שאלה על מג-לייט

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי ג'וקר » 03 מרץ 2003, 21:06

SHEVEN

יש שרוול כזה אצל "רוזנפלד" בצומת ירקונים .

אם זכור לי נכון עולה סביב ה-30 ש"ח .

:lol:
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אישגדול » 03 מרץ 2003, 22:59

לגבי מאג לייט - טי אנד איי לא ימכרו לך - הם מוכרים רק לסוחרים (הם יראו קצת אידיוטים אם הם יתחרו בסיטונאים שלהם).
פנסים של סטרימלייט אפשר להשיג במטווח העיר נתניה, פנסי מאגלייט נטענים, פליקן ואחרים יש ברוב חנויות הטיולים (למטייל ודומיהם) וכן בחנויות אביזרי רכב שמתמחות ב - 4X4 (ג'יפבריש בירושלים, נדמה לי שאצל גפני בראשון, גתוס באזור רח' המסגר ועוד).
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

רימון סוכנויות

על ידי sheven » 03 מרץ 2003, 23:08

רימון סוכנויות בנתניה, יש שם מבחר רציני וגם שירות נעים ומקצועי רק שהם קצת יקרים
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי שרקן » 03 מרץ 2003, 23:54

ארנולד

משאלתך לא ניתן היה להבין אם אתה מחפש מוצר שניתן לאחסנו בתא הכפפות (לדוגמא פנס עם 2 סוללות AA) או פנס גדול יותר כ"מאג צ'ארצ'".

ככלל, הפנסים הקטנים שניתן להכניסם לכיס החולצה זולים יותר (האיכותיים עולים בין 150 ל 300 ש"ח) וניתן להשיגם בתאורת לד (דיודה פולטת אור) או עם נורת קסנון או דומה.

בפנסים אלו ניתן להשתמש עם סוללות נטענות (סט של 4 סוללות טובות ומטען עולה כ 150 ש"ח והוא מאפשר לך לשמור על 2 סוללות בפנס ו 2 בטעינה).

ההבדל העיקרי בין נורת לד לנורה "רגילה" - הלד צורך פחות חשמל והאלומה שלו קצרה ורחבה. הנורות הרגילות נותנות טווח גדול בהרבה אך הן זוללות סוללות וצפויות להשרף תוך זמן קצר בהרבה. הנורות ה"רגילות" גם רגישות מאד לזעזועים ונפילת הפנס עלולה להביא לקריעת הסליל בנורה.

גם בפנסים הגדולים (במאג צ'ארצ', הסטינגר ודומיהם) נשאר היחס בין לד לנורה.

בפנסים אלו (שעלותם 300- 1300 ש"ח) ניתן לקבל מגוון רחב של עוצמות ואיכויות (לדוגמא פנס 10 לדים של סטרימלייט מול פנס קסנון של שור פייר).

על מנת לקבל החלטה, עליך להגדיר במדוייק את צרכיך ונתוני ה"פתיחה" (תקציב, טווח אלומה, משך חיי סוללה, אופציה להרכבה על נשק, יכולת הטענה בשטח, שימוש כאלה, שחמוש כאמצעי הכוונת תנועה באמצעות קונוס אדום, חיבור לסיב אופטי, נוחות נשיאה על החגורה / בכיס ועוד). רק אז תוכל לקבל עיצה פרודוקטיבית.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי trail_g19c » 04 מרץ 2003, 10:59

כולם כבר יודעים שאני אספן, של שעונים, סכינים, נשק (הלוואי, בינתיים של מגזינים) ו… פנסים.

1. פנס "וו" מימי הסדיר שלי, עדין עובד (במגבלות פנס וו בן מעל 20 שנה).
2. 2-3 פנסי מיני מגלייט (2 סוללות AA). לא משהו מיוחד אבל טוב שיש, ברכב, בבית, עם רצועת ראש.
3. PETZEL דגם MEGA. היה לי MEGA BELT אבל החלפתי במסגרת אחריות למגה רגיל. פנס ראש מתכוונן לסביבה רטובה (לא שחייה) עם עוצמה דומה לזה של מגלייט עם 3 או 4 D. 3 סוללות C או 3 סוללות AA. אפשרות לנורת הלוגן, קסנון או רגילה (אורך חיים על חשבון עוצמת תאורה ומרחק אלומה).
4. פנס LED STYLUS של סטריממלייט. צבע אדום למניעת סינוור לילה, איתי תמיד בכיס, סוללות AAAA וזמן תאורה של 80 שעות.
5. פנס LED של פליקן למחזיק מפתחות. משוריין ואטים למים.
6. פנס LED 3 LED עם 4 סוללות AAA אטים למים 60 מטר. חסרון צורך לסובב ראש להדליק. בתוך רצועת ראש למילואים. יעיל מאד בפיזור לאווח קצר לא לטווח ארוך.
6. פנס LED מיוחד עם 5 LED וסוללות ליתיום. עוצמה של מגלייט משטרתי לטווח קצר ובינוני (עד כ 15 מטר) מסנוור, קטן יעיל ויקר !!!
7. פנס מגלייט 5 D לשימש משא"ז. לא יקר יחסית ושווה את מחירו בעוצמה והרתעה. מחובר לשרוול כתום.
8. פנס שרוול ירוק של רדיו שק ב 17 שקל.
9. פנס / זרקור נטען חצי מליון נרות ב 80 ש"ח באוטו דיפו.
10. פנס ראש 4 LED של BLACK DIMOND עם 3 AAA, תאורה של כ 100 שעות ומשקל של כ. אשראי.

החלום שלי- SUREFIRE שמתאים לגלוק ולקרבין שלי במחיר של… כ 1300 ש"ח.
גלוק, זה כל הטריק - גלוק, זה כל הגליק
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

פנס

על ידי emergency » 04 מרץ 2003, 12:51

הרבה פנסים עברתי בחיים שלי, הפנס האחרון שיושב אצלי עכשיו הוא פנס של GP חברת הבטריות (בעלות של 12 שקל כולל 2 בטריות) כבר עבר איתי 2 מילואים, משמרות במשטרה, ועבד קשה מאוד (בגשם במים במכות) הדבר היחידי שקרה לו היה שנגמרו הבטריות ולאחר מכן פשוט קניתי חדש (המאג לייט והSURVIVOR) יושבים במגירה, ה SURVIVOR יוצא מן המגירה רק לצורך עבודה בסביבה נפיצה (הפנס הנו מוגן EX).
תחשבו על זה!
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 04 מרץ 2003, 17:55

חברי פורום יקרים,
אני פשוט מבסוט להפליא מכמות ואיכות התגובות לאשכול זה. תודה רבה לכולכם.
אז בינתיים קניתי פנס אחד והזמנתי עוד אחד:
קליפמייט לבן של חברת סטרימלייט, כמו שיש לטרייל לפי התיאור. פנס זה, שלושה לדים לבנים, מיועד לנשיאה יומיומית בפאוץ' וגם לרכיבה לילית על המצח. דיווחים בהמשך (אם זה בטיחותי אשתף אתכם).
הפנס השני שהזמנתי בינתיים, הוא סטינגר נטען מאותה הפירמה. התלהבות ותגובות בהמשך.
בתודה,

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Moogi » 04 מרץ 2003, 19:41

טוב, זה כבר לא משנה אבל רציתי להוסיף שבצבא היינו משתמשים במאג לייטים הגדולים בשטח ובעבודה על מסוקים, שום דבר לא הפריע לפנס הזה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Colonel » 06 מרץ 2003, 21:35

לצורך העניין השוואה בין עוצמות הארה...
שימו בבקשה לב לעליונות של sure fire...
8)

תמונה
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם