הבטחתי שאלות אז הנה שלוש:

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: תודה על ההשקעה בכתיבת התגובה..

על ידי higt-power » 10 ינואר 2007, 23:53

ראש חץ כתב:1. מה שכתבתי התייחס לפאן הלחימתי ולא לנוחות היום יומית
כאמור מרבית אוכלוסית האתר שלנו היא אזרחים מהשורה ולכן כל התשובות שנתנות לפחות על ידי,
ואני מאמין שגם של חברים אחרים ,מתיחסות לאולוסיה זאת כבררת מחדל, אלה עם כן שואל השאלה ציין אחרת,באשכול הזה השואל אפילו חזר והבהיר את כוונתו .
ברוח זאת, אנחנו לא לוחמים אנחנו מתגונינים ויש שיאומרו פועלים כמאבטחים בודדים מה שמחייב מחשבה והתנהלות שונות משל לוחם
.

2. מצבים שבהם זה לא מפריע למשל שאתה הולך עם קת (למשל מאבטח בעתיקה או ברכבות ועוד) או אם פאוצ' וכו'
עבור מאבטחים /לוחמים/אנשי מיקצוע אחרים אין ספק, לקנות את האביזר הכי חדיש הכי מיקצועי
והכי מתאים למשימה שאפשר לקנות בתקציב הנתון לא רק בפנסים אוו ליזר אלה בכל דבר .
אבל כל זה חורג משאלתו של השואל לכן אין טעם לעסוק בזה אוו בתו"ל צבאי!
.

לגבי הפנס בשימוש יומי (ואני לא מבין למה תמיד יש את המשפט=ההשואה כמה אתה וכמה אני אבל אם שאלת אני הולך כ11 + שנים אם נשק) זה מה שהתכוונתי אם אתה תשלוףאותו לחושך במחסן ואולי גם תתן אותו לטיול שנתי של הבן שלך כשתצטרך אותו באמת סיכוי גבוה שהוא לא יהיה או שהסוללה תיגמר (2 סוללות ליטיום 3V ב65 לומינס כ-35 דק')

אני אישית בעד פנס לדים שהוא יותר חסכוני בצריכת חשמל, אולי לא נותן אור בעוצמה של פרוזקטור כמו פנסים אחרים אבל שוב עבור האזרח הפשוט שלנו זה מעל ומעבר .
סוללות אפשר גם להחליף יש גם פנסים נטענים למי שרוצה לדעת שבכל בוקר הוא יוצא עם פנס
טעון למלא הקיבולת .
ושוב כמעט (למען הזהירות שלא להכליל אולי יש איפה שהוא מיקרא קצה) בכל תרחיש ראלי עבור
האזרח הפשוט אם הוא מפעיל את הפנס למשך פרק זמן מצטבר של מעל ל5-7 דקות כנראה שהוא לא עושה משהוא נכון .
שאלתי על נשיאת הנשק כי לא היה נראה לי שאתה לא מבין את האילוצים שעומדים בפני האזרח
הפשוט .

4. לגבי השכנים זה ענין אינדודואלי אם עדין לא מאוחר תברר לפני שתקנה מגרש :-)
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

סטטוס

על ידי ראש חץ » 11 ינואר 2007, 00:16

כשהאקדח אצלי בנרתיק אני מתגונן כשאני שולף אני לוחם
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי itamar » 11 ינואר 2007, 09:14

למען גילוי נאות, יש לי פנס M6 שהבאתי אותו לארץ עוד מהתקופה שגרתי בארה"ב.
השימוש המבצעי היחידי שעשיתי בו בתור אזרח נושא נשק היה בארה"ב, בטיולים עם לינה בשטח.
כשאתה ישן לבד בשטח זה מאד נח שיש לך פנס צמוד לנשק במקרה שמשהו/מישהו מתקרבים לך לאוהל. הנשק עם הפנס תמיד צמוד אליך לגוף (גם בשק שינה) ובשעת לחץ וביחוד כשאתה אפוף שינה אתה לא צריך לחפש איפה לכל הרוחות שמת את הפנס ואיפה שמת את הנשק.

מישהו/משהו נכנס לך לאוהל (יש שם גם חיות מסוכנות) מקבל דבר ראשון מכת אור בפנים שבשעת הצורך גם מלווה בלחיצה על ההדק.

שימושים אחרים לא מצאתי לפנס הזה, כיוון שמאז שהגעתי לארץ לא לנתי בשטח. הפנס זרוק באחת מהמגירות בבית.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד