מי אחראי במשטרת ישראל על מחסני הנשק המוחזר/מופקד
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי אחראי במשטרת ישראל על מחסני הנשק המוחזר/מופקד
במשטרת ישראל מופקדים מדי יום עשרות(בדוק אישית) אקדחים של אנשים שתוקף רשיונם פג. ואינם רוצים לחדש.או נשק שמוחרם ע''י המשטרה וכ''ו
איך אפשר להגיע לקניית אקדח שכזה. שנמצא במחסני נמשטרה.האם בכלל אפשרי הדבר.
או שיש מכרזים לגבי קניה של הנשק מהמשטרה. אני זוכר גם שפעם המשטרה היתה משמידה נשק כזה.וזה צבט נורא בלב.
במקרה היתה לי אפשרות להציץ למחסן משטרתי שכזה. באחת בנשקיות המשטרתיות בצפון הארץ
רבותי! הלם טוטלי. מונחים שם אקדחים שכל חובב נשק היה מת לשים עליהם יד.שלא לדבר על רובים למיניהם.
ראיתי גלוקים .קולטים. הקלר קוך. HS2000 בקיצור (למרות שלפי מה שאני יודע המשטרה לוקחת לעצמה גלוקים) מחסן עם "המון פוטנציאל" ריגושי.
איך אפשר להגיע לקניית אקדח שכזה. שנמצא במחסני נמשטרה.האם בכלל אפשרי הדבר.
או שיש מכרזים לגבי קניה של הנשק מהמשטרה. אני זוכר גם שפעם המשטרה היתה משמידה נשק כזה.וזה צבט נורא בלב.
במקרה היתה לי אפשרות להציץ למחסן משטרתי שכזה. באחת בנשקיות המשטרתיות בצפון הארץ
רבותי! הלם טוטלי. מונחים שם אקדחים שכל חובב נשק היה מת לשים עליהם יד.שלא לדבר על רובים למיניהם.
ראיתי גלוקים .קולטים. הקלר קוך. HS2000 בקיצור (למרות שלפי מה שאני יודע המשטרה לוקחת לעצמה גלוקים) מחסן עם "המון פוטנציאל" ריגושי.
- סליקאי ארד

נשק המופקד במשטרה ממשיך להיות של בעל הנשק תקופה מסויימת, אם אני לא טועה 18 חודשים ולאחר מכן הנשק מחולט לטובת משטרת ישראל שיכולה לעשות בו ככל העולה על רוחה ובין היתר להשמיד אותו, אם אתה מעוניין בנשק שמופקד, טוב תעשה אם תיצור קשרים טובים עם ק. רישוי ואבטחה בתחנה הקרובה למקום מגוריך הוא כמובן יכול (דבר שתלוי בטוב ליבו בלבד כי הוא ממש לא חייב לעשות את זה) להפנות אותך לאנשים שהפקידו את הנשק שלהם והנשק המופקד במצב טוב, אם הקשר שלך איתו יותר טוב הוא יכול להכניס אותך לנשקיה בתחנה ולהראות לך את כל הנשקים המופקדים, אתה תבחר לך נשק ותיצור קשר עם האדם שהפקיד את הנשק לצורך רכישה של הנשק, לאחר שהנשק חולט אני לא בטוח שטובות אישיות כאלו יכולות לעזור ולא שמעתי על מכירות פומביות של נשקים כי כמו שאמרת את הנשקים הטובים המשטרה לוקחת לעצמה ואת הפחות טובים, כאלו לכל סוחר נשק יש לפי קילו ואף אחד לא ירצה לקנות (הכוונה לגורמים חוקיים כמובן)
- סליקאי כסף

זה סוגיה מעניינת, קשה לי להאמין שהדבר מתנהל ברמה מחוזית ללא דיווחים מלאים למטא"ר.
אולי יש מקום לשאול את חברינו אלכס זוהר בעניין?
אולי הרפתן מכיר איזו פרה חולבת או שור בהקשר זה...
אפרופו עניין זה,
הבלונדינית מגיעה לקיבוץ ורוצה להתנדב,
כדרכו של כל קיבוץ ישן, נותנים לה דלי מדימים תנועות חליבה, מצביעים על הרפת ואומרים לה לרוקן את הדלי בכל פעם שהוא מתמלא למיכל הריקון.
בארוחת הערב רואים את הבלונדינית מדדה לתוך חדר האוכל, שערה סתור ועיניה טרוטות.
מה קרה לך? שאלו.
אני לא נועדתי לקיבוץ אמרה, הגעתי לפרה הראשונה ברפת הירוקה וחלבתי אותהבמשך 7 שעות ברציפות ובקושי מילאתי רבע דלי!!!
לאחר שהנוכחים חזרו לאכול, שאל אחראי המתנדבים את הרפתן, למה לא אמרת לה שברפת הירוקה יש פרים ?

אולי יש מקום לשאול את חברינו אלכס זוהר בעניין?
אולי הרפתן מכיר איזו פרה חולבת או שור בהקשר זה...
אפרופו עניין זה,
הבלונדינית מגיעה לקיבוץ ורוצה להתנדב,
כדרכו של כל קיבוץ ישן, נותנים לה דלי מדימים תנועות חליבה, מצביעים על הרפת ואומרים לה לרוקן את הדלי בכל פעם שהוא מתמלא למיכל הריקון.
בארוחת הערב רואים את הבלונדינית מדדה לתוך חדר האוכל, שערה סתור ועיניה טרוטות.
מה קרה לך? שאלו.
אני לא נועדתי לקיבוץ אמרה, הגעתי לפרה הראשונה ברפת הירוקה וחלבתי אותהבמשך 7 שעות ברציפות ובקושי מילאתי רבע דלי!!!
לאחר שהנוכחים חזרו לאכול, שאל אחראי המתנדבים את הרפתן, למה לא אמרת לה שברפת הירוקה יש פרים ?
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר