חלקים מחול
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חלקים מחול
חבר שלי נוסע לחול רציתי לדעת האם יש אפשרות להביא אביזרים לגלוק כגון מחסניות חלפים לאקדח ופנס טקטי (כמובן שלא אקדח)
טוב אין סוף להתפלפלויות אז עם כך למיטב הבנתי אין להביא כלום. (נקודה) תזמינו ברשת האינטרנט מה שקיבלתם הרווחתם??? (במידה והצבי ואו רשויות המכס יחליטו אחרת) .
עוד הערה קטנה שכל אחד יעשה לעצמו חשבון האם שווה להסתבך עבור חלק שאפשר לרכוש כאן דרך סוחר ואו יבואן במחיר כלשהו.(בדרך כלל גבוהה בכמה עשרות ואו מאות אחוזים.)
לדעתי לא יהיה שווה הסתבכות.

עוד הערה קטנה שכל אחד יעשה לעצמו חשבון האם שווה להסתבך עבור חלק שאפשר לרכוש כאן דרך סוחר ואו יבואן במחיר כלשהו.(בדרך כלל גבוהה בכמה עשרות ואו מאות אחוזים.)
כמובן שניסים קורים. זה התחוור לי כשחזרתי מאיטליה וגיליתי לתדהמתי שטיילתי בטעות הלוך ושוב עם מחסנית מלאה בתיק היד. אז מילא האיטלקים, אבל איפה היתה הבדיקה של אל-על ??
כך או כך, מאוד מאוד לא מומלץ. פנסים אולי לא יהוו בעיה, אבל מה אם הקפיץ והעקב נראים ע"י איש בטחון שמחליט למצוא את שאר הנשק המפורק ?? גם אם לא ימצא כלום, הבדיקה המדוקדקת עלולה להיות מאוד מאוד לא נעימה.
כך או כך, מאוד מאוד לא מומלץ. פנסים אולי לא יהוו בעיה, אבל מה אם הקפיץ והעקב נראים ע"י איש בטחון שמחליט למצוא את שאר הנשק המפורק ?? גם אם לא ימצא כלום, הבדיקה המדוקדקת עלולה להיות מאוד מאוד לא נעימה.
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
George Orwell
אפשר בדואר
אתה יכול לשים בחבילה ומשם לשלוח את זה לעצמך בדואר בלי שום בעיה.
מקסימום שואלים אותך במכס ואתה מראה שם בשיחרור החבילה שיש לך רשיון וזהו.
מקסימום שואלים אותך במכס ואתה מראה שם בשיחרור החבילה שיש לך רשיון וזהו.
- סליקאי כסף

הבעיה היא לא עם החלקים שניתן להשיג פה בארץ תמורת סכום כזה או אחר.
במקרה שניתן להשיג, אני מוכן לבלוע את הצפרדע לשלם מחיר מופקע ולפרנס עוד משפחה פה בארץ.
הבעיה היא עם חלקים שלא ניתן להשיג פה בשום דרך שהיא, ושלסוחרים לא משתלם ולא בא להם להתעסק עם זה. לדוגמא, ULTIMATE TIGGER STOP של LONE WOLF, או קונקטור של SCHERER או קפיץ הדק מחוזק... ועוד פריטים כאלה שעולים 10 -$5.. פשוט אין דרך אחרת להשיג אותם.
מחסניות וחלקים יותר רציניים אני קונה כאן.
א.
במקרה שניתן להשיג, אני מוכן לבלוע את הצפרדע לשלם מחיר מופקע ולפרנס עוד משפחה פה בארץ.
הבעיה היא עם חלקים שלא ניתן להשיג פה בשום דרך שהיא, ושלסוחרים לא משתלם ולא בא להם להתעסק עם זה. לדוגמא, ULTIMATE TIGGER STOP של LONE WOLF, או קונקטור של SCHERER או קפיץ הדק מחוזק... ועוד פריטים כאלה שעולים 10 -$5.. פשוט אין דרך אחרת להשיג אותם.
מחסניות וחלקים יותר רציניים אני קונה כאן.
א.
- תרמתי למען הסליק

10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד