האם (לא) "בול" זהה ?!

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

האם (לא) "בול" זהה ?!

על ידי benbenam » 23 יולי 2006, 15:15

שלום לכולם
למרות המצב אני מוצא זמן לשאול שאלה שמטרידה אותי. אני יודע שהיה על זה שרשור אבל השאלה שלי יותר ממוקדת.
ברשותי בול אולטרא X (כלי משו משו 8) ). לאחר שקיבלתי מעמית לחויה (כלומר דרור_ע) מחסנית ארוכה עם מאריך הבחנתי "בבעיה" (בהזדמנות זו, תודה רבה דרור - אתה מלך!).
הבול שלי והבול שלו (שניהם אולטרא X) - לא "בול" אותו הדבר !!!!!!
הקת שלי ארוכה בכ 2 מ"מ משלו.
המחסנית המיוחדת הזו היא עם מאריך. בבול של דרור היא נכנסת "בול" ! וכדי להכניס אותה לשלי היה צורך בשעה וחצי של עבודת מחרטה על הפולימר שלה ע"מ להתאימה לגוף של הבול שלי (וגם כאן המקום לציין שהעבודה נעשתה בבול חינם למרות האמור בהמשך...).
מחסנית זו שמסתבר שהיא בכלל של בול אחר ! - בול סטורם ! נמכרה לדרור יחד עם האולטרא שלו שקנה אותו. מירצ'ה בבול מכחיש בכל תוקף שאי פעם מכרו מחסנית של סטורם (עם המאריך) לבעל אולטרא X אבל מילא.

באחד השרשורים בעבר בסליק כתב מישהו מבול מטווחים (חיים פונס ?!) על כך שהחברה בעלת תקן ISO9002 - מה שאמור להבטיח אחידות בייצור, לא ?!

אני מבקש אל תשלחו אותי לשאול בבול כי מה שקיבלתי שם הוא תשובה:" זה לא יכול להיות! זאת לא מחסנית של אולטרא ולכן לא יכול להיות שנמכרה לבעל אולטרא"...
חשוב לציין שכיום המחסנית יושבת אצלי טוב מאוד (אחרי כרסום 2 מ"מ כאמור) ולמעשה יש לי (אם אני רוצה) גוף של קומנדר וצינה של אולטרא X ואם הסלקה חשובה לי אז עם מחסנית קצרה וללא מאריך יש גוף של אולטרא וצינה של אולטרא...יש לציין שאני מאוווווווווד מרוצה. האקדח נהדר ואני משתפר אחרי כל מטווח. ההדק פשוט מדהים ועם מחסנית ארוכה גם לעגל כמוני (לא יכולתי להתאפק, ברי :wink: ) עם ידיים של בהמה יותר מנוח עם המחסנית הזו.
אני חוזר על שאלה: הייתכן שהקתות של הבול של דרור ושלי אינן זהות באורכן ?
האם תקן ISO לא אמור לנטרל בעיות ייצור כאלה ?
האם זה אומר משהו על דברים נוספים שקשורים לאחידות בייצור בבול ?
האם זו תופעה מוכרת בעולם ה - 1911 ואקדחים בכלל ?
תודה רבה
אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רפתן » 23 יולי 2006, 15:29

אני מבקש לא לפגוע בשמם הטוב של העגלים :lol:
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי GUSS » 23 יולי 2006, 18:27

חחח,,לך אמרו שהמחסנית לא הם מכרו לך?
לי אמרו שאת האקדח השלם שלי לא הם מכרו לי ,,,עד,, שהתעקשתי שיבדקו במחשב ואז בא פרץ של מילמולים וגימגומים והפלת התיק על עובד[גדול,,]שכבר לא עובד שם,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד