קורס ריענון למגישי עזרה ראשונה.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קורס ריענון למגישי עזרה ראשונה.
ארגון מדריכי הירי בישראל ISIA מארגן קורס רענון מ.ע.ר.בן 20 שעות למדריכי הירי, וכן ולכל מי שדרוש לו בקרב היורים.
לאחר שנמצאה חברה שמתאימה להעביר את הקורס, היתחלתי לגייס אנשים שמעונינים בכך.
חיפשנו מקום מתאים שבו נוכל להעביר את הקורס ( 3 ימי שישי מלאים) ודיברנו על כך אם מנכ"ל התאחדות הקליעה יאיר דבידוביץ שאמר שיבדוק מה הוא יכול לעזור בנושא, וכך עשה ואישר לנו לבצע את הקורס המיועד בחדר 11 של משרדי המטווח האולימפי.
לפני מספר ימים היתקשר אלי אדם בשם גבי רז והיציג את עצמו כמדריך ירי המתעניין בקורס הקרוב.
התחלתי לתחקר אותו, אם הוא מדריך ירי ועבר כבר בעבר קורס מ.ע.ר. והסברתי לו שהקורס מיועד לאנשים שעברו כבר קורס בעבר וצריכים לחדש את התעודה שלהם.
לאחר ששאלתי אותו מספר שאלות נשבר לו והוא הודיע לי "חגיגית" שהוא מנכ"ל המטווח האולימפי ומה פתאום אנחנו קובעים לבצע קורס בשטח המטווח ללא הסכמתו.
הסברתי לו שסוכם אם יאיר דוידוביץ, שנתן לנו מקום לקיים את הקורס, ואז הוא קפץ על רגליו האחוריות ואמר שהוא לא מסכים וכל מה שסוכם אם יאיר דוידוביץ לא מקובל עליו והוא לא מוכן לזה. וכן הוסיף ואמר שהוא זה שמשכיר להתאחדות הקליעה את המקום, ושאם יאיר דוידוביץ כל כך רוצה אז שיתן לנו את המשרד שלו בשום מקום אחר בשטח המטווח האולימפי הוא לא מאשר.
ולפי מה שהבנתי מדבריו הוא יהיה מוכן לאשר זאת רק בתשלום למטווח האולימפי.
יש לציין לזכותו של יאיר דוידוביץ שהיה מוכן לתת לנו את חדר 11 לאחר שסיכם אם אב הבית על כך, לפי מה שהבנתי.
אז דעו מול מה אנחנו מתמודדים.
יש לציין שהקורס נעשה ללא מטרות רווח והמחיר הכללי שלו מתחלק במדוייק לאנשים המשתתפים בו.
עקב כך הועבר הקורס לחברה אחרת אשר נותנת לנו מקום ללמוד בו ולעבור את הקורס.
נותרו עדיין מספר מקומות בודדים ,אם יש מישהו שעדיין רוצה להצטרף.
נא ליצור קשר בהודעה פרטית.
תודה
יעקב סימל
לאחר שנמצאה חברה שמתאימה להעביר את הקורס, היתחלתי לגייס אנשים שמעונינים בכך.
חיפשנו מקום מתאים שבו נוכל להעביר את הקורס ( 3 ימי שישי מלאים) ודיברנו על כך אם מנכ"ל התאחדות הקליעה יאיר דבידוביץ שאמר שיבדוק מה הוא יכול לעזור בנושא, וכך עשה ואישר לנו לבצע את הקורס המיועד בחדר 11 של משרדי המטווח האולימפי.
לפני מספר ימים היתקשר אלי אדם בשם גבי רז והיציג את עצמו כמדריך ירי המתעניין בקורס הקרוב.
התחלתי לתחקר אותו, אם הוא מדריך ירי ועבר כבר בעבר קורס מ.ע.ר. והסברתי לו שהקורס מיועד לאנשים שעברו כבר קורס בעבר וצריכים לחדש את התעודה שלהם.
לאחר ששאלתי אותו מספר שאלות נשבר לו והוא הודיע לי "חגיגית" שהוא מנכ"ל המטווח האולימפי ומה פתאום אנחנו קובעים לבצע קורס בשטח המטווח ללא הסכמתו.
הסברתי לו שסוכם אם יאיר דוידוביץ, שנתן לנו מקום לקיים את הקורס, ואז הוא קפץ על רגליו האחוריות ואמר שהוא לא מסכים וכל מה שסוכם אם יאיר דוידוביץ לא מקובל עליו והוא לא מוכן לזה. וכן הוסיף ואמר שהוא זה שמשכיר להתאחדות הקליעה את המקום, ושאם יאיר דוידוביץ כל כך רוצה אז שיתן לנו את המשרד שלו בשום מקום אחר בשטח המטווח האולימפי הוא לא מאשר.
ולפי מה שהבנתי מדבריו הוא יהיה מוכן לאשר זאת רק בתשלום למטווח האולימפי.
יש לציין לזכותו של יאיר דוידוביץ שהיה מוכן לתת לנו את חדר 11 לאחר שסיכם אם אב הבית על כך, לפי מה שהבנתי.
אז דעו מול מה אנחנו מתמודדים.
יש לציין שהקורס נעשה ללא מטרות רווח והמחיר הכללי שלו מתחלק במדוייק לאנשים המשתתפים בו.
עקב כך הועבר הקורס לחברה אחרת אשר נותנת לנו מקום ללמוד בו ולעבור את הקורס.
נותרו עדיין מספר מקומות בודדים ,אם יש מישהו שעדיין רוצה להצטרף.
נא ליצור קשר בהודעה פרטית.
תודה
יעקב סימל
אני חבר גאה במועדון הפרה המשוגעת.
- סליקאי כסף

מעבר לכך שהדבר לא יאומן כי יסופר, דעתי היא כי יש לשלוח העתק של דבר זה למר גבי רז לתגובה לפרוטוקול...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חברים יקרים,
אני מניח שלאיש יש תגובה ראויה משלו, אנא המנעו מהשמצות מיותרות בטרם קיבלתם את תגובתו.
כמנכ"ל המטווח האולימפי יש לו הזכות להחליט מי מתארח ומי לא באכסנייתו ואני בטוח ששיחה עימו בצורה מסודרת טרום הפניה ליאיר הייתה יכולה לפתור את התסבוכת שנוצרה.
אני מניח שלאיש יש תגובה ראויה משלו, אנא המנעו מהשמצות מיותרות בטרם קיבלתם את תגובתו.
כמנכ"ל המטווח האולימפי יש לו הזכות להחליט מי מתארח ומי לא באכסנייתו ואני בטוח ששיחה עימו בצורה מסודרת טרום הפניה ליאיר הייתה יכולה לפתור את התסבוכת שנוצרה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד