מאיר רוט תודה

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

מאיר רוט תודה

על ידי יהודה צ. » 20 פברואר 2003, 23:16

היום ביקרתי אצל רוט במטווח
למרות שלא קניתי אצלו את הכוונת, רק ביקשתי להחליף קיבלתי שירות עם חיוך.
את עזרתו המקצועית הבחור הקדיש לי למעלה משעה.
מאיר רוט תודה אנשים כמוך עושים חשק לחזור שוב ושוב.

יהודה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מאיר רוט-נשק וג'נטלמן

על ידי מיכאל מס » 20 פברואר 2003, 23:52

לא פלא ידידי, שקיבלת יחס כזה........
אצל מאיר, ציפי, אלעד והצוות ברשל"צ בעיר ובמטווח, הסימפטיה , החיוך והעצה הטובה הינם בוורידים.
אנו צריכים להפנים את העובדה שאיננו הלקוחות האידיאליים. אי אפשר להשוות את תהליך רכישת אקדח או ציוד לנשק לפריט "אזרחי אחר"
קונה האקדח הממוצע שואל הרבה שאלות, מגיע עם מידע מוקדם שמצא באינטרנט,מספר על חוויות שחוו הוא וחבריו, ובמקרה הטוב קונה נרתיק פנימי מבד !
זה לא שאנחנו כל כך גרועים-אנחנו פשוט קהל יעד תובעני.
ומול התיאור הנ"ל עומד מוכר אשר ... נכון צריך למכור... אך ניחן בתכונות אופי ההופכות את ההתעניינות או הקניה למיני השתלמות.
כן :!: אצל מאיר רוו היחס הוא יוצא מן הכלל

אולי עכשו ניתן להבין את ההתיחסות של מספר סליקאים ליחס בבול. צריך להבין אותנו... ואנו צריכים גם להבין את המוכר העומד מולינו ומוציא כלי נשק :!: מוודא פרטים בתעודות זהות, מקציב תחמושת לנכנס לירי חופשי, מסתכל על הנכנס לחנות בדלת הכניסה, ומשגיח בשבע עיניים שהעומדים מולו לא יגישו אקדחים בפוזות מאיימות... נו באמת ,זה קשה.
צריך לספר לחברה על השירות בחנויות הנשק, אישית אני מעדיף לשמוע על הדברים הטובים.
היות ואי אפשר לחשוד בנו שאנו "כותבים מטעם" אז אולי נעשה גם סקרי שביעות רצון :?: או פשוט נמשיך באשכול זה :lol:
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי HKpro » 21 פברואר 2003, 08:34

אין ספק שמאיר וציפי רוט הם בהחלט אנשים מיוחדים, חמים, והם פשוט נותנים לך הרגשה כאילו אתה מכיר אותם 20 שנה לפחות....
במפגש שהיה ב-20.1, אין ספק שהגעתי למטווח ברמה גבוהה מאוד, עם מגוון רחב של ציוד, וכמובן מטווח משוכלל, שכמותו לא ראיתי.

אני מנצל את ההזדמנות הזו להודות למאיר וציפי על היחס המצוין שקיבלתי,
כשציפי נתנה לי להצטלם עם הסמיט 0.44, ולמאיר, שדאג לתת לי גלוק 19C, ו-50 כדורים בלי שצייצתי בכלל, במתנה !
(את הכדורים..... :lol:)

בקיצור, מומלץ בחום !

עומר.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד