "פטיש ניצרה" לא יגרם שום נזק משמעותי.
אם אתה רוצה למנוע נזק לנוקר, השתמש בבלוקר, כדור תרגול, או אם אין שום ברירה אחרת ולאחר בדיקה מדוקדקת, תרמיל ירוי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אימון יבש לא בריא לכל סוג של נשק... כל כלי נפגע מזה בצורה שונה.
ב-1911 זה פוגע בעבודת ההדק ואולי גם בשן החולצת שנדפקת על פני הקנה
בגלוק, הנוקר פשוט שובר את הצינה.. ממש לא יאמן
ב-HK נשברים נוקרים...
אני לא הייתי מציע להשתמש בתרמיל ירוי לצורך אימונים מכמה סיבות.
1. אי אפשר להזין אותו ממחסנית אלא להכניס אותו באופן ידני לקנה. זה גורם לשן החולצת "לדלג" מעליו וזה גורם לנזק ביחוד ב-1911
2. תרמילים מתעוותים אחרי ירי. לפעמים קל להכניס אותם, אבל לחלוץ אותם החוצה זה כבר סיפור אחר. הם נתקעים בקנה ורק מכה עם חוטר יכולה להוצי אותם.
אימונים -- רק עם כדורי דמה שמיועדים לכך או עם בלוקר...
ואם אנחנו מדברים על בלוקר, איפה אפשר לקנות אחד -- אני מעוניין?
א.
ב-1911 זה פוגע בעבודת ההדק ואולי גם בשן החולצת שנדפקת על פני הקנה
בגלוק, הנוקר פשוט שובר את הצינה.. ממש לא יאמן
ב-HK נשברים נוקרים...
אני לא הייתי מציע להשתמש בתרמיל ירוי לצורך אימונים מכמה סיבות.
1. אי אפשר להזין אותו ממחסנית אלא להכניס אותו באופן ידני לקנה. זה גורם לשן החולצת "לדלג" מעליו וזה גורם לנזק ביחוד ב-1911
2. תרמילים מתעוותים אחרי ירי. לפעמים קל להכניס אותם, אבל לחלוץ אותם החוצה זה כבר סיפור אחר. הם נתקעים בקנה ורק מכה עם חוטר יכולה להוצי אותם.
אימונים -- רק עם כדורי דמה שמיועדים לכך או עם בלוקר...
ואם אנחנו מדברים על בלוקר, איפה אפשר לקנות אחד -- אני מעוניין?
א.
- תרמתי למען הסליק

לדעתי - בכל חנות נשק כמעט.
אני קניתי את שלי אצל רוט בראשל"צ .
אני קניתי את שלי אצל רוט בראשל"צ .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

ארי,
הבלוקר מדמה את פעילותו של הכדור בבית הבליעה אך גם להיפך.. מונע את המצאותו שם.
על מנת לאפשר ביצוע תרגול יבש אשר ישמור על הכלי מפני זעזועי המכה של המחלק ע"ג בית הבליעה, זעזוע פגיעת הנוקר בפתח הסדן ועוד.. ולא רק לאימוני דריכה / הדק וכו' אלא גם לאימון לוחמים בלחימה האחד מול השני באופן בטיחותי שימוש בנשק האישי כאשר הוא מעוקר ומזוהה ככזה... משתמשים בבלוקר.
במידה ואתה עובד עם כדורי התרגול הכתומים / אדומים, אתה מקבל את היכולת לתרגל דריכה / תרגול הדק (וחלק מהתקלות על "יבש") אך לא לתרגול לחימה.
ה SNAP CAPS טובים מאוד לתרגול תקלות ירי ואימון רטוב כאשר הם משולבים בין כדורים חיים במטווח על ידי חונך היוצר סדרת תקלות מובנית (המותאמת ליורה, לאחר תצפית וזיהוי הנקודות החלשות של היורה ע"י החונך)
נועם.
הבלוקר מדמה את פעילותו של הכדור בבית הבליעה אך גם להיפך.. מונע את המצאותו שם.
על מנת לאפשר ביצוע תרגול יבש אשר ישמור על הכלי מפני זעזועי המכה של המחלק ע"ג בית הבליעה, זעזוע פגיעת הנוקר בפתח הסדן ועוד.. ולא רק לאימוני דריכה / הדק וכו' אלא גם לאימון לוחמים בלחימה האחד מול השני באופן בטיחותי שימוש בנשק האישי כאשר הוא מעוקר ומזוהה ככזה... משתמשים בבלוקר.
במידה ואתה עובד עם כדורי התרגול הכתומים / אדומים, אתה מקבל את היכולת לתרגל דריכה / תרגול הדק (וחלק מהתקלות על "יבש") אך לא לתרגול לחימה.
ה SNAP CAPS טובים מאוד לתרגול תקלות ירי ואימון רטוב כאשר הם משולבים בין כדורים חיים במטווח על ידי חונך היוצר סדרת תקלות מובנית (המותאמת ליורה, לאחר תצפית וזיהוי הנקודות החלשות של היורה ע"י החונך)
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
כ 55 ש"ח.
פנה בפרטי אם מעוניין.
נוטעם.
פנה בפרטי אם מעוניין.
נוטעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד