מאבטח...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מאבטח...
קראתי ולא האמנתי......
מצ"ב ציטוט חלקי מסיפורו המרגש............
"..........ואני הספקתי להקדים אותו והבאתי לו סנוקרת לפרצוף לפני שהוא הספיק להתקיף אותי שוב.ממש לאחר כמה רגעים באו תלמידים מהבי"ס והפרידו בינינו.בזמן שהפרידו הוא כמובן רצה להמשיך לתקוף אותי.הוא רצה לעקוף אותם ולהמשיך במתקפה שלו.לפני שהוא יספיק לעשות דבר כזה,אני הוצאתי את האקדח מהנרתיק ובאתי להכניס מכסנית-אך ורק בשביל להרתיע אותו מלהתקרב אלי!!לא בשביל לכוון עליו,לא בשביל לאיים עליו ובטח שלא בשביל לירות בו.אך ורק בשביל הביטחון שלי ובשביל שהוא ירתע מלהתקרב אלי.במקרה,חייל שעמד שם וראה את זה,מנע ממני להכניס את המכסנית ולקח ממני אותה ואת הנשק.ואז כל ההנהלה הגיעה לשער,הנשק והמכסנית הוחזרו אלי,ואח"כ גם חצי בי"ס הגיע לשם.לאחר התקרית הזו לא חיכיתי שנייה אחת אפילו-קיפלתי את כל הציוד שלי וברחתי משם באמצע שמירה.כן,כן,באמע שמירה.לא שמתי על אף אחד באותו רגע.........."
מצ"ב הלינק המלא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=68447142
מה יש לחברה האלה ?
מצ"ב ציטוט חלקי מסיפורו המרגש............
"..........ואני הספקתי להקדים אותו והבאתי לו סנוקרת לפרצוף לפני שהוא הספיק להתקיף אותי שוב.ממש לאחר כמה רגעים באו תלמידים מהבי"ס והפרידו בינינו.בזמן שהפרידו הוא כמובן רצה להמשיך לתקוף אותי.הוא רצה לעקוף אותם ולהמשיך במתקפה שלו.לפני שהוא יספיק לעשות דבר כזה,אני הוצאתי את האקדח מהנרתיק ובאתי להכניס מכסנית-אך ורק בשביל להרתיע אותו מלהתקרב אלי!!לא בשביל לכוון עליו,לא בשביל לאיים עליו ובטח שלא בשביל לירות בו.אך ורק בשביל הביטחון שלי ובשביל שהוא ירתע מלהתקרב אלי.במקרה,חייל שעמד שם וראה את זה,מנע ממני להכניס את המכסנית ולקח ממני אותה ואת הנשק.ואז כל ההנהלה הגיעה לשער,הנשק והמכסנית הוחזרו אלי,ואח"כ גם חצי בי"ס הגיע לשם.לאחר התקרית הזו לא חיכיתי שנייה אחת אפילו-קיפלתי את כל הציוד שלי וברחתי משם באמצע שמירה.כן,כן,באמע שמירה.לא שמתי על אף אחד באותו רגע.........."
מצ"ב הלינק המלא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=68447142
מה יש לחברה האלה ?
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
מאבטח טיפש מול אוכלוסיה קשה = מתכון בטוח לבלאגן.
מי שאשם כאן הם הנהלת בית הספר + חברת האבטחה שהציבה אותו במקום.
ההכשרה שעבר המאבטח הזה שואפת לאפס ורואים שהוא לא עבר תתלגי"ם ותרגילי אמת כמו שהיו נהוגים כאשר אני עברתי את הקורס ב94.
לצערנו, זה החומר האנושי ששומר על הילדים שלנו, ועוד יותר לצערנו, זה החומר האנושי הנמצא בבתי הספר של הילדים שלנו.
אכן תמונות קשות
מי שאשם כאן הם הנהלת בית הספר + חברת האבטחה שהציבה אותו במקום.
ההכשרה שעבר המאבטח הזה שואפת לאפס ורואים שהוא לא עבר תתלגי"ם ותרגילי אמת כמו שהיו נהוגים כאשר אני עברתי את הקורס ב94.
לצערנו, זה החומר האנושי ששומר על הילדים שלנו, ועוד יותר לצערנו, זה החומר האנושי הנמצא בבתי הספר של הילדים שלנו.
אכן תמונות קשות
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

yoav30 כתב:ותרגילי אמת כמו שהיו נהוגים כאשר אני עברתי את הקורס ב94.
(
מה, ב1994 היו מאבטחים בבתי הספר?
מי בכלל זוכר שעד לפני כ 5 שנים כל הפארסה הזאת בכלל לא היתה קיימת
גם בצפון אירלנד היתה תקופה כזו של מאבטחים בכל חור. האזרחים פשוט לא הסכימו יותר וזה נגמר אחרי כ 8 חודשים .
בקרוב אצלנו
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
תשלום נמוך
כמו שכתבו כבר בתשלום מגוחך ואכשרה אפסית וזולה כמובן שהם פועל יוצא של המכרזים האבסורדיים שמעמידות הרשויות לחברות האבטחה נוצר מצב שבו חייבים להביא שומרים ומאבטחים תת רמה לכל מיני מוסדות ולא רק לבתי ספר ולהפר את זכויותיהם.
לא שאני מרחם על בעלי חברות השמירה, אבל מי שנוהג בהוגנות ויש לו רמה מסויימת פשוט לא יכול שלא להפסיד ואני לא מדבר על להרויח.
לא שאני מרחם על בעלי חברות השמירה, אבל מי שנוהג בהוגנות ויש לו רמה מסויימת פשוט לא יכול שלא להפסיד ואני לא מדבר על להרויח.
- סליקאי כסף

shandsh כתב:לצערנו חוק הביקוש וההיצע אומר "אם תשלם בוטנים יעבדו אצלך רק קופים"
אהבתי
חן.
cheni75@gmail.com
("If you have to shoot, Shoot. Don't talk")
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ומעכשיו בעליו הגאה של P7M13
cheni75@gmail.com
לצערי יש גורמים שמנסים להבנות על ארועים אלו על מנת ליצור מקורות פרנסה חדשים ודרישות חדשות אשר ייצרו אפליה נוספת בקרב מדריכי הירי.
למי שיודע למה אני מתכוון, הנה סקופ - לדעתי מדובר במהלך בלתי חוקי בעליל המונע משיקולים זרים. אם למישהו יש מידע אחר, אנא השכילו אותי והעמידו אותי על בורותי...
למי שיודע למה אני מתכוון, הנה סקופ - לדעתי מדובר במהלך בלתי חוקי בעליל המונע משיקולים זרים. אם למישהו יש מידע אחר, אנא השכילו אותי והעמידו אותי על בורותי...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
וההסבר
אילן, אהבתי את המשפט עצמו בלבד!!
לא את הקונוטציה שהוא מקושר אליה
(ד.א. - כמה עולה היום קילו בוטנים מקולפים ומומלחים?)
אילן, אהבתי את המשפט עצמו בלבד!!
לא את הקונוטציה שהוא מקושר אליה
(ד.א. - כמה עולה היום קילו בוטנים מקולפים ומומלחים?)
חן.
cheni75@gmail.com
cheni75@gmail.com
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד