colt
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אז ..
למרות שדיברתי עם מיקי בטלפון, לכל שאר המתעניינים .. אין דיפנדר במלאי.
(למרות שאני מכיר כמה דיפנדרים אחרים, אבל הם על 4 וחונים באיזו חנייה ... אחלה כלי .. )
למרות שדיברתי עם מיקי בטלפון, לכל שאר המתעניינים .. אין דיפנדר במלאי.
(למרות שאני מכיר כמה דיפנדרים אחרים, אבל הם על 4 וחונים באיזו חנייה ... אחלה כלי .. )
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
itamar כתב:אבישון,
...אנחנו לא מרביצים פה לאף אחד...
ההערה שלי היתה בצחוק...
...אל תסמוך...על מילה של אף סוחר...
כשכתבתי שהתייעצתי עם אנשים שאני מחשיב את דעתם ,
לא התכוונתי לסוחרי-נשק (אם כי אני מכבד את יושרם ויושרתם
של מאיר רוט ושל אורי וארנון)
...בכל מקרה אל תקנה לפני שתירה בכלי ותראה איך אתה מסתדר איתו...
זה בהחלט מה שאני מתכוון לעשות !
...עם מחסנית חד טורית, אז יש הרבה אופציות... וולטר PP ב-9ממ, יש ברטות לא רעות במחסנית חד טורית, HK P7M8 אקדח סוף הדרך לכל הדעות..אם אתה מוכן ללכת על 9קצר, אז בכלל יש לך מבחר גדול...
את הוולטר והברטות אני לא אוהב . כך גם לגבי ה-P7M8 (מבלי להעליב אף אחד...) .
שקלתי באיזשהו שלב לרדת ל-9 קצר , אבל התעשתתי...
בקיצור, מה שאני מנסה להגיד לך זה ששווה לשמור על ראש פתוח, לעשות חקר שוק ולבדוק עוד כמה אופציות לפני שאתה סוגר על הכלי הזה.
א.
תודה על העצות -
אני עדיין בשלב בדיקת האופציות , ולא "סגור" על כלי ספציפי .
A friend in need - is a friend indeed
Re: Colt.
יונה כתב:אבישון.
...נסה למצוא סידרה 70, בסידרות 80 ו-90 יש את מנגנון ההגנה הנוסף שלא כולם אוהבים...
...לך עם הרגש וההיגיון שלך והתעלם מאופנות...
יונה
"אופנה" ואני זה לא הולך ביחד...
מהו "מנגנון ההגנה הנוסף" ?
A friend in need - is a friend indeed
מנגנון ניצרת נוקר שמונע נקירה בעת נפילה למעט אם ההדק נלחץ.
יש לי השגה אחת בעניין זה, אני אישית שנאתי את המנגנון שהיה מוסיף סרבול ונקודות חיכוך למנגנון שעבד נהדר בלאו הכי...
זה היה עד אשר נתקלתי בתקלה "מופלאה"... אקדח ממשפחת גוברנמנט (השם המלא שמור במערכת) שהחלק בפטיש הנשען על הדוקרן נשחק ואז תוך כדי נפילת הפטיש, נשברה מדרגת החצי דריכה והפטיש נתן מכה ראויה לנוקר והאקדח הפך לבעל פוטנציאל מרשים לגמור את כל 14 הכדור במחסנית בהרף עין....
מאז אותו יום, ניצרת נוקר כבר אינה אויב נורא כל כך... נכון הוא שתקלה מעין זו הינה מעבר לנדירה והינה כמעט בלתי מתקבלת על הדעת ללא פגם חומרי או מבני בפטיש. אבל, איך אומרים? עובדה, זה קרה!
יש לי השגה אחת בעניין זה, אני אישית שנאתי את המנגנון שהיה מוסיף סרבול ונקודות חיכוך למנגנון שעבד נהדר בלאו הכי...
זה היה עד אשר נתקלתי בתקלה "מופלאה"... אקדח ממשפחת גוברנמנט (השם המלא שמור במערכת) שהחלק בפטיש הנשען על הדוקרן נשחק ואז תוך כדי נפילת הפטיש, נשברה מדרגת החצי דריכה והפטיש נתן מכה ראויה לנוקר והאקדח הפך לבעל פוטנציאל מרשים לגמור את כל 14 הכדור במחסנית בהרף עין....
מאז אותו יום, ניצרת נוקר כבר אינה אויב נורא כל כך... נכון הוא שתקלה מעין זו הינה מעבר לנדירה והינה כמעט בלתי מתקבלת על הדעת ללא פגם חומרי או מבני בפטיש. אבל, איך אומרים? עובדה, זה קרה!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד