אקדח בירושה - שאלה עבור חבר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אקדח בירושה - שאלה עבור חבר
שלום רב!
אני שואל שאלה עבור חבר,
סבא שלו עבר לעולם יותר טוב,
והשאיר אחריו אקדח.
האקדח הופקד במשטרה לפני כחודשיים.
אותו חבר לא עונה על אף תבחין שהוא לנשיאה.
האם יש דרך לקבל רישיון לאחזקה בבית של הנשק הנ"ל?
אם כן, כיצד? ומה הפרוצדורה?
כמה זמן לאחר שהופקד ניתן לבצע את ההליך?
תודה רבה!!
אני שואל שאלה עבור חבר,
סבא שלו עבר לעולם יותר טוב,
והשאיר אחריו אקדח.
האקדח הופקד במשטרה לפני כחודשיים.
אותו חבר לא עונה על אף תבחין שהוא לנשיאה.
האם יש דרך לקבל רישיון לאחזקה בבית של הנשק הנ"ל?
אם כן, כיצד? ומה הפרוצדורה?
כמה זמן לאחר שהופקד ניתן לבצע את ההליך?
תודה רבה!!
תבחין "מזכרת / ירושה" עשוי לסייע לעניין.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
עד 18 חודשים
18 חודשים מיום שהופקד אתה צריך למצוא פתרון לנשק אחרת המשטרה שולחת אותו לבסיס חימוש משטרתי ואז לחילוט/השמדה/מכירה לסוחרי ברזל ממולחים...
(אפשר לבקש הארכה אבל צריך לבוא באופן אישי ולדבר עם האחראי על הנושא בתחנה שבה הנשק מופקד)
- סליקאי כסף

שלום עמרי
ניתן להוציא רשיון לאחזקה בבית אך זה מאד קשה.
ראשית , במידה וחברך מתנדב במשא"ז זה יכול לעזור, אם הוא עדיין לא אז זה הזמן...
שנית, יש לגשת למשרד הפנים לפקיד רישוי כלי יריה (אם אינני טועה כך קוראים לתפקידו) ולהגיש דרכו בקשה לקבלת רשיון לאחזקה בבית בלבד ללא השבתה שעילתה היא ירושה (יש להצטייד בתעודת פטירה ולדעתי גם צוואה), תשובתו כנראה תהיה שלילית ואז מתחיל הסרט. יש באפשרותך שתי ברירות האחת היא לוותר על כל העניין ולבקש שיעקרו את הנשק והשניה היא לכתוב ערעור לוועדת ערר.
התשובה לערעור לוקחת זמן (לי זה לקח כשנה) ויתכן כי התשובה של הוועדה תהיה שלילית אף היא, נסה לשלוח עוד בקשה ולהתקשר לאגף רישוי כלי יריה בירושליים בכדי לחפש שם צדיק שינסה לדחוף את העניין קדימה.
אני קיבלתי שתי תשובת שליליות (על אף היותי מתנדב מעל לשנה דאז) ואז פתאום ביום בהיר אחד קיבלתי מכתב שמאשר לי לשחרר את האקדח מהמשטרה ולאחר מס' צעדים לקחתו הביתה.
לאחר בירור קצר התברר לי שיש במשרד הפנים בירושליים אדם קדוש שאת שמו אינני זוכר אשר קרא את ערעורי ראה את צילום תעודת המתנדב והחליט לדחוף את העניין קדימה ללא ידיעתי. בזכותו האקדח היום אצלי בבית.
מסקנה, להתחיל להתנדב (פעולה מבורכת לכשלעצמה), לא לוותר ואם אפשר גם להתייעץ עם החברה בירושליים, מעבר לכך זה כבר עניין של מזל.
עמיחי
ניתן להוציא רשיון לאחזקה בבית אך זה מאד קשה.
ראשית , במידה וחברך מתנדב במשא"ז זה יכול לעזור, אם הוא עדיין לא אז זה הזמן...
שנית, יש לגשת למשרד הפנים לפקיד רישוי כלי יריה (אם אינני טועה כך קוראים לתפקידו) ולהגיש דרכו בקשה לקבלת רשיון לאחזקה בבית בלבד ללא השבתה שעילתה היא ירושה (יש להצטייד בתעודת פטירה ולדעתי גם צוואה), תשובתו כנראה תהיה שלילית ואז מתחיל הסרט. יש באפשרותך שתי ברירות האחת היא לוותר על כל העניין ולבקש שיעקרו את הנשק והשניה היא לכתוב ערעור לוועדת ערר.
התשובה לערעור לוקחת זמן (לי זה לקח כשנה) ויתכן כי התשובה של הוועדה תהיה שלילית אף היא, נסה לשלוח עוד בקשה ולהתקשר לאגף רישוי כלי יריה בירושליים בכדי לחפש שם צדיק שינסה לדחוף את העניין קדימה.
אני קיבלתי שתי תשובת שליליות (על אף היותי מתנדב מעל לשנה דאז) ואז פתאום ביום בהיר אחד קיבלתי מכתב שמאשר לי לשחרר את האקדח מהמשטרה ולאחר מס' צעדים לקחתו הביתה.
לאחר בירור קצר התברר לי שיש במשרד הפנים בירושליים אדם קדוש שאת שמו אינני זוכר אשר קרא את ערעורי ראה את צילום תעודת המתנדב והחליט לדחוף את העניין קדימה ללא ידיעתי. בזכותו האקדח היום אצלי בבית.
מסקנה, להתחיל להתנדב (פעולה מבורכת לכשלעצמה), לא לוותר ואם אפשר גם להתייעץ עם החברה בירושליים, מעבר לכך זה כבר עניין של מזל.
עמיחי
- סליקאי ארד

- סליקאי ארד

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד