קבלתי בירושה מדודי שנפטר אקדח !
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קבלתי בירושה מדודי שנפטר אקדח !
קיבלתי בירושה אקדח מתוצרת "מאוזר" לפי הרשיון. שנת ייצור לפי החרוט על האקדח 1916
הוא מונח בנרתיק מעץ מצופה בפנים במין בד ירקרק שדהוי כבר לגמרי.(יש לו צורה משונה לנרתיק)הפקדתי אותו במשטרה עד שאעשה אני או מי שאמכור לו רשיון נשק עליו.
מה דעתכם? כמה שווה אקדח שכזה.היה אצלי אספן ידוע מירושליים שרצה לקנות אותו. אבל לא החלטתי עוד אם אני אמכור.או אתן אותו לאח שלי שרוצה לעשות רשיון לאקדח ולקנות אקדח.אפילו שהוא גדול וכבד יחסית לאקדחים של עכשיו! ואם בכלל כדאי לירות עם אקדח ישן כזה!
הוא מונח בנרתיק מעץ מצופה בפנים במין בד ירקרק שדהוי כבר לגמרי.(יש לו צורה משונה לנרתיק)הפקדתי אותו במשטרה עד שאעשה אני או מי שאמכור לו רשיון נשק עליו.
מה דעתכם? כמה שווה אקדח שכזה.היה אצלי אספן ידוע מירושליים שרצה לקנות אותו. אבל לא החלטתי עוד אם אני אמכור.או אתן אותו לאח שלי שרוצה לעשות רשיון לאקדח ולקנות אקדח.אפילו שהוא גדול וכבד יחסית לאקדחים של עכשיו! ואם בכלל כדאי לירות עם אקדח ישן כזה!
- סליקאי ארד

ארנולד כתב:אם אין לו ערך רגשי, לא הייתי מהסס למכרו לאספן. בגלל הפיקוח בארץ על כלים אלה, אף אחד לא יקנה אותו למטרת נשיאה.
ליאור,
למה בדיוק אתה מתכוון ב"פיקוח על כלים כאלה"?? עד היום חשבתי שאקדח זה אקדח...
כמובן שאף אחד לא יקנה אותו למטרת נשיאה בגלל המסורבלות של הכלי, הכובד שלו, והתחמושת הנדירה...אבל חוץ מזה מה ההבדל??
א.
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:ארנולד כתב:אם אין לו ערך רגשי, לא הייתי מהסס למכרו לאספן. בגלל הפיקוח בארץ על כלים אלה, אף אחד לא יקנה אותו למטרת נשיאה.
ליאור,
למה בדיוק אתה מתכוון ב"פיקוח על כלים כאלה"?? עד היום חשבתי שאקדח זה אקדח...
כמובן שאף אחד לא יקנה אותו למטרת נשיאה בגלל המסורבלות של הכלי, הכובד שלו, והתחמושת הנדירה...אבל חוץ מזה מה ההבדל??
א.
כלים כאלה = אקדחים
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני אנסה להעלות תמונה של האקדח !
במידה והנשק של משטרת ישראל שם יתן לי לצלם את האקדח!
תודה על האינפורמציה לגבי הנרתיק. וואאוו !!!! : עכשיו אני מבין איזה אקדח בדיוק אני מחזיק.
לגבי המעריך/אספן אין צורך תודה בכל מקרה.האספן-הבחור שרצה לקנות .נתן מחיר הוגן מאוד כעת אני גם מבין מדוע.והבטחתי לו מילה של כבוד במידה ואמכור אז רק לו בלי לנקוב במחיר סופי!
מה גם שאני מקבל את ההצעה של לא לשאת אקדח שכזה. הוא ממש מסורבל . עדיף לקנות אקדח משומש תשעה מילימטר. או חדש ולא לשאת סירבול שכזה!

תודה על האינפורמציה לגבי הנרתיק. וואאוו !!!! : עכשיו אני מבין איזה אקדח בדיוק אני מחזיק.
לגבי המעריך/אספן אין צורך תודה בכל מקרה.האספן-הבחור שרצה לקנות .נתן מחיר הוגן מאוד כעת אני גם מבין מדוע.והבטחתי לו מילה של כבוד במידה ואמכור אז רק לו בלי לנקוב במחיר סופי!
מה גם שאני מקבל את ההצעה של לא לשאת אקדח שכזה. הוא ממש מסורבל . עדיף לקנות אקדח משומש תשעה מילימטר. או חדש ולא לשאת סירבול שכזה!
- סליקאי ארד

תודה על העצה. והדאגה!
תאמין לי אני לא אמהר בכלל למכור ואם כן יש לי חבר טוב מאודשהוא אספן נשק וחרבות ידוע ו
שיקח אומדן אמיתי של האקדח.ואני אפעל לפי דבריו ועצתו.
שיקח אומדן אמיתי של האקדח.ואני אפעל לפי דבריו ועצתו.
- סליקאי ארד

לעניין "אספן" ו "סוחר נשק".
נכון להיום אין בישראל הגדרת "אספן נשק" - יש הגדרה של "סוחר נשק".
סוחר נשק אינו מחוייב להשבית כלי ירייה, לכן העברת הבעלות לסוחר נשק תשאיר את הכלי במצב עבודה, בתנאי כמובן שהכלי יטופל בהתאם לגילו ומצבו.
ישנם בארץ לא מעט אנשים בעלי רשיון סחר, שאינם עוסקים בסחר למטרות "סחר" אלא לצרכי אוסף והחלפת כלים עם אספנים בארץ ובחו"ל.
לידיעה.
נכון להיום אין בישראל הגדרת "אספן נשק" - יש הגדרה של "סוחר נשק".
סוחר נשק אינו מחוייב להשבית כלי ירייה, לכן העברת הבעלות לסוחר נשק תשאיר את הכלי במצב עבודה, בתנאי כמובן שהכלי יטופל בהתאם לגילו ומצבו.
ישנם בארץ לא מעט אנשים בעלי רשיון סחר, שאינם עוסקים בסחר למטרות "סחר" אלא לצרכי אוסף והחלפת כלים עם אספנים בארץ ובחו"ל.
לידיעה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד