שאלה קלה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מתוך הזדהות עם טירון אני חייב לאמר את דעתי בנושא
בתור חבר די חדש בסליק אני חייב לציין שנראה לי שאנחנו לא ממש מסבירי פנים לחברים חדשים ולאורחים. יותר מדי פעמים ראיתי אשכולות ננעלים כי את מישהו זה שיעמם, ויותר מדי פעמים ראיתי חברים וותיקים שמשיבים בזלזול או בביטול לחדשים. והדוגמא של טירון היא רק מייצגת.
אם אנחנו רוצים לצבור קצת יותר לגיטימציה לענף הירי בארץ, ראוי שלפחות נכבד את אלו שמוצאים בו עניין (וזה ממש לא משנה אם יש להם רישיון או לא). אם נתנהג באנטיפתיות ונבריח את המעט שמתעניינים, אז מה נשאר לנו?
לצערי היחס הזה מוצא דרכו לפעמים גם החוצה ויש בארץ כמה מקומות שממש לא נעים להיכנס אליהם בגלל אותם אנשים שמעכירים את האווירה.
אני מאחל לכולנו שנשכיל להסביר פנים זה לזה
בתור חבר די חדש בסליק אני חייב לציין שנראה לי שאנחנו לא ממש מסבירי פנים לחברים חדשים ולאורחים. יותר מדי פעמים ראיתי אשכולות ננעלים כי את מישהו זה שיעמם, ויותר מדי פעמים ראיתי חברים וותיקים שמשיבים בזלזול או בביטול לחדשים. והדוגמא של טירון היא רק מייצגת.
אם אנחנו רוצים לצבור קצת יותר לגיטימציה לענף הירי בארץ, ראוי שלפחות נכבד את אלו שמוצאים בו עניין (וזה ממש לא משנה אם יש להם רישיון או לא). אם נתנהג באנטיפתיות ונבריח את המעט שמתעניינים, אז מה נשאר לנו?
לצערי היחס הזה מוצא דרכו לפעמים גם החוצה ויש בארץ כמה מקומות שממש לא נעים להיכנס אליהם בגלל אותם אנשים שמעכירים את האווירה.
אני מאחל לכולנו שנשכיל להסביר פנים זה לזה
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
ל-ASCman
קודם כל חשוב לי שתדע שאני יכול להבין את קוצר הרוח שלך כלפי , אבל מטיבם של פורומים זה שלא כל משתתף חדש קורא את כל ההסטורייה של הפורום, ולכן אין לצפות ממנו להכיר את כל מה שנאמר בעבר. יותר אני מצר על העובדה שאתה, כך אני מבין, עשית ותרמת לטובת העניין המשותף שלנו הרבה, ואני - בכנות - כלום. רק הדיבורים פה וכמה גישושים באפשרויות החסומות שאיתן ניסית להתמודד, אתה ועוד כמה וכמה משקיענים, ונתקלתם בדלתות החסומות.
אבל לא ייתכן שהפורום יהיה מן מקום שבו אתה מרמז לסמכות לסגור את הthread, - רק גי משעמם לך. לשיטתך - ואני מצטט אותך- ירצו יאכלו- לא יירצו לא יאכלו. אבל נעילה - היא סטירה אלימה.וזה לא מתאים לרוח הכללית של אנשים שמתעסקים בהגנה עצמית, ובכלי נשק. אם תקרא שוב את ה-thread תוכל לראות כמה סבלנות וכבוד ורצון לתרום היו לכל התגובות. ולכן כמה משונה ולא לעניין הייתה הן הצעתך למנהל הפורום לסגור, והן החלטתו לעשות זאת.
אני , מצידי, כמובן למדתי שחשוב מאוד להקפיד "לשכנע" את הבחורים המצויינים מהשב"כ שאולי מחפשים פה את המתנקש הבא ברה"מ או את החיילים של כרישי הפשע - שמנסים לשדרג יכולות - שלא פה ימצאו דגים שמנים.להפך - אולי ימצאו רעיונות לשפר את מה שהם אמורים לעשות - אבל לא פורעי חוק. מבחינתי מה שכתבת "סוגר" את העניין בינינו, ואני מקווה ששנינו למדנו והפנמנו משהוא. יום טוב לכולנו.
אבל לא ייתכן שהפורום יהיה מן מקום שבו אתה מרמז לסמכות לסגור את הthread, - רק גי משעמם לך. לשיטתך - ואני מצטט אותך- ירצו יאכלו- לא יירצו לא יאכלו. אבל נעילה - היא סטירה אלימה.וזה לא מתאים לרוח הכללית של אנשים שמתעסקים בהגנה עצמית, ובכלי נשק. אם תקרא שוב את ה-thread תוכל לראות כמה סבלנות וכבוד ורצון לתרום היו לכל התגובות. ולכן כמה משונה ולא לעניין הייתה הן הצעתך למנהל הפורום לסגור, והן החלטתו לעשות זאת.
אני , מצידי, כמובן למדתי שחשוב מאוד להקפיד "לשכנע" את הבחורים המצויינים מהשב"כ שאולי מחפשים פה את המתנקש הבא ברה"מ או את החיילים של כרישי הפשע - שמנסים לשדרג יכולות - שלא פה ימצאו דגים שמנים.להפך - אולי ימצאו רעיונות לשפר את מה שהם אמורים לעשות - אבל לא פורעי חוק. מבחינתי מה שכתבת "סוגר" את העניין בינינו, ואני מקווה ששנינו למדנו והפנמנו משהוא. יום טוב לכולנו.
- סליקאי ארד

טירון,
קטונתי למקרא תגובתך ולצערי אני רואה כי לא הבנת דבר ממה שכתבתי ולא את רוח הדברים.
אם הייתה טורח לקרוא אשכולות קודמים אולי הייתה לומד כי קצר רוח כלפך זה היה הדבר האחרון שהייתי, שלא לדבר על כי הייתה לומר לו טרחתה לקרוא את כללי הכתיבה בפורום ואת ההמלצות לכל חבר חדש, כמובן זה לא קשור לעובדה הפשוטה שלכל חברה ישנם כללים וחוקים כולל לכל פורום כולל לאתרנו זה שאותו אנו מחשיבים לבית שני [עיון קצר ב"כללי הכתיבה בפורומים" המופיעים בתפריט מתחת ל"קהילות הסליק" היה יכול לגלות לך את כל אלו...]
למרות הרגשתך, אנו שמחים תמיד לקבל חברים חדשים. הדגש אצלנו הוא על חברים.
ועכשיו בנימה קיצרת רוח, לא נותר לי אלא לסיים בהפנייה לחתימתו של Weby
וזה מבחינתי אכן סוגר את העיניין
קטונתי למקרא תגובתך ולצערי אני רואה כי לא הבנת דבר ממה שכתבתי ולא את רוח הדברים.
אם הייתה טורח לקרוא אשכולות קודמים אולי הייתה לומד כי קצר רוח כלפך זה היה הדבר האחרון שהייתי, שלא לדבר על כי הייתה לומר לו טרחתה לקרוא את כללי הכתיבה בפורום ואת ההמלצות לכל חבר חדש, כמובן זה לא קשור לעובדה הפשוטה שלכל חברה ישנם כללים וחוקים כולל לכל פורום כולל לאתרנו זה שאותו אנו מחשיבים לבית שני [עיון קצר ב"כללי הכתיבה בפורומים" המופיעים בתפריט מתחת ל"קהילות הסליק" היה יכול לגלות לך את כל אלו...]
למרות הרגשתך, אנו שמחים תמיד לקבל חברים חדשים. הדגש אצלנו הוא על חברים.
ועכשיו בנימה קיצרת רוח, לא נותר לי אלא לסיים בהפנייה לחתימתו של Weby
וזה מבחינתי אכן סוגר את העיניין
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

דברים כדורבנות!
חבל, פשוט חבל. דבריו של ASCman מדברים בעד עצמם. וישפטו חברי הפורום - אם ישימו את תגובתו מול תגובתי - מי נמצא באגו טריפ מתנשא, מי מנסה לעשות דה-לגיטימציה - ומי מושיט יד לפיוס, שנדחית בגסות.
אכן, כדבריך, קטונת, חבר.
אכן, כדבריך, קטונת, חבר.
- סליקאי ארד

Re: ל-ASCman
טירון כתב:אבל לא ייתכן שהפורום יהיה מן מקום שבו אתה מרמז לסמכות לסגור את הthread, - רק גי משעמם לך. לשיטתך - ואני מצטט אותך- ירצו יאכלו- לא יירצו לא יאכלו. אבל נעילה - היא סטירה אלימה.וזה לא מתאים לרוח הכללית של אנשים שמתעסקים בהגנה עצמית, ובכלי נשק. אם תקרא שוב את ה-thread תוכל לראות כמה סבלנות וכבוד ורצון לתרום היו לכל התגובות. ולכן כמה משונה ולא לעניין הייתה הן הצעתך למנהל הפורום לסגור, והן החלטתו לעשות זאת.
ולכן הוא נפתח מחדש, לאחר קריאה מחודשת.
עמך הסליחה שהוא נסגר מלכתחילה.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

כל הכבוד!
לא ידעתי שאכן הייתה התלבטות, ואני שמח שהחלטתם לפתוח מחדש- לא כי יש לי דברים כל כך חשובים לבשר לאומה - אלא כי זה היה פשוט שרירותי. לסגור שרשור, רק כי זה לא התאים לחבר ("מכובד") מסויים. אז אני מעריך מאוד את זה שבהנהלה של הסליק יודעים להודות בטעות, וזו הוכחה מצויינת שזה פורום "בריא".
תודה,
טירון
תודה,
טירון
- סליקאי ארד

איש יקר,
אני ממש לא מבין מה המטרה בכל הויכוח שאתה מנהל פה עם האנשים... לאף אחד פה בפורום הזה אין שום אגו טריפ, וגם אף אחד פה לא מתנשא.
גם לי זה צרם את העין שנעלו את האשכול, כי באמת התכנים שלו לא חרגו מכללי הכתיבה בפורום.
אנשים טועים לפעמים... אבל אתה רואה, המסר הובן והופנם (עובדה שהאשכול נפתח מחדש) וצריך להמשיך ולזרום. אני בטוח שכשתכיר את הנפשות הפועלות אז תשנה את דעתך..
א.
אני ממש לא מבין מה המטרה בכל הויכוח שאתה מנהל פה עם האנשים... לאף אחד פה בפורום הזה אין שום אגו טריפ, וגם אף אחד פה לא מתנשא.
גם לי זה צרם את העין שנעלו את האשכול, כי באמת התכנים שלו לא חרגו מכללי הכתיבה בפורום.
אנשים טועים לפעמים... אבל אתה רואה, המסר הובן והופנם (עובדה שהאשכול נפתח מחדש) וצריך להמשיך ולזרום. אני בטוח שכשתכיר את הנפשות הפועלות אז תשנה את דעתך..
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

איתמר
נא דייק. אני לא "מנהל ויכוח עם אנשים". אדם אחד, לקח לעצמו את הזכות לסתום לי ת'פה. אותו אדם נענה על ידי בנימה לגמרי פייסנית ובהושטת יד. הוא התנפל עלי היום ב"לא הבנת דבר ממה שכתבתי" וברמז מכוער "נשמח לקבל חברים, עם דגש על חברים", ובכך הוא רומז שאני לא מתנהג כמו חבר. אז בבקשה, אם צריך לקרוא פה מישהוא לסדר, זה אותו ולא אותי.
אין לי שום עניין בויכוחים, אבל גם אין לי שום עניין להינזף על תגובתי לעלבון.
אני לא מתכוון יותר להוסיף אף מילה בעניין. כפי שאמרתי - ישפטו חברי הפורום בעצמם. לכבודך,ולכבוד הפורום, אני שם מנעול לפי.
אין לי שום עניין בויכוחים, אבל גם אין לי שום עניין להינזף על תגובתי לעלבון.
אני לא מתכוון יותר להוסיף אף מילה בעניין. כפי שאמרתי - ישפטו חברי הפורום בעצמם. לכבודך,ולכבוד הפורום, אני שם מנעול לפי.
- סליקאי ארד

הנושא שהועלה והענפים שהתפתחו ממנו בהחלט היו בתחומי העניין של חברי הפורום ולטעמי האישי ופירושי את רוח הפורום במסגרת הסביר בהחלט.
יואב ביצע הערכה מחודשת לנעילת האשכול, עשה שיקול נוסף, מכובד ויפה ופתח את האשכול לכתיבה, וזה כשלעצמו מעיד על הרוח ממנה צמח פורום הסליק וממנה הוא עוד יגדל. (יצא עם ניחוח של פאתוס אבל התכוונתי לכל מילה).
היתה הפסקת פרסומות ארוכה ואולי הגיע הזמן לקבור את הקרדום, להוציא את המקטרת ולחזור למנה העיקרית (אם עוד יש מה לפתח).. של האשכול.
ונראה מי יבוא לבדוק לי את המקטרת
יואב ביצע הערכה מחודשת לנעילת האשכול, עשה שיקול נוסף, מכובד ויפה ופתח את האשכול לכתיבה, וזה כשלעצמו מעיד על הרוח ממנה צמח פורום הסליק וממנה הוא עוד יגדל. (יצא עם ניחוח של פאתוס אבל התכוונתי לכל מילה).
היתה הפסקת פרסומות ארוכה ואולי הגיע הזמן לקבור את הקרדום, להוציא את המקטרת ולחזור למנה העיקרית (אם עוד יש מה לפתח).. של האשכול.
ונראה מי יבוא לבדוק לי את המקטרת
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד