תעודות החבר שלנו, עדכון נוסף.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תעודות החבר שלנו, עדכון נוסף.
ובכן, היום, לאחר מסכת ייסורים לא קצרה ומעבר מספק א' לספק ב', קיבלנו , נועם ואנוכי, לידינו את התעודה הסופית של הסליק, והיא יפה, מרשימה ואיכותית.
ביום ב' (נקווה) אנו מקבלים לידינו את החבילה הראשונה של תעודות החבר בסליק ואחרי שנשב, נכתוב כתובות, נלקק את אחורי הבולים ונניח בתיבה... כל החברים החדשים שלנו יזכו לראות גם את תעודתם (תוך כ-48 שעות, בהנחה כי הצבי לא מצונן).
מי שיגיע מחר (יום ו') למטווחי מאיר רוט, יוכל לראות את הדוגמא הראשונה, ואף להרשם ולהצטלם כדי לקבל גם הוא תעודה.
אני מזכיר כי את הנחת חברי הסליק במטווחים ובחנויות ניתן יהיה לקבל מעתה כנגד הצגת תעודת חבר הסליק בלבד.
ניתן, כמובן להמשיך ולהרשם גם באתר בכתובת: http://www.haslik.twisthost.com/members
(אגב, אם תבחינו, גם תיבת דואר "סליקאית" פתחנו וניתן לשלוח אליה כל חומר אותו אתם מעוניינים להעביר אלינו, בכתובת: ת.ד. 150, פ"ת, מיקוד 49100).
ביום ב' (נקווה) אנו מקבלים לידינו את החבילה הראשונה של תעודות החבר בסליק ואחרי שנשב, נכתוב כתובות, נלקק את אחורי הבולים ונניח בתיבה... כל החברים החדשים שלנו יזכו לראות גם את תעודתם (תוך כ-48 שעות, בהנחה כי הצבי לא מצונן).
מי שיגיע מחר (יום ו') למטווחי מאיר רוט, יוכל לראות את הדוגמא הראשונה, ואף להרשם ולהצטלם כדי לקבל גם הוא תעודה.
אני מזכיר כי את הנחת חברי הסליק במטווחים ובחנויות ניתן יהיה לקבל מעתה כנגד הצגת תעודת חבר הסליק בלבד.
ניתן, כמובן להמשיך ולהרשם גם באתר בכתובת: http://www.haslik.twisthost.com/members
(אגב, אם תבחינו, גם תיבת דואר "סליקאית" פתחנו וניתן לשלוח אליה כל חומר אותו אתם מעוניינים להעביר אלינו, בכתובת: ת.ד. 150, פ"ת, מיקוד 49100).
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 23 פברואר 2003, 08:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
בשם החברים ובשמי :תודה על ההשקעה (ארגון,"ריצות".....) !!!

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
תעודת הסליק
היום הגיעה התעודה המיוחלת בדואר..........מ ד ה י מ ה תודה לוובי ושאר חברנו מפעילי האתר
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
תודה רבה
סוף סוף קיבלתי לידי את התעודה המיוחלת.
תודה רבה.
עכשיו היא תופסת מקום מכובד ליד המאסטר קרד (לא פלטינה....
) ב"אולטימטום"
ושוב תודה.
תודה רבה.
עכשיו היא תופסת מקום מכובד ליד המאסטר קרד (לא פלטינה....

ושוב תודה.

"המעז - מנצח"
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד