אשמח לקצת אור על - "Para Ordnance" P14-45
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אשמח לקצת אור על - "Para Ordnance" P14-45
שלום לכולם,
אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על האקדח: "Para Ordnance" P14-45. מדובר בדגם עם הארכת קנה וקומפנצטור, אין לי מושג כמה זמן/שנים הוא היה בשימוש פעיל, ידוע לי שב-5 שנים האחרונות הוא לא היה בשימוש בכלל.
יש לי אפשרות לרכוש כזה במחיר סביר, לאחר חידוש, כרום ובדיקת תקינות מלאה של הנשק.
השאלה הנ"ל נשאלת בשל בורותי בחברות הנשק השונות, אני מכיר את ה"כלליות" ואת המודלים ה"רגילים" שלהם...
השימוש שלי לאקדחים, בתור כלל ייסוד, הוא כיף/מטווחים וכו' ולא נשיאה (למרות שהרישיון שלי מאפשר לי הכל...).
תודה מראש
ליאור.
אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על האקדח: "Para Ordnance" P14-45. מדובר בדגם עם הארכת קנה וקומפנצטור, אין לי מושג כמה זמן/שנים הוא היה בשימוש פעיל, ידוע לי שב-5 שנים האחרונות הוא לא היה בשימוש בכלל.
יש לי אפשרות לרכוש כזה במחיר סביר, לאחר חידוש, כרום ובדיקת תקינות מלאה של הנשק.
השאלה הנ"ל נשאלת בשל בורותי בחברות הנשק השונות, אני מכיר את ה"כלליות" ואת המודלים ה"רגילים" שלהם...
השימוש שלי לאקדחים, בתור כלל ייסוד, הוא כיף/מטווחים וכו' ולא נשיאה (למרות שהרישיון שלי מאפשר לי הכל...).
תודה מראש
ליאור.
- תרמתי למען הסליק

omri_t כתב:שלום ליאור!
מה נסגר עם הנשר? ירדת מהעניין?
מה בדיוק אתה מעוניין לדעת?
עמרי.
תע"ש לא יורדים מהמינימום של 5 יחידות ל-0.44 ו10 יחידות ל-0.50... קשה לי להאמין שאני אצליח "לסחוף" אחריי כמות כזו של אנשים שיקנו נשק לא פרקטי בעליל, אך מהנה ועם תרגיל
לגבי ייבוא, המחיר יגיע לקרוב לכפול מהמחיר שם, שהוא כבר בעננים... לא פרקטי, בקיצור, 15,000 ש"ח לאקדח לפני תוספות ולפני תחמושת יקרה, "קצת" יקר...
אני מעוניין לדעת איך הנשק הזה, מבחינת אמינות, זמינות חלקים, דיוק, יעילות, לא שמעתי עד היום על החברה הזאת.. האקדח המדובר נראה לי כבר פוטנציאל להיות אקדח נחמד לירי "מהנה", עם הדק מינוס, משבת ועוד כמה גימיקים, כי בתור נשיאה, אם תוספת של משהו כמו 4 ס"מ קנה/קומפנצטור לגודל הרגיל, הוא כבר גבולי מבחינת נשיאה אך כאמור, זה לא ממש מטריד אותי...
- תרמתי למען הסליק

15,000 ש"ח לאקדח לפני תוספות ולפני תחמושת יקרה, "קצת" יקר...
לגבי נשר המדבר יש בשוק כלים טובים במחירים הרבה יותר נמוכים והכלים הפרטיים לא ששיכים למטווחים במצב מעולה עקב ירי בכמויות נמוכות עקב עלות התחמושת רק כאן לא מזמן היה מישהו עם נשר המדבר 0.357 במצב חדש במחיר מצחיק .
לגבי חלקי חילוף לנשר אני מאמין (רוצה להאמין) שיש חלקים עקב הימצאות "היצרן" (לא בדיוק ) כאן בארץ.
פארא:
עליך לבדוק היטב היטבשאין סדקים בצינה באיזור הפליטה וסדקים בגווף באיזור עצר המחלק ,יש לא מעט נקודות תורפה לבדיקה גם בקנה ביחוד באזור הנעילה ובאיזור המקשר לעצר המחלק.לכן רצוי נשק שמבין ב1911 הנצרה צריכה לתפקד וגם המשבת ,יש כלים שהמערכת הזו שונתה בהם בצורה שתחייב החלפה בזמן הבדיקה לרשוי במידה ויבדק.
כל החלפה של חלק צריכה להעשות בצורה נכונה ובהתאמה מלאה ותעלה לך לא מעט כסף בארצנו למרות שהחלקים בחו"ל לא יקרים כלל ולא כל אחד יודע להתאימם.
פארא = עם אתה מדבר על אחד מהכלים של איציק אריאל ? אני נושא פארא 14\045 עם כל מיני שיפצורים + שינויים שאני ביצעתי והכלי אמין למדי אין שום בעיות ואפשר לירות חופשי כל סוג תחמושת(מנסיון) גם ללא רמפה כמובן עם הזמן והשנים יהיה צורך להחליף את כל הקפיצים כולל במחסניות ויש המון חלקים להשיג כמעט בכל מקום שמחזיק חלקי אקדחים. בחו"ל יש המון חלקים לרכישה ואין בעיה כלל.אפשר להוסיף ולשנות המון דברים עקב כך שהוא ממשפחת ה1911.
פארא אמין וטוב לדעתי לדעת רבים מחברי הנושאים את הכלי. יש לזכור שהוא כבד
ויש לזכור שהוא לא מתאים לכל אחד עקב רוחב ידית האחיזה .כולו ממתכת וזה מפריע להרבה אנשים... עליך לזכור גם ש 0.45 יקר בתחמושת ובכדי לשאת כלי שגם תדע להשתמש בו בבוא היום או במטווחים עליך להתאמן וזה עולה לא מעט בעלי המטווחים נהנים לראות אותך מגיע למטווח לא כל הזמן יש צריכה של 0.45 וכנראה הרווח נאה.. שלא לדבר על כמה יעלה לנשר כל כדור במטווח.
בהצלחה
יאיר אדרי
בקיצור למי שיכול, אוהב ונוח לו אני ממליץ למרות החסרונות שציינתי
לגבי נשר המדבר יש בשוק כלים טובים במחירים הרבה יותר נמוכים והכלים הפרטיים לא ששיכים למטווחים במצב מעולה עקב ירי בכמויות נמוכות עקב עלות התחמושת רק כאן לא מזמן היה מישהו עם נשר המדבר 0.357 במצב חדש במחיר מצחיק .
לגבי חלקי חילוף לנשר אני מאמין (רוצה להאמין) שיש חלקים עקב הימצאות "היצרן" (לא בדיוק ) כאן בארץ.
פארא:
עליך לבדוק היטב היטבשאין סדקים בצינה באיזור הפליטה וסדקים בגווף באיזור עצר המחלק ,יש לא מעט נקודות תורפה לבדיקה גם בקנה ביחוד באזור הנעילה ובאיזור המקשר לעצר המחלק.לכן רצוי נשק שמבין ב1911 הנצרה צריכה לתפקד וגם המשבת ,יש כלים שהמערכת הזו שונתה בהם בצורה שתחייב החלפה בזמן הבדיקה לרשוי במידה ויבדק.
כל החלפה של חלק צריכה להעשות בצורה נכונה ובהתאמה מלאה ותעלה לך לא מעט כסף בארצנו למרות שהחלקים בחו"ל לא יקרים כלל ולא כל אחד יודע להתאימם.
פארא = עם אתה מדבר על אחד מהכלים של איציק אריאל ? אני נושא פארא 14\045 עם כל מיני שיפצורים + שינויים שאני ביצעתי והכלי אמין למדי אין שום בעיות ואפשר לירות חופשי כל סוג תחמושת(מנסיון) גם ללא רמפה כמובן עם הזמן והשנים יהיה צורך להחליף את כל הקפיצים כולל במחסניות ויש המון חלקים להשיג כמעט בכל מקום שמחזיק חלקי אקדחים. בחו"ל יש המון חלקים לרכישה ואין בעיה כלל.אפשר להוסיף ולשנות המון דברים עקב כך שהוא ממשפחת ה1911.
פארא אמין וטוב לדעתי לדעת רבים מחברי הנושאים את הכלי. יש לזכור שהוא כבד
ויש לזכור שהוא לא מתאים לכל אחד עקב רוחב ידית האחיזה .כולו ממתכת וזה מפריע להרבה אנשים... עליך לזכור גם ש 0.45 יקר בתחמושת ובכדי לשאת כלי שגם תדע להשתמש בו בבוא היום או במטווחים עליך להתאמן וזה עולה לא מעט בעלי המטווחים נהנים לראות אותך מגיע למטווח לא כל הזמן יש צריכה של 0.45 וכנראה הרווח נאה.. שלא לדבר על כמה יעלה לנשר כל כדור במטווח.
בהצלחה
יאיר אדרי
בקיצור למי שיכול, אוהב ונוח לו אני ממליץ למרות החסרונות שציינתי
הצעדן כתב:lior_baruch שלום,
לא שאני נלהב מהבחירה שלך בנשרק'ה אבל אם אתה באמת רוצה אחד ולא הרמת ידיים, נסה ליצור קשר עם מיקי ממטווח בול.
בהחלט לא אמרתי נואש... ולא בא לי "להתקע" אם אקזמפלר כזה או אחר... אני רוצה להתקע עם נשר
אני אצור איתו קשר מחר בבוקר... תודה!
ליאור.
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי זהב

WastedFlame כתב:תבדוק בחנות הספורט השכונתית, אני בטוח שיש להם שם משקולות...
יש כאלה שאוהבים אותן רזות... יש כאלה שאוהבים אותן מלאות....
אקדח בשבילי הוא להנאה, לא לנשיאה, לצורך אימוני ירי וכיף נטו. לכן... המשקל אינו פונקציה מבחינתי... האקדח הזה לדעתי הוא התגלמות היופי ולכן, אם אתה מכיר כזה למכירה באחת מחנויות הספורט השכונתיות... כתובת.. זה כל מה שאני צריך
ליאור.
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי זהב

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד