קולט גולד-גאפ - מה מיוחד בו?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קולט גולד-גאפ - מה מיוחד בו?
שלום לחברים!
יש לי שאלה קטנה:
קולט גולד-קאפ במה הוא שונה \ ייחודי משאר הקולטים?
(ולא, אני לא מתכנן לרכוש כזה
)
תודה!
עמרי.
יש לי שאלה קטנה:
קולט גולד-קאפ במה הוא שונה \ ייחודי משאר הקולטים?
(ולא, אני לא מתכנן לרכוש כזה
תודה!
עמרי.
עומרי, הי!
היות והתעניינותך בדגמי 1911 שונים עולה באופן קבוע, אני רוצה להציע לך פורום יעודי לאקדחים אלה, כמובן בנוסף לסליק שלנו וחו"ח לא במקומו!!
http://forum.m1911.org/index.php?
היות והתעניינותך בדגמי 1911 שונים עולה באופן קבוע, אני רוצה להציע לך פורום יעודי לאקדחים אלה, כמובן בנוסף לסליק שלנו וחו"ח לא במקומו!!
http://forum.m1911.org/index.php?
- סליקאי טיטניום

לאחי יש אחד כזה מודל 70.
בעיקרון זה אמור להיות האקדח התחרותי של COLT. הבדלים בינו לבין קולט גוברמנט רגיל:
1. גימור איכותי יותר של BLUEING בשני גוונים של הצינה. הלחיים של הצינה מלוטשות כמו ראי והחלק הקמור שלה עבר SAND BLAST והוא מחוספס כדי למנוע ברק.
2. על גב הצינה יש מעין "שידרה" שטוחה כזו
3. כוונת קדמית גדולה וכוונת אחורית מתכווננת (הפין שלה נשבר לרוב אחרי 200-500 כדורים).
4. הדק תחרותי ארוך עם OVERTRAVEL STOP
5. קתות עץ אגוז יפות
6. בושינג עלים קפיצי שאוחז את הקנה הייטב (לרוב העלים האלה נשברים אחרי ירי ממושך)
7. קנה MATCH שמתרחב בסופו (מתאים לבושינג).
הקנה שלו בא מותאם מבית החרושת לירי תחמושת SWC של 200גריין, אז היה צריך קצת ללטש כדי שיזין הכל בצורה אמינה.
את בושינג העלים החלפתי בבושינג MATCH איכותי
ואת הפין של הכוונת האחורית שנגזר כל פעם החלפתי בחתיכה של סיכה משרדית (חומר יותר גמיש)..
אחד הכלים המדוייקים ביותר שיריתי בהם... בזמנו הייתי פוגע בתפוז מ-50מ'.
א.
בעיקרון זה אמור להיות האקדח התחרותי של COLT. הבדלים בינו לבין קולט גוברמנט רגיל:
1. גימור איכותי יותר של BLUEING בשני גוונים של הצינה. הלחיים של הצינה מלוטשות כמו ראי והחלק הקמור שלה עבר SAND BLAST והוא מחוספס כדי למנוע ברק.
2. על גב הצינה יש מעין "שידרה" שטוחה כזו
3. כוונת קדמית גדולה וכוונת אחורית מתכווננת (הפין שלה נשבר לרוב אחרי 200-500 כדורים).
4. הדק תחרותי ארוך עם OVERTRAVEL STOP
5. קתות עץ אגוז יפות
6. בושינג עלים קפיצי שאוחז את הקנה הייטב (לרוב העלים האלה נשברים אחרי ירי ממושך)
7. קנה MATCH שמתרחב בסופו (מתאים לבושינג).
הקנה שלו בא מותאם מבית החרושת לירי תחמושת SWC של 200גריין, אז היה צריך קצת ללטש כדי שיזין הכל בצורה אמינה.
את בושינג העלים החלפתי בבושינג MATCH איכותי
ואת הפין של הכוונת האחורית שנגזר כל פעם החלפתי בחתיכה של סיכה משרדית (חומר יותר גמיש)..
אחד הכלים המדוייקים ביותר שיריתי בהם... בזמנו הייתי פוגע בתפוז מ-50מ'.
א.
- תרמתי למען הסליק

גולד קאפ
אותו כנ"ל
שלי הגיע עם קתות מגומי עם סימן הסייח בכסף. האקדח היפה ביותר שיוצר מעולם.
בקשר לפין הכוונת האחורית, כל מילה בסלע. בקשר לקנה, שלי אוכל הכל (כולל הידרה שוק) בלי שום בעיה.
כל גימורי האקדח הם בעבודת יד קפדנית. אין ספק שזהו כלי איכותי אך למרבה הצער הוא כבר חלף מעולמו. גם העדנה המחודשת של ה- 1911 בארה"ב לא הצליחה לעורר התעניינות מחודשת בכלי (וחב' קולט כמעט שפשטה את הרגל לפני מספר שנים). כיום ה- 1911 הפופולריים שם הם של קימבר, ווילסון קומבט וסמיט אנד ווסון. הם לא נופלים באיכותם (ואולי בעלי ייתרונות מסויימים כגון שן חולצת חיצונית, רחמנא ליצלן) אבל זה לא האורגינל. כמה חבל.
שלי הגיע עם קתות מגומי עם סימן הסייח בכסף. האקדח היפה ביותר שיוצר מעולם.
בקשר לפין הכוונת האחורית, כל מילה בסלע. בקשר לקנה, שלי אוכל הכל (כולל הידרה שוק) בלי שום בעיה.
כל גימורי האקדח הם בעבודת יד קפדנית. אין ספק שזהו כלי איכותי אך למרבה הצער הוא כבר חלף מעולמו. גם העדנה המחודשת של ה- 1911 בארה"ב לא הצליחה לעורר התעניינות מחודשת בכלי (וחב' קולט כמעט שפשטה את הרגל לפני מספר שנים). כיום ה- 1911 הפופולריים שם הם של קימבר, ווילסון קומבט וסמיט אנד ווסון. הם לא נופלים באיכותם (ואולי בעלי ייתרונות מסויימים כגון שן חולצת חיצונית, רחמנא ליצלן) אבל זה לא האורגינל. כמה חבל.
- סליקאי כסף

Re: קולט גולד-גאפ - מה מיוחד בו?
omri_t כתב:קולט גולד-קאפ במה הוא שונה \ ייחודי משאר הקולטים?
תשובה קצרה - בכלום.
תשובה יותר ארוכה: בשום דבר שאתה לא יכול לשנות בגוורמנט רגיל ולעשות אותו משופר לאין ערוך מאותו gold cup.
STI :לשן חולצת חיצונית יש כמה יתרונות ששוה לחשוב עליהם ברצינות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
גם הליין החדש של זיג 1911 - כן יש כזה...
הדגמים יפהפיים וידו של איציק אריאל ניכרת היטב.
הדגמים יפהפיים וידו של איציק אריאל ניכרת היטב.
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר